nasospakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 30
πολύ ωραίες οι φωτό pardalotzatziki! Ευχαριστούμε! Και δεν μπορείς να το πάρεις τώρα έτσι; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και να μην φοβάσαι, δεν είσαι μόνος σου να ξέρεις!
Θα με κανετε συλλεκτη...και δεν ειμαι...nasospakos είπε:πολύ ωραίες οι φωτό pardalotzatziki! Ευχαριστούμε! Και δεν μπορείς να το πάρεις τώρα έτσι; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και να μην φοβάσαι, δεν είσαι μόνος σου να ξέρεις!
και αν θες τη γνώμη μου ποτέ να μην γίνεις!pardalotzatziki είπε:Θα με κανετε συλλεκτη...και δεν ειμαι...
Κρατιεμαι....μονο κατι ψιλα εχω μαζεψει...nasospakos είπε:και αν θες τη γνώμη μου ποτέ να μην γίνεις!
ναι, συμφωνώ απολύτως σ 'αυτό! Είναι τέχνη και λατρεία το παιγνίδι, πως να το κάνουμε. Ωραία ασχολία. Θυμάμαι πάντως Ε.Π.Α. πολύ αμυδρά από τον μεγαλύτερο αδερφό μου. Εγώ δεν πρόλαβα να παίξω με αυτά. Πρέπει να τον ρωτήσω...pardalotzatziki είπε:Κρατιεμαι....μονο κατι ψιλα εχω μαζεψει...Αλλα απο την αλλη θα ξαναπω οτι με τοσα που διαβαζω εδω για τις Ελληνικες εταιριες, το βλεπω ως κριμα
να μενουν τετοια κομματια ετσι και να τα παρει π.χ. ενα πιτσιρικι και να τα διαλυσει(οτι καναμε και εμεις)
ή διαφοροι αλλοι.
Τυχερο...οπως αυτα που παιρναμε απο τα περιπτερα...kingtiger077 είπε:Τι ανακαλύψεις έκανες πάλι ρε τζατζίκιε....θα μας τρελάνεις!!! Μπράβο!
greekeagle12 είπε:
Τί μου θύμισες... δώρο για τη γιορτή μου στα μέσα του '80...plintiriopiaton είπε:
Bump [h=1]Πάρτε συνέντευξη από τους.... [/h]Kambia είπε:....
Περισσότερα στην συνέντευξη που θα δοθεί τη νέα χρονιά
1080 Ε πουληθηκε!!!greekeagle12 είπε:Χθες αναρτήθηκε στο ebay αγγελία (προφανώς από έμπορο) Μονόπολυ της ΕΠΑ στα 1000 ευρώ αγορά!!!! Σήμερα δεν υπάρχει πια η αγγελία. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ από εμένα, απλά το αναφέρω σαν αξιοπερίεργο στον καιρό της χειρότερης οικονομικής κρίσης που περνάει η Ελλαδα.