Παλιές Διαφημίσεις - Μέρος 5

ΟΚ κατετοπισθην. Δυστυχως παραιτουμαι. Το μονο που εχω καταφερει ειναι να μετατρεψω το ντιβιντι σε αβι και να το κοψω σε 2 κομματια. Τωρα τελειωσε το ανεβασμα στο γιουτιουμπ και φυσικα αρνειται να του το ανεβασω γιατι ειναι πολυ μεγαλο (38 και 43 λεπτα αντιστοιχα) εκτος κι αν του δωσω το τηλ. Εδωσα ψευτικο τηλ και εβγαλε ερρορ. Αν θελει καποιος να το αναλαβει για λογαριασμο μου και να το κοψει κι αλλο και να το ανεβασει ας στειλει πμ. Παω για υπνο, εχασα τη μερα μου :(
 
διαφήμιση δερμάτινα Κυρίτσηςhttp://www.youtube.com/watch?v=FW_hP21Dtf8
 
οταν στην μενανδρου υπηρχαν μαγαζα σε πολυκατοικιες....
 
Διαφήμιση κλιματιστικού Sanyo:

[video=youtube_share;pxdnwyIB_8I]

 
Μου ηρθε στο μυαλο το τραγουδακι για τις κατσαρολες "Πυραμις" : Πυραμις εχουμε πειρα εμεις!
 
δε θυμαμαι αν ξαναπροστεθηκε η παρακατω διαφημιση (οπως εχω ξαναγραψει εδω: οι διαφημισεις με τα αυτοκινητα δε μ αρεσουν..)

 

σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Διαφήμιση του αλατιού "ΗΡΑ" που παρότι δεν παίχτηκε για πολύ (1987-88) είναι χαρακτηριστική"
 
Ελλάς-Ιταλία συμμαχία! Χάρη στην katerinak την οποία ευχαριστώ κι εδώ δημόσια, επιτέλους οι διαφημίσεις που σας υποσχέθηκα είναι στα χέρια σας. Τις έχω κάνει δημόσιες, έχει φτιάξει η κατερίνα το λογότυπο (και τα ανέβασε κιόλας στο δικό μου λογαριασμό) και σας τις προσφέρουμε να τις απολαύσετε!!!!

1


Αν νομίζετε ότι κάποια σποτ είναι κομμένα δεν τα κόψαμε εμείς αλλά έτσι ήταν η αρχική κόπια, σαν ενιαία ταινιούλα. Προσεξτε τον αγνώριστο Συσσοβίτη που εμφανίζεται για δευτερόλεπτα στο Maxwell cafe. Εμφανίζονται κι άλλοι ηθοποιοί, παρατηρήστε τους. Η ποιότητα του αρχικού βίντεο στα χέρια της κατερίνας και του dvd στα δικά μου είναι καλύτερη αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε!Απολαύστε τες λοιπόν!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπόμπα, μπόμπα!!! ξεκινάω γρήγορα γρήγορα να ξεζουμίζω ένα ένα τα πακετάκια!

Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ και στους δυό σας!!!!!!!! :) :bow: :award:
 
Μπράβο παιδιά!! Από τότε που το ανακοίνωσε ο μημερωτάτε τις ανάμενα. Το κουτί-κουτί με χρώμα, και σήμερα τα μακαρόνια είναι κορόνα είναι όλα τα λεφτά. Απλά να ρωτήσω, μου φαίνεται οτι κόβονται λίγο απότομα ή κάνω λάθος;
 
foutix είπε:
Μπράβο παιδιά!! Από τότε που το ανακοίνωσε ο μημερωτάτε τις ανάμενα. Το κουτί-κουτί με χρώμα, και σήμερα τα μακαρόνια είναι κορόνα είναι όλα τα λεφτά. Απλά να ρωτήσω, μου φαίνεται οτι κόβονται λίγο απότομα ή κάνω λάθος;
foutix η ερωτηση σου απαντηθηκε απ τον mhmerotategiatipino ακριβως κατω απ τα λινκς
 
Ο Αλέκος Συσσοβίτης εμφανίζεται στη διαφήμιση του Maxwell Cafe; Είδα το Γιάννη Σαββιδάκη και το Θωμά Κινδύνη (post 493).
 
Χεχε katerinak. Έπεσα με τα μούτρα στην παρακολούθηση των βίντεο που δεν το είχα δει καν ότι κάτω από τα λινκ υπήρχε κείμενο.
 
διαφημιση "martini bianco" (1986) απ τον tsalk

 
Καταπληκτική δουλειά, αλλά δυστυχώς το βίντεο στα μέρη 1, 2 και 4 φαίνεται σε μικρό πλαίσιο. Στο ultrabook ακόμα και fullscreen είναι μικρό :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" /> Τα υπόλοιπα τρία μέρη είναι κανονικά. Τι φταίει;

Αν θέλετε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα σε ψηφιοποίηση από VHS, μπορώ να το αναλάβω με επαγγελματικό player και κάρτα PC με S-Video. Όλο αυτό με το καλύτερο codec και ήχο καθαρισμένο ψηφιακά.
 
πορτοκαλαδα ΗΒΗ :


uploader o rareandmore
 
Το κλασικό παγωτό της ΔΕΛΤΑ

[video=youtube;d5wpMG4p-uA]

uploader o rareandmore
 
διαφημιση Babylino(1982) :


σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Διαφήμιση της αλυσίδας πολυκαταστημάτων που σάρωνε στις αρχές της δεκαετίας του '80. Αυτό είναι ένα απο τα δεκάδες διαφημιστικά της επιχείρησης και προβαλλόταν το 1982-83".
 
Πίσω
Μπλουζα