Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Οι περισσότερες της λίστας σου έχουν ήδη αναρτηθεί ως βιντεάκια και όχι μόνο. Όρεξη να χεις να διαβάζεις τις σχετικές ενότητεςΠερισσότερες παλιές διαφημίσεις:
-Εσείς, πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα?
- 11 πορτοκαλάδες. Ορίστε 14! (μακάρι να την βρίσκαμε στο yt αυτή τη διαφήμιση την ξέρω από το φόρουμ εδώ)
- Εσείς, τιιιιιι θα προτιμούσατε για υπογραφή? Το σταυρό της Μπάγιερ, ή.....
- Delica. Η απαλότητα που σας αγγίζει.
- Χλωρίνη Klinex. Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε.
- Μια κατσαριδούλα, η μικρή Τερέζα... (επίκαιρο κιόλας τώρα το καλοκαίρι)
- Κερδίζεις με wellapon!
- Πάει, πάει, και που δεν πάει...
- Φίλε οδηγέ, έβαλες flash στη μπαταρία?
- Μίνα, που πήγε ο λεκές? Τον πήρε το ΕΥΡΗΚΑ!
- Τικλιρικλιρί, ΑΙΓΑΙΟ!
- Τρέξε Παίξε μικρούλη, γίνε άντρας μικρούλη, άντρας ωραίος γερός... Βλάχας εβαπορέ. μεγαλώνει, μεγαλώνει, μεγαλώνει τα παιδιά.
Βλάχας εβαπορέ. Το μόνο εβαπορέ...της Nestle.
-Μπισκοφρέτες Αλλατίνη. Όλο γεύση, νοστιμιά! Μπισκοφρέτες Αλλατίνη. Όλο γλύκα, όλο δροσιά! Μπισκοφρέτες Αλλατίνη για μεγάλους και παιδιά. (μακάρι να βρίσκαμε και αυτή την διαφήμιση)
- Να κρατήσω το Τσάνταλη?
- Μοσχαράκι! -Και κουρτάκη!
- Κουτί κουτί κουτί, και τι κουτί κουτί, τώρα η Χένιγκερ καινούρια σε κουτί.
- Έσπασαν τα νεύρα μου? UHU!
- Έχεις πιτυρίδα, το ξέρεις? -'Ασε έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα! -Λούσου με ultrex και θα δεις!
- Το κεφάλι μου πονεί και το δόντι δεν μ' αφήνει! Όπως όλος ο κόσμος πάρτε μια καλμαλίνη! (από τις πρώτες διαφημίσεις, όποιος ξέρει κάτι για αυτήν να μου πεί γιατί την ψάχνω χρόνια)
-Ποιος είμαι, εισαγόμενος είμαι? Για το επίδομα ανεργίας. (ο επιμένων...ΕλληΝΙΚΑ!)
- Είδες τα παιδιά βίντεο? Εισαγωγής παρακαλώ! (Υπεραγορά Home Electric)
- Savoy! Δαγκώνεις και γεμίζει το στόμα σου φουντούκι!
Τέλος πάντων επειδή το ποστ θα πιάσει 15 σελίδες έτσι όπως πάωαυτά από μένα για την ώρα.
Ναι τις έχω δει για αυτό άλλωστε και τις ξέρω. Δεν έχω προλάβει καμία των 80ς- 90ς και όλες τις ξέρω από βιντεάκια στο yt. Κάποιες όμως που δεν υπάρχουν αναρτημένες είναι προς αναζήτηση.Οι περισσότερες της λίστας σου έχουν ήδη αναρτηθεί ως βιντεάκια και όχι μόνο. Όρεξη να χεις να διαβάζεις τις σχετικές ενότητες![]()
Ναι το λινκ κι εναν βασικο τιτλο με ημερομηνίαΒάζεις απλά το link για να βάλεις βίντεο εδώ στο φόρουμ? Σκεφτόμουν μήπως έβαζα και εγώ διαφημίσεις...
Ωραίες διαφημίσεις, καμία σχέση με τις σημερινές.Μαριέττα Αλαττίνη 1998
Excess 1997
Choco bloom 1988
Οκ ευχαριστώ.Ναι το λινκ κι εναν βασικο τιτλο με ημερομηνία
Ο Χάρρυ Κλυνν το είχε κάνει αυτό το σκετς σαν παρωδία της διαφήμισης της volkswagen σε μια διαφήμιση για τα φουντούνια:Kai alli mia diafimisi me mia klouva (voxvagen) ??? xary klin na leei : goustaro WV giati travaei stin anifora.....
exetlaios, Ίσως διαφήμιζε κάποιο σαμπουάν? Που σε αυτές τις διαφημίσεις το σύνηθες σενάριο ήταν: βλέπουμε μια μέρα στη ζωή κάποιου γνωστού ηθοποιού ή γνωστού προσώπου και μετά τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί το τάδε σαμπουάν. (βλ. Αναστόπουλος-Rexona)Παιδιά, θυμάται κανείς μια διαφήμιση με τον ηθοποιό Τίτο Βανδή
που έλεγε στην κάμερα "Γειά σας, είμαι ο Τίτος Βανδής" ;
Τι διαφήμιζε άραγε ; Την έχω σχεδόν ξεχάσει.
Όντως είναι αστεία. Μα ολόκληρο τραγούδι για τα χαρτομάντηλα?ZewaSoft 1988