Υπέροχο Γύθειο, υπέροχη φωτογραφία!
Η Ίος είναι ένα από τα αγαπημένα μου νησιά.
Πολύ περίεργη η εκκλησία. Ενώ το σχέδιό της σε κάτοψη είναι σε γενικές γραμμές συνηθισμένο, από τη Μητρόπολη της Αθήνας και την Υπαπαντή της Καλαμάτας (που μοιάζουν αρκετά) μέχρι ένα σωρό άλλες, εκείνη η πλακουτσή πυραμίδα που έχει εκεί που θα περίμενες τρούλλο είναι τελείως απροσδόκητο και αταίριαστο. Τι έγινε, τελειώσαν τα λεφτά?
αυτή η παραλία βρίσκεται μέσα στην πόλη της Ρόδου!! πόσες φορές είχα πάει για κολύμπι και ηλιοθεραπεία όταν έβγαινα με ΠΣΚ από το τάγμα μου... και μετά για σουβλάκια στο Μαντράκι συνοδεία της υπέροχης ντόπιας ρετσίνας,.....
Δυτική προβλήτα
Αχ βρε Rio, ήθελα πολύ να σου βάλω καρδούλες που ανήρτησες κάτι από την πατρίδα μου αλλά μετά θυμήθηκα τις αμέτρητες φορές από τότε που γεννήθηκα, που περιμέναμε να μπούμε στο φέρυ για απέναντι ή τις άλλες τόσες που περιμέναμε να βγει το λεωφορείο από το φέρυ και να επιβιβαστούμε για να συνεχίσουμε το ταξίδι και να φτάσουμε ύστερα απο πολλή ώρα στο Αγρίνιο, κι όλα αυτά συχνά μέσα στη βροχή, τα μποφόρια, το ψοφόκρυο και το σκοτάδι. Κι έτσι σου έβαλα τη θλιμμένη φατσούλα. Sorry!