Απ' όσο ξέρω το παραδοσιακό παστίτσιο στην Κέρκυρα ( το παστίτσιο ντόλτσε όπως το έλεγαν/λένε) εκτός του ότι το ετοίμαζαν σε γιορτές και χαρές ήταν κι ένα πολύ μπελαλίδικο φαγητό γιατί πέρα από τα βασικά που έχει το κλασικό παστίτσιο περιέχει και ραγού με διαφορετικά είδη κρέατος μέσα και όλο αυτό το μείγμα (μακαρόνια/τυρί/κιμάς/ραγού/κρέμα) ψήνεται μέσα σε ζύμη! Μιλάμε για υπερπαραγωγή 5000 θερμίδων το κομμάτι! Αλλά αμφιβάλλω αν στο εστιατόριο ετοίμαζαν κάτι τέτοιο (θα ήταν άλλη και η τιμή). Μάλλον το κλασικό που ξέρουμε κι εμείς θα είχαν. Έχουμε κανένα Κερκυραίο στο φόρουμ να μας διαφωτίσει;Να το έκαναν όπως το κάνουμε κι εμείς το παστίτσιο άραγε;
Αφού βράζουν όλο το ζώο, γιατί ν' αφήσουν εκτός το κεφαλάκι;Εμενα παλι αυτο το κεφαλακι βραστο με ανακατευει αφανταστα. Δηλαδη εβραζαν κεφαλι ζωου και το σερβιραν;