Δεν έγινα ποτέ φαν της σειράς, αλλά παρ'όλα αυτά μου άρεσε κι ήταν όντως διασκεδαστική, ενώ εννοείται ότι μου ξυπνάει και αναμνήσεις από ωραίες εποχές. Από τη μία, το γνωστό πρότυπο της μέσης Αμερικάνικης οικογένειας με τον βλάχο-χαμένο κορμί πατέρα, την γκρινιάρα στερημένη μητέρα και τα αποβλακωμένα παιδιά, έχει παιχτεί σε χιλιάδες σειρές, αλλά εννοείται ότι δεν ήταν όλες πετυχημένες όπως αυτή. Νομίζω ότι τότε την έδειχνε μετά από κάτι παιδικά, κι έτσι τύχαινε αρκετές φορές να κάτσω να τη δω. Δεν την εκτιμούσα αρκετά όμως και από ένα σημείο και μετά τη ψιλοβαριόμουν, κυρίως επειδή ήμουν ακόμα μικρή και πολλές ατάκες, ειδικά αυτές με τα σεξουαλικά υπονοούμενα, δεν τις καταλάβαινα όπως τις καταλαβαίνω τώρα. Επίσης μου την ψιλοέδινε αυτή η παύση των ηθοποιών πολλές φορές όταν λέγανε μία ατάκα, έτσι ώστε να ακολουθήσουν τα γέλια των θεατών. Προτιμώ να ρέει πιο φυσικά το χιούμορ, κι αυτό το στοπ και το πάγωμα μέχρι να γελάσουμε, πάντα με ενοχλούσε, όχι μόνο σ'αυτή τη σειρά, αλλά όπου κι αν το συναντούσα. Το ότι η σειρά ήταν χαζή όπως ειπώθηκε στο θέμα, οκ, κανείς δεν βλέπει το Παντρεμένοι με Παιδιά για να μορφωθεί ή να κάνει φιλοσοφικούς στοχασμούς, ήταν χαζή, αλλά και το χαζό είναι απαραίτητο στη ζωή του ανθρώπου για να χαλαρώσει και να περάσει καλά. Υπάρχουν χαζά που δεν βλέπονται, η συγκεκριμένη σειρά όμως δεν ανήκε σ'αυτές, την είχε τη μαγεία της, ειδικά με τις αμέτρητες "θανατηφόρες" ατάκες. Κι αυτός ο Al πια, τι μανία είχε με το να ειρωνεύεται τις χοντρές, συγκοπή θα πάθαιναν οι "πολιτικά ορθοί" :animlaugh:
Όσο για την υποτιθέμενη σχέση του ηθοποιού Ed O'Neil με την Christina Applegate που επίσης αναφέρθηκε, λέγεται ότι ήταν απλά φήμη, κι ότι ποτέ δεν τα είχαν στην πραγματικότητα. Τώρα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό ή αν λέγεται για να καλυφθεί ο παντρεμένος τότε O'Neil, αλλά όπως και να'χει είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί ένας άντρας σ'αυτή τη σεξοβόμβα
Α, τέλος, επειδή είδα ότι έχει διαγραφεί πλέον από το θέμα το φοβερό βίντεο με την εμφάνιση των Anthrax, ξαναβάζω ένα απόσπασμα κι όσο αντέξει!