Προσωπικα λιγο με νοιαζη αν πιασει το τελειο που ηταν το married with children και λιγο με νοιαζη αν δεν παρει καλες κριτικες απο τους τηλεκτριτικους του χωρου η απο τους χαρτογιακαδες που υπαρχουν στα καναλια και αποφασιζουν αν μια σειρα πρεπει να συνεχιστη η να κοπει γιατι ολοι αυτοι εχουν κοψει απιστευτα καλες σειρες ολα αυτα τα χρονια και το ξερω πολυ καλα αυτο γιατι οι σειρες ειναι το παθος μου και εχω στην κατοχη μου τα παντα απο σειρες που ηθελα να εχω.Αυτο που με τρελενει και γουσταρω τρελα οσον αφορα την χαρμοσυνη ειδηση που ποσταρες ειναι που θα δω ολους αυτους τους τυπους ξανα σε τηλεοπτικη σειρα η συγκινιση και η χαρα μου απλα δεν περιγραφεται.
Εχω εναν φιλο στην αμερικη οχι απλα φιλο αλλα κολητο που δουλευε και δουλευει σε εστιατοριο που ο Ed O'Neil ειναι πολυ τακτικως πελατης και εχουν αποκτηση πολυ καλη σχεση μεταξυ τους μεχρι και πλακες κανουν.Ειχα σχεδιασει λοιπον να πηγαινα διακοπες εκει θα με φιλοξενουσε ο φιλος μου και θα γνωριζα απο κοντα τον αγαπημενο μου Αl Bundy και αυτο που θα ηθελα και θα γεινοταν θα ηταν να εβγαινα μια φωτογραφια μαζι του σε καναπεδακι του εστιατοριου και μαλιστα με την κλασικη του κινηση με το χερι μεσα στο παντελονι γιατι οπως με ειπε ο φιλος μου ειναι φοβερο ατομο και δεν υπηρχε περιπτωση να μην δεχοταν θα τον εψηνε και αυτος φυσικα αν χρειαζοταν.Για διαφορους λογους στραβωσε ομως το πραγμα δεν μπορεσα να παω αλλα ελπιζω να τα καταφερω να κανω αυτο το ονειρο μου πραγματικοτητα καποια στιγμη.