Παρασκευή και 13 [η σειρά]

Η σειρά είναι ανεβασμένη στο ίντερνετ με ελληνικούς υπότιτλους, για όποιον ενδιαφέρεται.
 
Τέλεια σειρά.

Δυστυχώς έχω κάποια επεισόδια χωρίς υπότιτλους και είναι λίγο κουραστικό κάποιες φορές το μπρος - πίσω για να καταλάβεις σε ορισμένα σημεία.
 
τελεια σειρα ..αγαπημενη robey και παντα μου εκανε εντυπωση η πανακριβη mercedes 600 pullman του γερου...περιμενα πως και πως να την δω καθε παρασκευη..
 
βασικα μπερδευτηκαμε γιατι λετε οτι εχουν κυκλοφορησει και αλλες βερσιον του καναδα και αλλες?εγω θυμαμαι το μυστηριο της παρασκευης δεν ξερω τη παραγωγη αλλα ηταν απιστευτη..δεν νομιζω με τιποτα να ηταν κλονος.. αν θυμαμαι καλα το προβαλλε το μακεδονια tv καπου στο 2002 παλι παρασκευη που λεει και ο τιτλος και πρεπει να ηταν το καλοκαιρι απο τελη μαιου αν θυμαμαι και ολο το καλοκαιρι.
 
Η σειρα ειναι απο τησ πολυ αγαπημενεσ μου.Ολα τα επεισοδια ηταν φανταστικα με πολυ καλα εφε για την εποχη τουσ και ακομα και σημερα καποια επεισοδια παραμενουν αρκετα τρομακτικα.Τελειο επεισοδιο ηταν το πρωτο του τριτου κυκλου που στην ουσια ηταν το πρωτο και το δευτερο μαζι διαρκειασ 1 ωρασ και 45 λεπτων.Το επεισοδιο λεγοταν the prophecies και διαδραματιζοταν μια περιοχη τησ γαλλιασ που υπηρχε ενα μοναστηρι τησ παναγιασ και μια λιμνη που τα νερα τησ γιατρευαν αρωστουσ,τυφλουσ,αναπηρουσ κτλ.Εκει ενασ ακολουθοσ του διαβολου προσπαθουσε να εκπληρωσει 7 προφητειεσ ωστε να επιστεψει ο διαβολοσ στην γη.Σαυτο το επεισοδιο βλεπουμε την ιστορια του ryan οταν εξαιτιασ του πεθανε ο μικροσ του αδερφοσ και εμφανιζεται η μητερα του μετα απο 14 χρονια.Επισησ ειναι το τελευταιο επεισοδιο του ryan που εννω σωζει την κοπελα που ειχε ετοιμη για θυσια ο ακολουθοσ του διαβολου σκοτωνεται αλλα στην τελικη δεν σκοτωνεται αλλα ξαναγεινεται μικροσ στην ηλικεια που ηταν οταν πεθανε ο αδερφοσ του και δεν θυμαται κανεναν και τιποτα περα απο εκεινη την ηλικεια.οποτε τα ξαναβρισκει με την μητερα του και αυτη τον χαμενο τησ γιο που δεν ειχαν εποικηνωνια τα τελευταια 14 χρονια.Απο εκεινο το επεισοδιο και μετα την θεση του ryan στο μαγαζι περνει ο Johnny Ventura μεχρι το τελοσ του τριτου κυκλου.Ευτυχωσ εχω ολα τα επεισοδια των τριων κυκλων σε dvdrip και τα βλεπω οποτε θελω τουσ δυο πρωτουσ με ελληνικουσ υποτιτλουσ και τα 4 επεισοδια του τριτου κυκλου και τα υπολειπα 16 μεταφραζονται σε γνωστο site.
 
το μυστήριο της Παρασκεύης

Έβλεπε κανείς τη σειρά τρόμου ¨"το μυστήριο της Παρασκεύης"?προβαλλόταν στον αντ1 το 1990-1994 περίπου.(friday the 13th the series)

http://www.youtube.com/watch?v=q9trU9y96m0

http://www.youtube.com/watch?v=q9trU9y96m0
 
metalcandyman είπε:
Το θεμα αυτο σαυτη την σειρα αναφερετε φιλε μου.
:D Βασίλη, αυτό προήλθε από συγχώνευση τόπικς (προφανώς ο φίλος exetleos (!) δεν γνώριζε ότι υπήρχε ήδη τόπικ και άνοιξε καινούριο! Οι mods /smods /admins το συγχώνευσαν με το υπάρχον! ;) )

Ερώτηση: Και οι 3 κύκλοι προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση? Δεν θυμάμαι να έχω φτάσει στο τέλος από αυτή τη σειρά!...
 
D@redevil είπε:
Ερώτηση: Και οι 3 κύκλοι προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση? Δεν θυμάμαι να έχω φτάσει στο τέλος από αυτή τη σειρά!...
Ναι. Τουλάχιστον στο Μακεδονία (αν θυμάμαι καλά το κανάλι γιατί Ο Αλτζ κάθεται δίπλα μου :p )
 
D@redevil είπε:
:D Βασίλη, αυτό προήλθε από συγχώνευση τόπικς (προφανώς ο φίλος exetleos (!) δεν γνώριζε ότι υπήρχε ήδη τόπικ και άνοιξε καινούριο! Οι mods /smods /admins το συγχώνευσαν με το υπάρχον! ;) )
Ερώτηση: Και οι 3 κύκλοι προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση? Δεν θυμάμαι να έχω φτάσει στο τέλος από αυτή τη σειρά!...
Sorry παιδια δεν το καταλαβα.Εγω παντως Μαριανα δεν θυμαμαι να ειδα και τον τριτο κυκλο στο μακεδονια.Εξαλου δεν τα εδειχνε και ποτε με τη σειρα τα επεισοδια.Ευτυχως καταφερα και τα βρηκα ολα τα επεισοδια και τα ειδα γιατι ειναι πολυ αγαπημενη μου σειρα.
 
pooky(1) είπε:
Κάντους 6! Ισχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λέτε και ειδικά σε κωμικές σειρές. Σε σειρές που έχουν να κάνουν με τον χώρο του φανταστικού, υπάρχουν ακόμη και σήμερα αρκετά διαμαντάκια! Σε κωμικές δε μου κάνει όρεξη να δω σχεδόν τίποτα... Ένα που σκέφτομαι κάποια στιγμή απ' αυτά που ακούω, είναι το "The Office". Κάτι "Fawlty Towers" και "Black Adder" δεν ξαναβγαίνουν, λέμε!! Όσον αφορά την σειρά εδώ, καλό θα ήταν να διορθώσετε τον τίτλο με αυτόν που της είχε αποδοθεί στα Ελληνικά από τον ΑΝΤ1, τότε: "Το Μυστήριο Της Παρασκευής"! Στον ΑΝΤ1 δεν πρέπει να είχε προβληθεί ο 3ος κύκλος αλλά δεν παίρνω και όρκο. Εφόσον δεν φιλοτιμούνται οι Ελληνικές εταιρίες διανομής να την κυκλοφορήσουν σε DVD στην χώρα μας (παρόλο που είχε μεγάλη απήχηση και μέχρι στιγμής δεν ξέρω κάποιον που να μην την θυμάται!) να πούμε πως η σειρά μεταφράζεται κανονικά και κυκλοφορεί! ;)

θανος είπε:
λοιπον εχω μια βιντεοκασετα που ειχε κυκλοφορισει απο την home video hellas(τωρινη odeon) με τον τιτλο καταραμενη παρασκευη που εχει 2 επεισοδια που με ειχαν τρομαξει αρκετα μικρο ειδικα το πρωτο που δειχνει μια κουκλα με πολυ συρτη φωνη που σκοτωνει και ενα αλλο με ενα αγαλμα του θεου ερωτα που σκοτωνει επισης οριστε το βιντεο απ το επεισοδιο με την κουκλα http://www.youtube.com/watch?v=itHmmsweuro
Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν τις είχα πετύχει πουθενά αυτές εδώ, θα σε παρακαλούσα από περιέργεια και μόνο εάν έχεις σκάνερ, να σκανάρεις κάποιο εξώφυλλο ή οπισθόφυλλο της βιντεοκασέτας! Έτσι..για να δω μπας και θυμηθώ τίποτα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ αυτή η σειρά και την έβλεπα ανελλιπώς. Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο ήταν για μένα εκείνο με τον καταραμένο καθρέφτη που η κάτοχός του (ένα ματαιόδοξο μοντέλο) έβλεπε μέσα σ' αυτόν ένα παραμορφωμένο φρικτά πρόσωπο, έναν βίαιο θάνατο κλπ. και αυτό γινόταν αυτοστιγμεί και πάραυτα. Εννοείται βέβαια ότι είχα την αγωνία να προλάβουν οι καλοί δηλ. η Micki Foster (Louise Robey) και ο Ryan Dallion (John le May) τις περαιτέρω καταστροφές. Κλείνοντας δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι και στους δύο αυτούς έπεσε ένα είδος κατάρας. Ούτε ο John LeMay ούτε η Louise Robey μπόρεσαν να κάνουν κάτι σημαντικό αργότερα. Ο πρώτος προτίμησε τους χαμηλούς τόνους της θεατρικής καριέρας ενώ η δεύτερη επικεντρώθηκε στο τραγούδι μεν, αλλά ήταν άτυχη στη προσωπική της ζωή. Με τον πρώτο σύζυγό της, έναν Άγγλο ευγενή, χώρισε άσχημα, ενώ ο δεύτερος, ο φωτογράφος Stan Shaffer πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες στη Γαλλία. Τι να πω...
 
Πίσω
Μπλουζα