Συγχωρήστε μου τα πολλαπλά quotes βρε παιδιά,αλλά σε όλους σας έχω κάτι να απαντήσω...
Nemo είπε:
Respect στον εντελως ακομπλεξαριστο και large manos426f στο πως αντιμετωπισε το ολο θεμα της στηλης αλληλογραφιας ...
Χαχαχα,αλίμονο φιλάρα,το παρελθόν μας δεν το αποποιούμεθα,ούτε και το κρύβουμε ποτέ!
Άλλωστε....καμάκι κάναμε,δε σκοτώσαμε καμία!
pooky(1) είπε:
Μάνο μάγκα μου, τώρα ξέρω γιατί έχεις τόση επιτυχία με τις γυναίκες. Τό' χεις το "σπρέχεν" αγόρι μου!!!!!
Το θα γίνει με εσένα ρε,κρύβε λόγια είπαμε...!!!
Wally είπε:
Αλλο ενα μπραβο στο Μανο για την εξαιρετη επιλογη θεματος και υλοποιησης του.Συγχαρητηρια και στη Compupress που ανα τακτα χρονικα διαστηματα μας θυμιζει τα εντυπα των πετρινων ετων της Ελληνικης πληροφορικης. Μια ιστορια που δεν πρεπει να χαθει. Αφου δεν υπηρξε-υπαρχει και ουτε θα υπαρξει κρατικη μνεια για ενα ρημαδι μουσειο πληροφορικης, ας κανουν οι ιδιωτες και οι πρωταγωνιστες οτι μπορουν...
Αφού ξανατονίσω ότι η επιλογή ήταν του kuv (να λέμε τα πράγματα ως έχουν),εγώ προσπάθησα να το υλοποιήσω σε κάτι που δε θα κουράσει τον αναγνώστη,θα θυμίσει πρόσωπα και καταστάσεις και θα μείνει εν τέλει ως ένα άρθρο το οποίο κάνει (πολύ) λίγο από αυτό που είπες κι εσύ στο τέλος Πάνο...
DINO είπε:
Πάντως η άποψή μου είναι πως, τέτοια θέματα είναι απολαυστικά και δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού, όπως και κάποια θέματα του προηγούμενου τεύχους (οι συντάκτες που παίζουν τα πιο μισητά τους games, η ενδεκάδα για το Μουντιάλ κλπ.), και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η ύλη του περιοδικού... Πρωτότυπα gaming θέματα.
Άσε ρε DINO,με έβαλε να παίξω Dragon Age Origins ο αθεόφοβος!!!
(και όχι τίποτα άλλο,αλλά....δεν αηδίασα κιόλας μ' αυτό!!!
Πού πάμε κύριοι..;!; )
Για το ότι τα θέματα παίζουν τεράστιο ρόλο στο περιοδικό,θα συμφωνήσω 1000% μαζί σου!
pooky(1) είπε:
Επιτέλους το χιούμορ του περιοδικού έχει αρχίσει να ξεκολλάει από τα παλιά και βαδίζει σε νέες γραμμές.
Δε ξέρω αν η αίσθηση αυτή αποτυπώνεται ήδη,αν ναι,είναι κάτι πραγματικά πολύ ευχάριστο.
Μη ξεχνάμε ότι κάθε ομάδα που είναι -σχετικά- νέα (μια και τρία άτομα ενσωματωθήκαμε στο team προ 1 περίπου χρόνου μόλις) θέλει το χρόνο της για να δέσει και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται,αργά ή γρήγορα.Το αν θα αρέσουν αυτά ή όχι,είναι κάτι που ο καθένας καλείται να το κρίνει ασφαλώς από μόνος του!
Other_Reality είπε:
Γενικά ήμουν διστακτικός στο να ξαναπάρω το PC Master, τα δύο τελευταία τεύχη όμως τα φχαριστήθηκα, οπότε keep on keeping on !
Αλέκο,να είσαι σίγουρος γι' αυτό!
Έκαστος που γράφει στο περιοδικό αυτή τη στιγμή,είναι τρελός και παλαβός με το PC Master και το αγαπά περισσότερο από τους υπόλοιπους!
Κι αυτό που λέω δεν είναι μια τυπική,συνήθης,τετριμμένη "διαφήμιση" της συντακτικής ομάδας που θα έκανε ο οποιοσδήποτε συντάκτης για να υποστηρίξει τους συνεργάτες του.Αν ήταν ετσι,απλά δε θα έλεγα τίποτα....
Πάντως νιώθω την ανάγκη για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω ρε μάγκες,αυτή τη φορά για το θερμό feedback που ακολούθησε του άρθρου αυτού...