Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
pooky(1) είπε:ΑΜΑΝ mano άπειρο respect αδέρφι!!!!
Ρε συ αθεόφοβε, καμάκι από στήλη αλληλογραφίας περιοδικού για υπολογιστές;
Μαζεύω τα πράγματά μου και πάω σε μοναστήρι......
Εμ,έτσι είναι,όταν κάναμε εμείς καμάκι στα 13 μας,μέσω στήλης αλληλογραφίας σε περιοδικό πληροφορικής,κάποιοι άλλοι ήταν ακόμη πάνω σε δέντρα και τρώγανε βαλανίδια !!!!Maddog είπε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!Κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον manos426f, νυν συντάκτη του PCM και πρώην πειρατή, καμάκι, cheater κλπ κλπ. Scripta manent.![]()
Δεν μας είπε πότε έγινες μανιακός PC adventurer, σε αυτό το γράμμα εκκολαπτόμενο κονσολά θυμίζεις.![]()
Nemo, άπειρο respect. Πραγματικά απολαυστική ανακάλυψη!
Όχι....Λες να το τρόμαξα το κορίτσι; :xm: :xm:Other_Reality είπε:Τελικά σε πήρε τηλέφωνο η Ελένη για κανένα tip ? Ε ?
DINO είπε:Περιμένω με λαχτάρα να διαβάσω το θέμα, στο περιοδικό....Σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!
Μήπως εννοείς 22 Ιουλίου; :xm:Nemo είπε:Το PCmaster αυγουστου -250στο τευχος παρακαλω κυκλοφορει 22 αυγουστου
DINO είπε:Ωραίος nemo!![]()
Μήπως εννοείς 22 Ιουλίου; :xm:
Kuv ... speakingWally είπε:EDIT: Κυκλοφορει σημερα??
Πάνο,τα μπράβο πάνε σε όλους όσους έχουν ανεβάσει υλικό στο forum μας,αλλά και όσους με βοήθησαν με έξτρα πληροφορίες.Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί και αυτά που συνεισέφεραν,το άρθρο θα απείχε πολύ από αυτό που βγήκε.Wally είπε:Ωραιοτατα! Μπραβο ρε Μανο!
Παντως θεωρουσα πολυ ποιο πιθανο να ειναι η ελενη σημερα μελος του Grm ,παρα να ειχε τηλεφωνησει....Other_Reality είπε:Τελικά σε πήρε τηλέφωνο η Ελένη για κανένα tip ? Ε ?
Χαχαχα,αλίμονο φιλάρα,το παρελθόν μας δεν το αποποιούμεθα,ούτε και το κρύβουμε ποτέ!Nemo είπε:Respect στον εντελως ακομπλεξαριστο και large manos426f στο πως αντιμετωπισε το ολο θεμα της στηλης αλληλογραφιας ...
Το θα γίνει με εσένα ρε,κρύβε λόγια είπαμε...!!!pooky(1) είπε:Μάνο μάγκα μου, τώρα ξέρω γιατί έχεις τόση επιτυχία με τις γυναίκες. Τό' χεις το "σπρέχεν" αγόρι μου!!!!!
Αφού ξανατονίσω ότι η επιλογή ήταν του kuv (να λέμε τα πράγματα ως έχουν),εγώ προσπάθησα να το υλοποιήσω σε κάτι που δε θα κουράσει τον αναγνώστη,θα θυμίσει πρόσωπα και καταστάσεις και θα μείνει εν τέλει ως ένα άρθρο το οποίο κάνει (πολύ) λίγο από αυτό που είπες κι εσύ στο τέλος Πάνο...Wally είπε:Αλλο ενα μπραβο στο Μανο για την εξαιρετη επιλογη θεματος και υλοποιησης του.Συγχαρητηρια και στη Compupress που ανα τακτα χρονικα διαστηματα μας θυμιζει τα εντυπα των πετρινων ετων της Ελληνικης πληροφορικης. Μια ιστορια που δεν πρεπει να χαθει. Αφου δεν υπηρξε-υπαρχει και ουτε θα υπαρξει κρατικη μνεια για ενα ρημαδι μουσειο πληροφορικης, ας κανουν οι ιδιωτες και οι πρωταγωνιστες οτι μπορουν...
Άσε ρε DINO,με έβαλε να παίξω Dragon Age Origins ο αθεόφοβος!!!DINO είπε:Πάντως η άποψή μου είναι πως, τέτοια θέματα είναι απολαυστικά και δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού, όπως και κάποια θέματα του προηγούμενου τεύχους (οι συντάκτες που παίζουν τα πιο μισητά τους games, η ενδεκάδα για το Μουντιάλ κλπ.), και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η ύλη του περιοδικού... Πρωτότυπα gaming θέματα.
Δε ξέρω αν η αίσθηση αυτή αποτυπώνεται ήδη,αν ναι,είναι κάτι πραγματικά πολύ ευχάριστο.pooky(1) είπε:Επιτέλους το χιούμορ του περιοδικού έχει αρχίσει να ξεκολλάει από τα παλιά και βαδίζει σε νέες γραμμές.
Αλέκο,να είσαι σίγουρος γι' αυτό!Other_Reality είπε:Γενικά ήμουν διστακτικός στο να ξαναπάρω το PC Master, τα δύο τελευταία τεύχη όμως τα φχαριστήθηκα, οπότε keep on keeping on !