καταλαβαίνει δηλαδή κάποιος ότι είναι το περιοδικό retrogamer από τη συσκευασία και μόνο;thamonas είπε:Είναι διάφανο άλλα δεν φαίνεται τι έχει μέσα, μόνο το όνομα του παραλλήπτη...
όχι δεν έχω τέτοιο θέμα απλά επειδή έχω σπιτι σχετικά μικρό γραμματοκιβώτιο και παίζει να μην χωράει μέσα σκέφτομαι να το λαμβάνω στη δουλειά οπότε λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτειShock είπε:Tarasque φοβάσαι παντόφλοκατάσταση ε?Μήπως πρέπει να φτιαχτεί ομάδα παντρεμένων ρετρομανιακών με σκοπό την
- Αλληλοϋποστήριξη
- Συντονισμός
- R&D νέων τρόπων αντιμετώπισης του "εχθρού"
....λέω τώρα
phil_vr είπε:Nα ειναι hint οτι οι αγγλακιδες διαβαζουν το Phoenix?
Αυτό είναι το παν και βασικότατος κανόνας για να προχωρήσει κανείς σε γάμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ με το ΣΤΑΝΙΟ όταν παντρεύεσαι πρέπει να αλλάζεις.tarasque είπε:αν έρθεις να δεις το σπίτι μου θα καταλάβεις ότι μάλλον το έτερον ήμισυ έχει περάσει το ρετρο-τεστ ανοχής (μονάδα μέτρησης: retro μηχανάκια ανά τετραγωνικό)
Εδώ πάντως στο Newcastle στα περισσότερα καταστήματα (κυρίως αλυσίδες βέβαια, όπως τα WHSmith) βρίσκω ουκ ολίγα αντίτυπα κάθε μήνα, οπότε θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ζήτηση για να φέρνουν τόσα πολλά κομμάτια...dr_slump είπε:Κι εγώ το αγοράζω εδώ στο Λονδίνο, αλλά κάθε φορά τρέχω μέχρι το Camden για να το βρω. Έχω την εντύπωση πως πουλάει πολύ παραπάνω έξω παρά στη Βρετανία. Γενικά οι ρετρομανείς εδώ πέρα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, προσωπικά δεν έχω συναντήσει ούτε έναν...
Yay!!! :beerz:Wally είπε:Διαβαζω οτι το 100ο τευχος θα περιεχει ανατυπωση του πρωτου τευχους! (το οποιο μου λειπει)
http://www.retrogamer.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=33121Official Feedback Issue 100 + Issue 1
Postby Darran@Retro Gamer on Thu Mar 01, 2012 10:09 am
Issue 100 of Retro Gamer is going to be in shops today and it also includes a reprint of the original issue 1