Πιθανή αγορά AMIGA

γεια σας παιδια! μαρτιος 2015........υπαρχει πουθενα να εβρισκα Α1200? με 3,1 που λετε οτι πρεπει να εχει... μη μου πειτε γερνικο e bay δ ετα ξερω αυτα να παραγγελνα αν εχουν ακομα...εχουν? πουλαει κανεις Α1200 απο εδω ελλαδα? μπορει και να παιζει και με νεες tv? χρειαζεται ειδικο καλωδιο/μηχανηματακι κατι?

*παλια ειχα Α500 Α600 αλλα δε ασχολουμαι χρονια..θελω να ασχοιληθω ξανα..εχω ακομα κατι games....δισκετες ομως!
 
Μπορείς εύκολα να βρεις amiga 500 και 1200 στην χώρα μας. Υπάρχουν κάποια μέλη αυτού του forum που μπορούν να σε κατατοπίσουν για το που μπορείς να απευθυνθείς.

Για να παίξει στις καινούριες tv χρειάζεσαι ένα rgb scart καλώδιο που παρέχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας. Αυτό αναγκαστικά θα το αγοράσεις από έξω. Διαφορετικά αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου αγοράζοντας τα κατάλληλα υλικά. Το καλώδιο που αγόρασα για την δική μου amiga απο το ebay, βασίζεται σε αυτό το διάγραμμα και έχω πεντακάθαρη εικόνα σε μια samsung led των 32 ιντσών.
 
καλημερα φιλε! ευχαριστω για το διαγραμμα! εχεις λινκ ποιο ειναι το καλωδιο ετοιμο απο εξωτερικο που εχεις και κανει να το δω? εδω ελλαδα δε υπαρχει?

αν το εχει καποιος καινουργιο ή που να μπορει να το φτιαξει μου λεει inbox!

εξωτερικο ποσο εχει μια Α1200 (καινουργια υπαρχει?)

εσυ φιλε μου ποια/ποιες amiga εχεις τωρα τωρα?

ευχαριστω!
 
Δεν υπάρχουν καινούργιες amiga. Εξαίρεση κάποιο καινούργιο στοκ από 1200αρες που κυκλοφόρησε πριν χρόνια και πλέον αν βρείς μια τέτοια στο εξωτερικό, θα την πληρώσεις πολύ ακριβά. Με ψάξιμο μπορεί να βρείς και στην Ελλάδα σε άψογη κατάσταση. Η τιμή διαμορφώνεται πάντα με το τι extra μπορεί να έχει η 1200 (accelerators, hd κλπ).
 
Πίσω
Μπλουζα