Λοιπόν την καμπίνα τελικά την πήραμε αλλά θέλει φτιαξίματα και έχει θεματάκια που δεν τα περίμενα και το κακό είναι ότι ένα από αυτά ο τύπος ή μου το έκρυψε ή μπορεί απλά να έτυχε.
Το θέμα αυτό είναι ότι η οθόνη έχει πρόβλημα μαγνητισμού. Οταν πήγα και την είδα εκεί τα χρώματα ήταν μια χαρά εκτός από μία γωνίτσα που ΟΚ ήταν μικρό το θέμα. Οταν όμως την τοποθέτησα στο μέρος μας, τα χρώματα έγιναν αχταρμάς. Μετά ανακάλυψα ότι όταν την μετακινώ από το ένα σημείο στο άλλο, τα χρώματα αλλάζουν. Το έψαξα λίγο και είδα ότι έχει να κάνει με μαγνητικά πεδία κλπ. Οταν πήγα λοιπόν στο σπίτι του τυπά την είχε τοποθετήσει στο κέντρο του δωματίου, μακριά από τοίχους. Υπέθεσα ότι το έκανε αυτό για να την πάρουμε εύκολα αλλά τώρα σκέφτομαι ότι ίσως και να το έκανε γιατί σε εκείνο το σημείο τα χρώματα ήταν ΟΚ. Τέλος πάντων, μπορεί τελικά να φτιάχνεται (από ότι είδα) απλά πρέπει να βρω κάποιον να την απομαγνητίσει.
Το άλλο θέμα είναι ότι ο δεύτερος μοχλός δεν λειτουργεί καλά. Δεν ξέρω αν είναι θέμα καλωδίωσης ή κάτι άλλο. Και ο πρώτος είναι 4 way και δεν ξέρω αν αλλάζει αλλά δεν με ένοιαξε τόσο γιατί σκεφτόμουν να τους αλλάξω έτσι κι αλλιώς.
Το τελευταίο θέμα είναι ότι το Pandora που έχει μέσα είναι λίγο μάπα. Λείπουν κάποια παιχνίδια που θα ήθελα και λείπει και το Pang, που αυτό ήθελε να παίζει ο αδερφός μου στην ουσία. Οταν πήγαμε εκεί δεν έκατσα να τα ψάξω όλα, υπέθεσα ότι όλα τα κλασσικά παιχνίδια θα τα έχει αφού έχει 800+ games αλλά τελικά ένας μεγάλος αριθμός είναι διάφορες εκδόσεις από fighting παιχνίδια Neo-Geo που ποτέ δεν θα τα αγγίξουμε. Δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί είχα στο μυαλό μου ότι τα παιχνίδια μέσα θα μπορώ να τα σβήσω και να βάλω άλλα κλπ. Ομως ανακάλυψα ότι μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις του Pandora μπορείς να το κάνεις αυτό και στην δικιά μας μάλλον όχι τελικά. Οπότε ότι έχει μέσα το παντρευόμαστε.
Με όλα αυτά τα θέματα ψιλο-απογοητευτικα στο τέλος αλλά υπάρχει και ένα καλό στην ιστορία. Μαζί με την καμπίνα μου έδωσε και την πλακέτα που είχε μέσα πριν την αλλάξει. Εγώ περίμενα κανα bootleg ή κάτι τέτοιο αλλά τελικά ήταν μία αυθεντική πλακέτα Νeo-Geo MVS μαζί με την κασέτα Puzzle Bobble τοποθετημένη (κοίτα να δεις που ήθελα την κονσόλα μια ζωή και μου έκατσε το arcade
). Αυτά πάντως τα δύο μαζί πιάνουν ένα καλό ποσό που αν καταφέρω να τα σπρώξω (αν θελήσω δηλαδή) θα μπορέσω να καλύψω το κόστος για ένα νέο Pandora συν καινούριους μοχλούς συν τον μάστορα που θα έρθει για να απομαγνητίσει.
Αυτά προς το παρών. Το πρώτο βήμα είναι να απομαγνητίσουμε την οθόνη γιατί αν δεν γίνει αυτό αχρηστεύεται όλη η καμπίνα. Ολα τα υπόλοιπα διορθώνονται πιο εύκολα με μικρό κόστος.