Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.429
120 ευρώ μας ζήτησε μόνο και μάλιστα μας την έφερε ο ίδιος στο σπίτι του φίλου μου χωρίς κάποιο παραπάνω έξοδο. Συν άλλα 100 ευρώ η πλακέτα με τα παιχνίδια που πήραμε ξεχωριστά.Έτσι απο περιέργεια, πόσα έδωσες για τη μεταχειρισμένη καμπίνα με το candilacs and dinosaurs;
Η οθόνη είναι πραγματικά μαγική. Καμία σχέση παιδιά με LCD, ακόμα και αν βρεις ένα πολύ καλό scanline shader (το lottes-multipass είναι πολύ κοντά) η LCD δεν έχει την ένταση ή την καθαρότητα μιας αρχαίας, ταλαιπωρημένης arcade CRT. Ειχα καιρό να δω από κοντά τέτοια οθόνη (είναι διαφορετική και από CRT τηλεόραση/PC monitor) και είχα ξεχάσει πόσο καλή είναι.
Ο μοχλός βολέυει καλύτερα από δεξιά και για μένα γιατί τον γραπώνεις ολόκληρο και παλεύεις μαζί του, οπότε θες το δυνατό σου χέρι να το ευχαριστηθείς (sorry lefties ). Και στο χωριό μου όλες οι καμπίνες στα δεξιά τον είχαν τον μοχλό. Το ότι στις κονσόλες το αναλογικό μοχλάκι είναι στα αριστερά δεν μου αλλάζει την καλωδίωση στον εγκέφαλο, υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην αίσθηση και το πως παίζεις μεταξύ καμπίνας και controller οπότε το βλέπω σαν δύο διαφορετικά πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: