Ποδοσφαιριστές της ομάδας σας για τους οποίους πάντα θα σας δουλεύουν οι αντίπαλοι !

panp είπε:
Και συνεχίζω με τη λατρεμένη ΑΕΚ :

-

Ο Αρουαμπαρενα που ειχε ερθει με τοσες περγαμηνες και περασε και δεν ακουμπησε οσων αφορα την ΑΕΚ. ????

metalcandyman είπε:
Αλανι μην προκαλεις τον λαο του ΠΑΟΚ :D
Απλα κανω ψυχαραιμη αυτοκριτικη. :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κόβατς Ούγγρος επιθετιοκός... μας ζάλιζαν τα "σπορ" κανα 3μηνο με τον παικταρά που έρχεται και τελικά πλην ενός γκολ με τον Αθηναικό, πέρασε και δεν ακούμπησε. Γκρεγκόρ Σαμοτούλσκι. Πολωνός Τροχονόμος ( με παράξενο κούρεμα), που τον έφερε ο Μπατατούδης σαν μέγιστο τερματοφύλακα.

Θυμάμαι πρώτο παιχνίδι με Παναθηναικό και να κάνει στην προθέρμανση μονόζυγο στο τέρμα ( όλοι λέγαμε μπράβο γυμνασμένος, κελεπούρι πετύχαμε) αλλά στο παιχνίδι άρπαξε αμέσως 3 γκολ και κάθε φορά που έκανε επίθεση ο αντίπαλος, οι της 4 γινόμασταν φανατικοί χριστιανοί από τις προσευχές...
 
Κόβατς Ούγγρος επιθετικός... μας ζάλιζαν τα "σπορ" κανα 3μηνο με τον παικταρά που έρχεται και τελικά πλην ενός γκολ με τον Αθηναικό, πέρασε και δεν ακούμπησε.
Ζόλταν Κόβατς εεε ??? Λίγο μετά το '95, αλλά χαλάλι αφού σου... έβγαλε τα μάτια RΙΟ :eek:

Κι όμως δεν πέτυχε μόνο εκείνο το γκολ...

Εδώ θα δεις τι απέγινε...

http://www.balleto.gr/periexomeno/poy_einai_tora/zoltan_kobats.html
 
RIO είπε:
[....] Γκρεγκόρ Σαμοτούλσκι. Πολωνός Τροχονόμος ( με παράξενο κούρεμα), που τον έφερε ο Μπατατούδης σαν μέγιστο τερματοφύλακα.Θυμάμαι πρώτο παιχνίδι με Παναθηναικό και να κάνει στην προθέρμανση μονόζυγο στο τέρμα ( όλοι λέγαμε μπράβο γυμνασμένος, κελεπούρι πετύχαμε) αλλά στο παιχνίδι άρπαξε αμέσως 3 γκολ και κάθε φορά που έκανε επίθεση ο αντίπαλος, οι της 4 γινόμασταν φανατικοί χριστιανοί από τις προσευχές...
Έλα ρε συ! :biglaugh:

Αυτόν τον θυμάμαι κι εγώ! :D

Και πλάκα-πλάκα, γιατί νομίζω ότι λες γι' αυτό το παιχνίδι?

 
κατατοπιστικό το βιντεάκι dare :thumbup:

είδαμε και Σαμοτούλσκι και Μπράτιτς που είχε αναφερθεί πρωτύτερα
 
Οριακά ρετρό. Στιβ Ρεφενές, "καγκουρό" ελληνοαυστραλός. Ακατέργαστο "διαμάντι". Έκατσε τρία χρόνια (1993-1996) στον Ολυμπιακό, έχοντας απίστευτα διακριτική παρουσία
 
D@redevil είπε:
Έλα ρε συ! :biglaugh:
Αυτόν τον θυμάμαι κι εγώ! :D

Και πλάκα-πλάκα, γιατί νομίζω ότι λες γι' αυτό το παιχνίδι?

Πραγματικά αυτό το παιχνίδι ήταν! Ε, ρε τι βροχή είχαμε φάει.... :cold: :D

pappoy τα γκολ του Κόβατς με τον Ηρακλή, τα είχα ξεχάσει.... :D
 
Στιβ Ρεφενές, "καγκουρό" ελληνοαυστραλός.
Iggy, το χειρότερο με το Ρεφενέ είναι ότι όλοι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πώς έχει τελειώσει η ιστορία. Δεν είναι όμως έτσι...

Ερχεται σιγά σιγά ο... Νίκος Ρεφενές.

Δείτε και μόνοι σας !

http://northern-district-times.whereilive.com.au/sport/story/refenes-soccer-tradition-continues/

:cool:

pappoy τα γκολ του Κόβατς με τον Ηρακλή, τα είχα ξεχάσει....
κρατάει μόνος του την παράδοση με τις γριούλες ο άνθρωπος ρεεεε :p :p:p

εγώ είχα ξεχάσει και τον ίδιο !!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επαθα κατι με το που ειδα στα "παλτα" τον Εστερχαζι.... μη τα γραφεις αυτα ετσι αποτομα panp....ο ανθρωπος επαιξε μπαλαρα στην ΑΕΚ μας. Και κατι ακομα, η αποδοση των παικτων δεν κρινεται απο τις συμμετοχες/γκολ - πολλα απο τα "παλτα" που ισως καλα θαψατε εδω ειχαν διψηφιους αριθμους ασσιστ στο πρωταθλημα ή εφτιαχναν παιχνιδι για αλλους. Κλασσικο παραδειγμα ο Σαμπα που τα νουμερα του δεν ηταν ποτε κατι φοβερο (πλην του pass completion) αλλα εφτιαχνε ολοκληρωτικα το παιχνιδι της ΑΕΚ (και αργοτερα του γαυρου) απο το 1 ως το 90ο λεπτο.

Με το μαλακο βρε παιδια :)
 
Βρε παιδιά ... έχει κολλήσει το μυαλό μου και ζητώ τη βοήθειά σας ...

Στο πρωτάθλημα του 1982 - 1983, αν θυμάμαι καλά, είχει φέρει και ο Εθνικός Πειραιώς κάτι ... ξεγυρισμένα παλτά από Βρετανία !!! Σε εκείνο το πρωτάθλημα ο Εθνικός είχε φέρει έναν Άγγλο προπονητή [κι αυτός ... "παλτό"], ο οποίος έφερε μαζί του δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι ... διέψευσαν κάθε προσδοκία !!! Κι όμως ... το ένα από τα δύο "βρετανικά παλτά" εχρίσθη σκόρερ στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος !!! Ο Εθνικός είχε πάρει μια τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 και το ένα εκ των δύο γκολ το έβαλε ένα απ' τα "παλτά" [τι να κάνουμε ... ως γνωστόν στο ποδόσφαιρο τυχαίνουν και "θαύματα"] !!! Και ... οι οπαδοί του Εθνικού άρχισαν να πανηγυρίζουν : "πω πωωω ... τι ομάδα έχουμε φέτος, φοβερός ο Άγγλος κόουτς, φοβεροί και οι παίκτες που έφερε, πάμε για μεγαλα πράγματα" κλπ κλπ ... Όμως ... η αλήθεια δεν άργησε να φανεί ... Σύντομα άρχισαν να έρχοντα τα άσχημα αποτελέσματα για την - κατά τ' άλλα πολύ αγαπημένη μου - ομάδα του Πειραιά, με αποτέλεσμα ... ο Άγγλος κόουτς να "φύγει νύχτα" !!! Μαζί του ... τον ακολούθησαν και τα "παλτά" του, που έφυγαν κι αυτά "νύχτα" !!!

Δεν μπορώ, όμως, να θυμηθώ ούτε το όνομα του κόουτς, ούτε τα ονόματα των "παιχταράδων" που έφερε στον Εθνικό !!! Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα πικρόχολο σχόλιο σε αθλητική στηλη για τον κόουτς : "αφού διέλυσε την Μπρίστολ Σίτυ, ήρθε να διαλύσει και τον Εθνικό ... :eek: o_O" ......
 
Για να γραψω και καποιους ακομα που θυμηθηκα.Αντριου Ραμπουτλα αφρικανος που η καριερα του στον ΠΑΟΚ ηταν περιπου μια ωρα σε επισημο παιχνιδι και νομιζω σε κυπελο με την παναχαικη που λιγο μετα την εισοδο του κανει τακλιν σε αντιπαλο παικτη και τον στελνει κανα εξαμηνο εκτος γηπεδων.Μαρεκ κοζμινσκι ειχε ερθει σαν αρχηγος της εθνικης πολωνιας και επαιξε σε 9 ματς μονο.Την ιδια περιοδο ηρθε και ενα αλλο παλτο ο Ραντοσλαβ Μαινταν που επαιξε σε 9 παιχνιδια και εκανε 500 λαθη στιο καθε παιχνιδι.Το μονο που αξιζε ηταν η εντυπωσιακη συντροφος του που σε συνενοηση με καποια αλανια χωθηκαμε στα επισημα μονο και μονο για να παρουμε ματι :D Ζοσε σατιρο ντο νασιμεντο η απλα ιντιο ειχε υπγραψει εξαμηνο συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ με παρασχο προπονητη και καιγομασταν για δεξι μπακ.Νομιζω σε 3 η 4 αγωνες επαιξε και το φοβερο μαυτον ηταν οτι ετρωγε καθε βρσδυ 3 πιτογυρα σε γνωστο σαντουιτσαδικο της τουμπας.Τον ειχα πετυχει και γω μια φορα και ειδα με τα ματια μου οτι δεν ηταν παραμυθι :D Παπουλιδης τον πηραμε ελευθερο απο πανιωνιο μεγαλη μορφη γενικα.Βαγγελης Καλογεροπουλος η αλλιως ''Ριτζ'' απο την τολμη και γοητια.Μιλαμε για αλλο φρουτο παντα στην τριχα με δεκα κιλα ζελε και αλλα δεκα λακ πριν μπει στον αγωνα και μαυτο το φρουτο για επιθετικο πηγαμε να παιξουμε αντιπαλοι με την μεγαλη Παρι σεν ζερμεν του Ζορζ Ουεα και της παρεας του.Στο πρωτο παιχνιδι στην γαλλια χασαμε μονο 2-0 με ηρωα τον Τοντσι γκαμπριτς αλλα το παιχνιδι στην τουμπα το πρωτο ημιχρωνο ειδικα ηταν εφιαλτης,Χαρακτηριστικη η φραση παικτη που ειπε ''Αυτοι που ετρεχαν και εμεις τους κοιτουσαμε''.Και ο καλογεροπουλος μονιμως κατω στο χορταρι να φτιαχνει τα μαλια μην χαλασουν.Μια αυτο μια η κοντρα με τον βουλινο ε πως να αντεξουν μετα τα τσακαλακια απο την 4 και να μην μπουκαρουν μεσα :D Κοσμιν μπαρκαουαν το ρουμανικο αυτο παλτο μπορει να δεθηκε με τον ΠΑΟΚ και να επαιξε καπως αλλα περασε και δεν ακουμπησε γενικοτερα.Μετα πηρε μεταγραφη στον ΟΦΗ και μετα απο πηγε στον θρυλικο ΑΣΤΗΡ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΑΤΩΝ :D

Nα και η συντροφος του Μαινταν που ανεφερα παραπανω.


Doda Electroda


 


doda1.jpg:dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::dribble:
 
metalcandyman είπε:
Για να γραψω και καποιους ακομα που θυμηθηκα.Αντριου Ραμπουτλα αφρικανος που η καριερα του στον ΠΑΟΚ ηταν περιπου μια ωρα σε επισημο παιχνιδι και νομιζω σε κυπελο με την παναχαικη που λιγο μετα την εισοδο του κανει τακλιν σε αντιπαλο παικτη και τον στελνει κανα εξαμηνο εκτος γηπεδων.
Νομίζω Metal, ότι το ημίχρονο που είχε βγάλει ο Ραμπούτλα, ήταν σε εκείνο το θρυλικό παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα (5-3)..
 
Μπίλαρε μ' έφτιαξες το βράδυ μου !!!

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

:thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
RIO είπε:
Νομίζω Metal, ότι το ημίχρονο που είχε βγάλει ο Ραμπούτλα, ήταν σε εκείνο το θρυλικό παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα (5-3)..
Nαι ρε φιλε καλα λες ετσι ειναι και τωρα που το ειπες το θυμηθηκα.Ειχε τραυματιστη καποια στιγμη στο δευτερο ημιχρωνο και βγηκε αλαγη και στη θεση του μπηκε ο κομινχες.Απο κεινο το παιχνιδι και μετα τον εφαγε η μαρμαγκα.

PAPPOYS είπε:
Μπίλαρε μ' έφτιαξες το βράδυ μου !!!
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

:thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Ετσι,Ετσι :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έλα λιγούρηδες! :D

Στο θέμα μας - μην ξεχνιόμαστε?! :D
 
Στο πρωτάθλημα του 1982 - 1983, αν θυμάμαι καλά, είχει φέρει και ο Εθνικός Πειραιώς κάτι ... ξεγυρισμένα παλτά από Βρετανία !!! Σε εκείνο το πρωτάθλημα ο Εθνικός είχε φέρει έναν Άγγλο προπονητή [κι αυτός ... "παλτό"], ο οποίος έφερε μαζί του δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι ... διέψευσαν κάθε προσδοκία !!!
Καίσαρα, την περιοδο που λες όντως έχει έρθει προπονητής ο Βρετανός Αλαν Ντικς στον Εθνικό, αλλά δεν έχει φέρει ακόμα τα παλτά...

Τα γκολ στην ΑΕΚ τα βάζει και τα δύο στην πρεμιέρα ο Κοττίδης...

Έλα λιγούρηδες!
tinysmile_fatgrin_t2.png

Στο θέμα μας - μην ξεχνιόμαστε?!
tinysmile_fatgrin_t2.png
μας παρεξήγησες dare...

για τον τρόπο που μας τα αφηγείται λέω...

βγάζει όλη του την απόγνωση ο Βασίλης (και με το δίκιο του μ' αυτά που έχει δει)

η φωτό ήταν μάλλον για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας
 
Συνήθως όταν αναφέρει κάποιος εδώ μέσα ταινία που βγήκε τον Φεβρουάριο του 96', το θέμα κλειδώνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Το 60% αυτού του thread δεν είναι ρετρό, ακόμα κι εν ενεργεία παίκτες αναφέρονται. Που είναι ένα φανταστικός moderator να κάνει φρρρ με την σφυρίχτρα του; :D Αφήστε που συγχύζομαι με τις ιεροσυλίες που πετιούνται... Σλίσκοβιτς; 14 από τις 16 φετινές ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν χειρότερους επιθετικούς, με διαφορά. Εστερχάζι;;; Ή-Μάρτον! ΚΩΣΤΗΣ;;;; :burn: Ο Χρηστάρας ο υπερπαίκτης παλτό, επειδή ένας τραυματισμός του τελείωσε πρόωρα την καριέρα;

Αποχωρώ σιωπηρά διαμαρτυρόμενος. :animlaugh:

Υ.Γ. Και για να μην θεωρηθεί ότι δεν απάντησα:

v113187p0.jpg
 
PAPPOYS είπε:
Καίσαρα, την περιοδο που λες όντως έχει έρθει προπονητής ο Βρετανός Αλαν Ντικς στον Εθνικό, αλλά δεν έχει φέρει ακόμα τα παλτά...Τα γκολ στην ΑΕΚ τα βάζει και τα δύο στην πρεμιέρα ο Κοττίδης...
Άλαν Ντικς ... πω πωωωω ... ευχαριστώ που τον θυμήθηκες !!! Ρεεε, κάτι ... προπονηταράδες που περάσανε απ' το ελληνικό πρωτάθλημα [και, δυστυχώς, οι Έλληνες φίλαθλοι και παραγοντες τους υποδέχθηκαν ως "σωτήρες" για τις ομάδες τους ... ] ...

Θυμάμαι, όμως, [και νομίζω πολύ καλά] ότι αυτός ο ... απίθανος Εγγλέζος έφερε μαζί του και δυο ... γερές παλτουδιές απ' την πατρίδα του !!! Όπως, επίσης, θυμάμαι ότι και αυτός και τα παλτά του "φύγανε νύχτα" απ' το Καραϊσκάκη, μόλις μερικές αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθληματος [στο καλόοοοο :xm: :xm: :sealed: ] !!! Ίσως κάποιος φίλος να θυμάται καλύτερα για να μας διαφωτίσει !!!

Αααα .... κι άλλα δύο "παλτά" που θυμήθηκα, που σταδιοδρόμησαν σε ομάδες της επαρχίας :

- Ο Γκανέζος Όσκαρ Μπόκου, που έπαιξε στην Παναχαϊκή !!! Μα καλά .. τόσα και τόσα ταλέντα έβγαζε η "ποδοσφαιρομάνα" Γκάνα, που εκείνη την περίοδο [αρχές προς μέσα των 80ς] παρακαλούσαν να παίξουν σε καμιά - οποιαδήποτε - ευρωπαϊκή ομάδα ... και μάλιστα μπορούσες τότε να τους αγοράσεις "μισοτιμής" [δεν είχε έρθει ακόμη η στιγμή οι αφρικανοί ποδοσφαιριστές να γίνουν χρυσοπληρωμένοι ... Άσχετο : Όταν ο - τρισμέγιστος - Ιλούνγκα ήρθε στον Εθνικό, το μόνο που ζήτησε ήταν ... "ένα σπίτι χωρίς χώμα στο πάτωμα" :eek: o_O] ... Μα ... τον Όσκαρ Μπόκου βρήκε να φέρει η Παναχαϊκή ??? Το μόνο που θυμάμαι είναι το εντυπωσιακό "μαλλί - αφάνα" ...

- Ο Χιλιανός Ουρζούα που πέρασε από τον Διαγόρα Ρόδου !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο, Άλκη και μάλιστα έχω περιπέσει κι εγώ στο ίδιο ατόπημα! :[

Απλά, από ένα σημείο και μετά είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσουμε που τελειώνει το ρετρό και που ξεκινάει το παρόν!... #)

Κι επειδή όπως πολύ σωστά αναφέρεις, άλλα θρεντ θα είχαν δει το λουκετάκι νωρίτερα, μια μικρή παράκληση, από εδώ και πέρα να μείνουμε στο ρετρο-όριο του φόρουμ!
 
Πίσω
Μπλουζα