Ευπαλίνος
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 473
Θυμαμαι πολυ καλα αυτη τη φωτογραφια, εχω το τευχος του ΕΞΤΡΑΣΠΟΡ αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα σαρωσης για να την ανεβασω.panp είπε:Με πρόλαβες, ήθελα να συμπληρώσω "και για να σας προλάβω, ναι, έκανε ένα καλό παιχνίδι με τον Άγιαξ (2-0 και ο Ολυμπιακός με άσπρα-μπλε και διαφήμιση FIAT). Aλλά πέραν τούτου, καλύτερα να βρίσκαμε κάπου μια φωτογραφία της γυναίκας του (την οποία παρεμπιπτόντως θυμάμαι με άσπρο μαγιώ στο "ΕΞΤΡΑΣΠΟΡ", αν κάποιος έχει το τεύχος θα μπορούσε να την ανεβάσει !)off-topic switch off
Εχω μια διαφορετικη εκτιμηση. Ο Τριμχολντ δεν περασε σαν τουριστας και νομιζω οτι αφησε καλη φημη στον ΠΑΟΚ.RIO είπε:Ο Γερμανός ( αν δεν κάνω λάθος) Τρίμχολντ ( ακόμα ψάχνουν πως ακριβώς προφέρονταν το όνομα του ), που ήρθε στον ΠΑΟΚ καλοκαίρι του ΄82 με τις κλασσικές κωδωνοκρουσίες των εφημερίδων. Αλλά...
Χαιρομαι για την εκταση που πηρε το θεμα και για τις αναμνησεις που ξεθαψαν τοσοι πολλοι. Παντως περα απο το βιο και την πολιτεια ολων αυτων των παικτων, ιδιαιτερο ενδιαφερουν παρουσιαζει στις εκαστοτε περιπτωσεις ο οπαδικα χρωματισμενος αθλητικος τυπος, ο οποιος υπερθεματιζε για την αξια και την επιτυχια ολων αυτων των μετεγγραφων. Αξιζει να διαβασει τωρα κανεις τα πρωτοσελιδα και τις αναλυσεις αλλοτινων εποχων για να ξεκαρδιστει στα γελια.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: