Ποιά ταινία είδατε χτες το βράδυ ;

Tι γινεται ρε παιδια,μονο εγω βλεπω ταινιες πλεον..;; :biglaugh: :biglaugh:

Λοιπον,εχουμε και λεμε,ειδα χτες κι αποψε:


-Dead silence


Aπιστευτη μουφα,μπροστα του το αθλιο Saw 4 (που ειναι απο τους ιδιους δημιουργους μαλιστα) δειχνει σχεδον...αριστουργημα,απορω πως αντεξα και το ειδα εως το τελος..!

Βαθμος: 2/10


-Ed Gein:The butcher of Plainfield


Εδω τα πραγματα ειναι καπως μπερδεμενα...

Ο ηθοποιος που ενσαρκωνει τον Gein κανει ο,τι μπορει ομολογουμενως,αλλα δυστυχως η ταινια αποτυγχανει στο να αποτυπωσει με ακριβεια και πειθω τις...μακαβριες "ανησυχιες" του Gein,σε σημειο μαλιστα να σε κανει να τον συμπαθησεις κιολας...!

Συνολικα,θα μπορουσε μεν,δεν τα καταφερε δε,αλλα δεν θα την ελεγα κι απογοητευτικη....

Bαθμος: 6/10


-The texas chainsaw massacre (1974)


To γνωστο,κλασικο....

Τα λογια περιττευουν,αν και,κακα τα ψεμματα,πλεον η ταινια,ειδικα σε καποια σημεια,κουραζει πολυ,φαινεται η ηλικια της απο το ποσο αργη ειναι σε εξελιξη,κι ειδικα στο σημειο οπου η...."πειραγμενη" οικογενεια τρομοκρατει την κοπελα στο τραπεζι....

Βαθμος: -

(μην την αδικουμε,δε κρινεται με σημερινα κριτηρια...)


-Planet terror


Επιτελους!

Η μακραν καλυτερη ταινια απο τις 4 αυτες,μια ταινια γνησια διασκεδαση (προσοχη,διασκεδαση για τους φαν τετοιων ταινιων),σκετη....καφριλα,μια ταινια για αντροπαρεα,πολυ μπυρα και αφθονο ποπ κορν...!

Μια ταινια που και στο σινεμα να την ειχα δει,δεν θα εκλαιγα τα λεφτα μου....!

(δεν το λεω τυχαια,εχει γινει αρκετες φορες αυτο...)

Ο Ροντριγκεζ αποδεικνυει ποσο ευφυης αλλα και "πειραγμενος" ειναι,κανοντας να φανει οτι πραγματικα ο Tarantino και το ψιλοαπογοητευτικο Death Proof του,τον ειχαν αναγκη στη διπλη,Grindhouse προβολη των ταινιων στην Αμερικη,παρα ο ιδιος και το Planet Terror..

(στο οποιο επισης εχει βαλει το χερακι του,αλλα και παιζει,ο Tarantino...)

Βαθμος: 8/10

Tελικα,αμα δε καπνιζεις,βγαινεις λιγοτερο,αρα βλεπεις παραπανω ταινιες....!!!!

(Το συμπερασμα των ημερων..!!! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:)
 
I AM LEGEND

(καλό αλλά όχι σαν το βιβλίο του matheson)
 
ναι το ξερω κατανταω γραφικος:nerd:............μετα απο 4 επεισοδια απο το 24 3ης σεζον ειδα το

STAR TREK THE MOTION MOVIE the directors cut.
 
Dominion είπε:
I AM LEGEND(καλό αλλά όχι σαν το βιβλίο του matheson)
Πριν από λίγο είδα κι εγώ την εν λόγω ταινία.

Δεν θα έδινα ποτέ λεφτά να τη δω στο σινεμα. Όχι ότι δεν μου άρεσε, μου άρεσε και μάλιστα πολύ.

Αλλά σινεμά δεν ξαναπατάω επουδενί. Εδώ την είδα στην άνεση του computer room μου με καφέ και αραλίκι. Κανείς δεν έστελνε μηνύματα και δεν με ενόχλησε.

Το βραδάκι σχεδιάζω μια προβολή του Storm Warning.

Ι am legend

9/10 και πολύ γουστάρω τον Will Smith (από την εποχή του Men in Black)

P.S. Ένα πουλάκι μου σφήριξε ότι κάποιοι πήγαν σε προβολή Πακιστανικού θρίλερ με ζόμπι.

ΡΕ!!!! ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ καμμένοι!!! :D
 
pooky είπε:
P.S. Ένα πουλάκι μου σφήριξε ότι κάποιοι πήγαν σε προβολή Πακιστανικού θρίλερ με ζόμπι.
ΡΕ!!!! ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι ότι το θέμα με αφορά προσωπικά, αλλά εδώ εσύ είδες το Ι ΑΜ LEGEND και σου άρεσε, τα δόλια τα Πακιστανικά ζόμπι σου φταίξανε !!! :biglaugh:
 
Είδα τον Κύβο 3, έχω δεί και τα προηγούμενα 2, ήταν οκ, πάνω κάτω σαν τα προηγούμενα στον ίδιο.. κύβο μέσα.

Θα έβλεπα και το 4 αν υπήρχε.
 
pooky είπε:
Αλλά σινεμά δεν ξαναπατάω επουδενί. Εδώ την είδα στην άνεση του computer room μου με καφέ και αραλίκι. Κανείς δεν έστελνε μηνύματα και δεν με ενόχλησε.
Πόσο διαφέρουμε αγαπητέ. Τηλεόραση δεν έχω και ούτε θέλω να πάρω - δεν μπορώ να βρω τον λόγο. Mε χαλάει αφάνταστα που βλέπω ταινίες στην οθόνη του pc και όχι επειδή είναι μόνο 17". Γουστάρω σινεμά με τρέλα και κορδέλα και περικεφαλαία. Λατρεύω την αίσθηση που σου δίνουν τα φώτα της αίθουσας όταν σβήνουν για να αρχίσει η ταινία. Απο μικρό παιδί ακόμη μου έχει μείνει αυτό. Σαν κάτι μαγικό πρόκειτε να συμβεί. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς κινηματογραφικές ταινίες. Πρεζόνομαι ρε παιδί μου. Πως το λένε; Όσες ταινίες είδα στον σινεμά και μετά τις είδα και σε vhs/dvd ξενέρωσα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Το Batman begins το είδα 9 φορές στο σινεμά. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα που δεν το πρόλαβα να το δω μερικές ακόμη. Το αγόρασα σε dvd μόλις βγήκε. Το είδα ξανά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε την αίσθηση που είχε η ταινία στο σινεμά ακόμη και την 9η φορά. Αναγκαστικά βλέπω ταινίες σε dvd γιατί απλά δεν προβάλονται τα πάντα και για πάντα στο σινεμά.

Δεν ξέρω πόσες φορές έχω πάει σινεμά μέχρι τώρα. Σίγουρα είναι πολλές γιατί ακόμη και 10 χρονών που ήμουν, σχεδόν κάθε κυριακή με πήγαιναν οι γονείς μου. Ελάχιστες φορές, μετρημένες στο ένα χέρι θυμάμαι περιπτώσεις που μου την έσπασαν κάποιοι μέσα στην αίθουσα κάνοντας θόρυβο/σχόλια κτλ. Τι να πω; Πως είμαι τυχερός;
 
FTL είπε:
Είδα τον Κύβο 3, έχω δεί και τα προηγούμενα 2, ήταν οκ, πάνω κάτω σαν τα προηγούμενα στον ίδιο.. κύβο μέσα. Θα έβλεπα και το 4 αν υπήρχε.
Φημολογείται ότι το #4 γυρίζεται ήδη.

Θα λέγεται CUBE 4 : The revenge of Rubick ! :biglaugh:
 
@ Τelonio: Φυσικά φίλε μου! Ο καθένας με τις προτιμήσεις του! Εμένα η μεγάλη αίθουσα δεν μου άρεσε ποτέ, ταινίες πάντοτε έβλεπα στο βίντεο του σπιτιού μου, και από τότε που απέκτησα pc (και DVD-ROM) κατέργησα παντελώς την τηλεόραση η οποία και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για κονσόλες.

Φυσικά ακόμα και τώρα δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης (τις περισσότερες ταινίες τις βλέπω στο laptop για να μην κάνει θόρυβο και δεν ακούω τη νύχτα τους διαλόγους) στο οποίο δεν έχω καν συνδέσει πάνω του την μεγάλη οθόνη μου. Φυσικά για surround ήχο ούτε που το συζητώ, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω στήσει ακόμα σύστημα home theater. Φυσικά αυτό από το καλοκαίρι και μετά θα αλλάξει. Ένας μπροστά στην οθόνη του PC είναι πλήθος, δύο είναι μαζοχισμός!!!!!!!!
 
The Postman

Ξεκραγμενη κινηματογραφική αποτυχία του Κόστνερ, που εμένα όμως μου προκαλεί πάντα ευχάριστα συναισθύματα και μ'αρέσει όποτε τη βλέπω στην τηλεόραση (συνήθως απο το Σταρ :) )
 
Alien-directors cut 1979

για να ερθω στα ισα μου μετα το AvP2
 
Είδα το 'I am Legend' με τον Will Smith. Μου άρεσε πολύ.
 
Τον λαβυρινθο του Πανα. Πολυ καλη...
 
Έξοδος κινδύνου (1980),του Νίκου Φώσκολου....
 
Μόλις είδα το Terminator 2 για νιοστή φορά,με τη διαφορά ότι τώρα είδα την Ultimate edition,διάρκειας περίπου 15' παραπάνω της κανονικής....

Μπορώ άνετα να πω ότι αυτή είναι η καλύτερη έκδοση του Τ2 -μέχρι να δω την extreme edition βέβαια- καθώς σε αυτά τα 15΄περιλαμβάνονται σκηνές που εξηγούν ακόμη παραπάνω την ταινία και καλό θα ήταν να είχαν μείνει και στην αρχική έκδοσή της,όπως π.χ η διαδικασία reset της CPU του Terminator,ώστε να μπορεί να μάθει πράγματα επιπλέον αυτών με τα οποία έχει προγραμματιστεί,ο John Connor προσπαθεί να μάθει τον Terminator να είναι πιο αληθοφανής ως άνθρωπος με το να γελάει,σκηνές επιπλέον με τον Miles Dyson κτλ κτλ κτλ....

Όσες,μα όσες φορές και να δω την ταινία αυτή,δεν τη βαριέμαι ποτε και με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ....!!!

Πάρτε και screenshots από κάποιες σκηνές:







 
Operation Pacific με τον φοβερο John Wayne. Και μετα καπακι το Das Boot.

Ηθελα να βαλω και το U-571 αλλα ειναι ηδη αργα..

Και ολα απο το σκληρο του XBOX, που εχει αναλαβει χρεη media-everything!

Για εμενα ειναι πλεον μονοδρομος και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη την φανταστικη κονσολα. Το DVD player μου εχει παραγκωνιστει εντελως απο τοτε που εστησα το XBOX.

..
 
Πίσω
Μπλουζα