Ποιά ταινία είδατε χτες το βράδυ ;

Its alive -κλασσικη cult ταινια τρομου (τωρα οσο για το τρομου δεν περνω και ορκο :D )
 
jaguar-man είπε:
Its alive -κλασσικη cult ταινια τρομου (τωρα οσο για το τρομου δεν περνω και ορκο :D )
Χα χα ! Μέγας "σαβουριάρης" ο σκηνοθέτης Larry Cohen.

Μικρός είχα τρομάξει πολύ από την αφίσα και από την ιδέα "μωρό τέρας".

Όταν επιτέλους είδα το έργο (έφηβος πλέον), μου φάνηκε ανόητο.

Όλα τα λεφτά είναι το #3, που ανακαλύπτουν ένα νησί γεμάτο από δαύτα !
 
το τρίτο δεν το έχω δεί. Καλό είναι;

Πρόσφατα είδα το "Wind chill" ένα καλό σχετικά μεταφυσικό θριλεράκι νέας γενιάς και μια χαζοκωμοδία με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς που κάνει τον παπά.
 
Είδα το '30 μέρες νύχτα', splatter με βρυκόλακες στην Ανταρκτική.

Είχε κάτι δυνατές αιματηρές σκηνές, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μια χαζομάρα.
 
Ωπ,γύρισε το threadάκι αυτό...;

Eρώτηση:Θα αναφέρουμε πλέον μόνο όποια retro ταινία τυχόν δούμε/είδαμε ;
 
Εννοειται οτι το συγκεκριμενο thread και κατω απο την κατηγορια 80s culture μιλαει μονο για ταινιες των 80ς.
 
Για πολλοστη φορα ειδα την ταινια "The Time Machine". Ειναι μεταφορα της νουβελας του H.G. Wells. Η ταινια ειναι του 1960 (φρεσκαδουρα ε??? :D )
 
Είδα το 'Enigma - MCMXC a. D - The Complete Album DVD', και όταν τελείωσε το ξαναέβαλα, μέχρι το ξημέρωμα έτσι πήγε.
 
Μεταμεσονυχτιο ζαπιγκ χθες... και επεσα πανω στα "Πουλια" του Χιτσκοκ.
 
Meet the Spartans

Παροδία του "300", αλλά χάλια εκτέλεση. Μόνο σε ελάχιστα σημεία είχε πλάκα, καθώς δεν διακωμοδούσε άλλες ταινίες, αλλά και πολλούς Αμερικανούς και πολλές σειρές τύπου ποπ άιντολ. Ίσως αν ζούσα στην Αμερική και ήξερα τους χαρακτήρες να μου φαινόταν πιο αστεία.
 
Alucard είπε:
Dog SoldiersΘρίλερ αγγλικής παραγωγής του 2002. Το σενάριο: μια ομάδα στρατιωτών ειδικών δυνάμεων που βρίσκεται σε ένα δάσος της Σκοτίας για μια άσκηση, το βράδυ δέχεται επίθεση από μια αγέλη Λυκανθρώπων κι εγκλωβίζεται σε ένα σπίτι χτισμένο μέσα στο δάσος.

Πολύ καλή ταινία με υποβλητική ατμόσφαιρα, κλειστοφοβική, παρουσιάζει τους λυκάνθρωπους όπως πρέπει να είναι. Τρομακτικοί στην όψη, να στέκονται στα 2 τους πόδια και πανήψυλοι κι όχι σαν σκυλάκια πεκινουά όπως πολλά από τα θρίλερ με τέτοιο θέμα.

Τελικά αυτοί οι Άγγλοι τώρα τελευταία βγάζουν πραγματικά καλές ταινίες τρόμου (βλ. και 28 Days Later, της ίδιας χρονιάς).

Την είχε απόψε το Star. Απολαυστικότατη! :cheers:
 
Χτες το βράδυ πήρα μία ταινία να δω, τη διάλεξα εντελώς τυχαία, απλά μου έκανε κλικ το εξώφυλλο, και τελικά μου άρεσε πάρα πάρα πολύ, και σας τη συστήνω!!!!





ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ;


NO RESERVATIONS







noreservationsposter_thumbnail.jpg

Συντάκτης: Κώστας Χουβαρδάς 26.09.07

 

 


Η Κέιτ είναι μια ταλαντούχα σεφ που ζει μόνη ενώ όλη της η ύπαρξη ξεκινά και τελειώνει στα σύνορα της κουζίνας της. Μετά το θάνατο της αδερφής της, η κυκλοθυμική και εργασιομανής Κέιτ, αναλαμβάνει την κηδεμονία της μικρής ανιψιάς της. Η αποστειρωμένη καθημερινότητα της όμως κλονίζεται ακόμη περισσότερο, όταν στη δουλειά της εισβάλει ένας εκκεντρικός μάγειρας. Όταν θα ξεπεράσει το αρχικό σοκ και θα αρχίσει να τον ερωτεύεται τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο και η μέχρι τώρα καλολουρδισμένη ρουτίνα της αλλάζει ριζικά.


 


Ο κόσμος του συνεχώς ανερχόμενου "gourmet" κινηματογράφου καλωσορίζει άλλη μια γοητευτική ταινία με αληθινό πρωταγωνιστή τη γεύση. Από ένα κορυφαίο, πολυβραβευμένο σκηνοθέτη όπως ο Σκοτ Χικς, του αριστουργηματικού "Σολίστα" ίσως περιμέναμε πολύ περισσότερα αλλά αν το δούμε πιο ώριμα, πρόκειται για μια κομεντί, η οποία χωρίς να αποτελεί αριστούργημα σέβεται πλήρως τους κανόνες του είδους και σε μερικά σημεία ξεχωρίζει. Ριμέικ του γερμανικού "Bella Martha", που μπορεί να μην έγινε grand σουξέ αλλά έχει φανατικούς οπαδούς, χωρίς να είναι καλύτερο από το πρωτότυπο είναι ένα φιλμ που σε κερδίζει χάρις κυρίως στις σκηνές που διαδραματίζονται στην κουζίνα παρά στις ερωτικές σκηνές μεταξύ των πρωταγωνιστών. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι συμπαθητική, ο Άαρον Έκχαρτ απολαυστικός μια και σε ένα κλασικό ρόλο για κομεντί καταφέρνει να ξεχωρίσει με την ερμηνευτική του "τρέλλα" και να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση στη σύγκριση με την πιο διάσημη συμπρωταγωνίστρια του και το φιλμ συνολικά είναι ότι καλύτερο για ένα ευχάριστο βράδυ.


 


no%20reservations%2003.jpg
no%20reservations%2004.jpg
no%20reservations%2001.jpg
no%20reservations%2002.jpg


 


no%20reservations%2002.jpg


Κομεντί



Σκηνοθεσία: Σκοτ Χικς



Σενάριο: Σάντρα Νέτελμπεκ



Ηθοποιοί: Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς, Άαρον Έκχαρτ, Πατρίσια Κλάρκσον



Διάρκεια: 100'


[edit] dead picture [edit]

no%20reservations%2003.jpg

no%20reservations%2004.jpg

no%20reservations%2001.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν την είδα χθες το βράδυ,αλλά πραγματικά με ενθουσίασε.Το χαριτωμένο ρομποτάκι Wall-E (και όχι Wally :D ) το οποίο θα μπορούσα να χαρακτηρίσω και ρετρομανιακό,συλλέγει κάθε είδους πραγματάκι που κατά την κρίση του εμφανίζει κάποιο ενδιαφέρον.Ο Wall-E αποτελεί και τον μοναδικό κάτοικο του πλανήτη Γη πλην μιας κατσαριδούλας.Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά της Pixar μέχρι τώρα.Ειδικά η ιστοριούλα με το λαγουδάκι πριν την ταινία είναι απίστευτη!!!:super:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμφωνώ με την επιλογή της φίλτατης Candy. Ο Wall-e είναι απίστευτα υπέροχος.

EEEEEEEEEEVVVVVVVAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Χτες δεν είχε ταινία, αλλά προχτές είδα τον Garfield, απίστευτος τύπος. Pooky είχε ελάχιστα όμως μέσα....... Μπου χου.........
 
Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη δουλειά της Pixar, αλλά ήταν πολύ καλό! Φοβερό τί αισθήματα μπορείς να δώσεις με τόσο λίγα λόγια...
 
Χθες βράδυ είδα το μαγαζί των θαυμάτων με τον Ντάστιν Χόφμαν.Πέρα απο τις διάφορες κοινοτυπίες και τα κλισέ όπως και το ότι δεν μπόρεσε να εμβαθύνει αυτό που ξεκίνησε,η ταινία μου άφησε κάποια ανάμεικτα συναισθήματα.Αιτιά γι αυτό ήταν κάποιες ατάκες του τύπου "η ζωή είναι μια ευκαιρία,άδραξέ τη","37 δευτερόλεπτα αν τα ζήσεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου είναι τόσο σημαντικά όσο μια ολόκληρη ζωή" και τέλος το "έζησα και τις 5 πράξεις της ζωής μου και τώρα θα αποχωρήσω χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια για να ανέβει κάποιος άλλος στην σκηνή και να δώσει την δική του παράσταση".Κάπως έτσι νομίζω πως θα έπρεπε να σκεφτόμαστε τη ζωή μας... Σαν μια ευκαιρία να δώσουμε την καλύτερή μας παράσταση κρατώντας τα όνειρά μας ζωντανά,και προσπαθώντας πάντα να έχουμε επαφή με το παιδί μέσα μας γιατί μόνο έτσι θα καταφέρνουμε να ξεκλέβουμε στιγμές απόλυτης χαράς και ξενοιασιάς.Το ξέρω...σας κούρασα με όλα αυτά τα τετριμμένα αλλά σκεφτήτε το κι αλλιώς....Φαντάζεστε τι θα περνούσατε αν έβλεπα τον κύκλο των χαμένων ποιητών;...!!!
 
Είδα (πάλι, για να το δει και η κοπέλα μου και το ξανακαταχάρηκα) το Office Space. Υπέροχη dilbert-The Office-like κωμωδία από το 1997-98 που έχει γίνει cult για διάφορους λόγους:

-Um.... yeeeeeah.

-This stapler is mine...

-Take this job and shove it!

συνίσταται σε όλους τους υπαλλήλους γραφείου, λάτρεις των προαναφερθέντων αναφορών και γενικώς σκεπτόμενα άτομα.
 
εγω ειδα το apollo 13 με τον τομ χανκς μια ταινια που για καποιο λογω δεν ειχα ξαναδει ποτε και ειπα να τη δω τωρα που ειναι και επικαιρο το θεμα...(καλιο αργα παρα ποτε)
 
Πίσω
Μπλουζα