Εγω θυμαμαι μου αρεσε πολι το Robocop (και και ωραια μουσικη) το οποιο και τερμάτιζα 3-4 φορές μέχρι να χάσω όλες τις ζωές
, χμμ θυμάμαι ότι έπαιζα με έναν εξωμειωτή πολεμικών αεροπλάνων (δε θυμάμαι πώς το λέγανε), double dragon, shinobi, dragon ninja, match day 2,
emilio budragenio soccer ,batman, arcanoid (παιδιά μου είχε σπάσει τα νεύρα στην 3η πίστα αφου είχε φάει κάτι μπουνιές και είχε στραβώσει το πληκτρολόγιο!!!τελικά το έσβησα το παιχνίδι γιατί θα το έσπαγα το μηχάνημα. Ηταν το μοναδικό παιχνίδι στη ζωή μου που έχω νευριασει τόσο μαζί του!), ένα σκάκι που άμα το έβαζες σε υψηλό επίπεδο δυσκολίας μπορεί να περίμενες με τις ώρες για να παίξει
, και άλλα που δε θυμάμαι τώρα. Δεν ξέρω τι λέτε για τα σημερινά παιχνίδια στο PC αλλά με εκείνα κολλούσες. Μπορεί να μην είχαν τα σημερινά γραφικά και τον ήχο αλλά από gameplay ήταν άπαιχτα.

emilio budragenio soccer ,batman, arcanoid (παιδιά μου είχε σπάσει τα νεύρα στην 3η πίστα αφου είχε φάει κάτι μπουνιές και είχε στραβώσει το πληκτρολόγιο!!!τελικά το έσβησα το παιχνίδι γιατί θα το έσπαγα το μηχάνημα. Ηταν το μοναδικό παιχνίδι στη ζωή μου που έχω νευριασει τόσο μαζί του!), ένα σκάκι που άμα το έβαζες σε υψηλό επίπεδο δυσκολίας μπορεί να περίμενες με τις ώρες για να παίξει

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: