Kαλως με βρηκατε πρωτο μου post και απο καπου πρεπει να ξεκινησω να γραφω και απο που να πρωτοξεκινησω ,λοιπον μιας και πρωην χρηστης amstrad cpc 6128 color screen ας γραψω μερικα απο τα καλυτερα μου παιχνιδια 1)SABOTEUR 1 και 2 πρωτη φορα που ειδα τα γραφικα ηταν σε SPECTRUM οχι δικο μου και εμεινα με το στομα ανοιχτο μεχρι που το πηρα για AMSTRAD. 2)BARBARIAN και το 1 και το 2 η κινηση που του κοβεις το κεφαλι μου εμεινε χαραγμενη. 3)CRAZY CARS 2 παλι τα παντιλικια του για τον AMSTRAD ηταν πρωτογνωρα. 4)CURUS 2 και ενα σκακι γιατι ειμασταν και ψαγμενοι πιτσιρικαδες. 5)RENEGADE αυτη η BIG BERTHA ακομα με φοβιζει 6) HEROES QUEST παιχνιδακι με ζαρια και απιστευτο gameplay 7)HARD DRIVING αλλα τις και 3D ραλακια o ΑΜSTRAD 8) PRINCE OF PERSIA εδω τι να πεις για το animation του χαρακτηρα 9) SAMANTHA'S FOX STRIP POKER μιας και δεν ηξερα ποκερ (ακομα μαθαινω) παταγα κουμπια στην τυχη και ναι μερικες φορες εβλεπα φως (δορυφορικη εκφραση). 10) Και ενα τελευταιο το TAI-PAN γνωστο για τους γνωστες μαζευε λεφτα και αγοραζε πλοια. Για αρχη 10 παιχνιδακια καλα ειναι γιατι δεν με βλεπω να σταματαω και thank God για τους emulators.