Ποια ήταν τα αγαπημένα σας παιχνίδια?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Kyro
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παντως εγω ειχα κολλησει με το thanatos.Τι μου θυμησατε παλι ζητω ο Caprice32.

Wally είπε:
χμμμ,να πω την αληθεια ως γνησιος τεμπελης,δοκιμασα με |CPM τις δυο απο τις τρεις που το ειχαν και σε παρενθεση.Η τριτη δεν το εγραφε,οποτε πηγα να κανω κανα list,εφαγα ενα No disk present και το παρατησα :D
...α, όλα κι όλα !! ...ο τεμπέλης του forum είμαι εγώ !! Αμα μου φας τον τίτλο, με τι μούτρα θα βγω εγώ μετά στην κενωνία... :D

Θα συμφωνήσω με τον johnk10 το παιχνίδι thanatos ήταν φοβερό.Η μεγάλη αδυναμία μου ήταν,είναι και θα είναι το FRUITY FRANK. :worship:

Συμφωνω bi-bi και τα 3 με την σειρα αγαπημενα μου thanatos,fruity frank και terramex

thanatos και terramex στον spectrum, το τελευταίο το τερμάτιζα 2 φορές τη βδομάδα για πολύ καιρό. Μιλάμε για λατρεία....

Συμπληρώνω τη λίστα μου και με το oh mummy!Φοβερή παράνοια να σε κυνήγανε μούμιες!!! :animeek:

Καλά βρε bi-bi,

25 χρονών κοπελίτσα, πως πρόλαβες τα OH-MUMMY και FRUITY FRANK ? :confused:

FRUITY FRANK

cpc_fruity.gif

OH MUMMY

oh_mummy.png

exetlaios είπε:
Καλά βρε bi-bi,
25 χρονών κοπελίτσα, πως πρόλαβες τα OH-MUMMY και FRUITY FRANK ? :confused:

FRUITY FRANK

cpc_fruity.gif

OH MUMMY

oh_mummy.png
Ας είναι καλά ο μπαμπάς μου που διατήρησε τον amstrad και τις κασέτες σε άψογη κατάσταση.Και τα χάρηκα απο την ηλικία των εννιά χρονών και μετά. :) Ευτυχώς για μένα ήταν και είναι μέσα σε όλα.

τωρα παζω OH MUMMY και μετα COP-OUT ας ειναι καλα ο Caprice32

Το cop-out το είχα ξεχάσει τελείως. Εύγε :thumb:

Harrier Attack, κάναμε απιστεύτα τουρνουά με τα ξαδέρφια μου σε αυτό το παιχνίδι.Ειδικά την Κυριακή αρχίζαμε απο τις 07.00 το πρωί, ωραίες αναμνήσεις!!!!:rolleyes:

Αν και τα αγαπημένα μου παιχνίδια στον amstrad είναι πάρα πολλά θα αρκεστώ εδω σε ελάχιστα.

Solomons Key. Τρομερό κόλλημα με αυτό το παιχνίδι αν και στο λαιμό μου έχει κάτσει μέχρι και σήμερα για την δυσκολία του.

[deadpic]

Arkanoid 2 Revenge of DOH. Άπειρες ώρες μπροστά στον amstrad μαζί με τον πατέρα μου.

[deadpic]

Robocop. Σχεδόν τέλειο παιχνίδι με καταπληκτική μουσική. Εκτός απο το παράπονο που είχα βέβαια γιατί δεν έκανε καμία κίνηση το ED209 εκτός απο το να πυροβολεί! :D

[deadpic]

Ιkari Warriors. Ήταν πολύ καλό αυτό το Commando clone και ειδικά στο 2 player mode γινόταν χαμός!

[deadpic]

Το Trantor The last stormtrooper το θυμάται κανείς; Ήταν στο στύλ του Exolon left to right scrolling, αλλά το sprite ήταν τεράστιο με ομαλότατη κίνηση και είχε εντυπωσιακές εκρήξεις όταν σκότωνες κάποιον εχθρό. Τρομερό παιχνίδι!

[deadpic]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παιδια και bi-bi θα το βρεις εδω το cop-out καθως και ολα τα game ενεργοποιηστε Caprice32 και η αλλο emulator στο pc και:http://www.planetemu.net/ για αφθονο game ελπιζω να το ξενυχτισουμε και σημερα

johnk10 είπε:
παιδια και bi-bi θα το βρεις εδω το cop-out καθως και ολα τα game ενεργοποιηστε Caprice32 και η αλλο emulator στο pc και:http://www.planetemu.net/ για αφθονο game ελπιζω να το ξενυχτισουμε και σημερα

:thumb: Ευχαριστώ

Χαρακτηριστικό ήταν το φόρτωμα του Παρασκευή και 13 η μασκούλα με τα παρελκόμμενα καθώς και η στριγγλιά αααααααα!!!!!!!!!! όλα τα λεφτά.Τα είχα δει όλα.:nervous:

!!

παιδιά το DEATH WISH 3 το θυμάστε?? παιχνιδάρα και καταπληκτικά όπλα...ειδικά το Bazoouka!!:biglaugh:

...από τα αγαπημένα μου !!

Τhanx thamonas που μου το θύμισες !!

Δεν είχε γίνει παρουσίαση στο Pixel, αλλά ευτυχώς είχε γίνει μία "special" στο MicroMad.

Απολάμβανα να κάθομαι και να βλέπω τις οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και λοιπών αναρχικών/κλεφτών, και πολλές φορές τους την έστηνα και τους σημάδευα απο τα παράθυρα. :diablotin:

Κορυφαίο ήταν όντως και το ρουκετοβόλο που μετέτρεπε τους αντιπάλους σε κιμά. :D

- Batman the movie (άπειρες φορές παίξιμο από την αρχή ως το τέλος [θα μπορούσα ακόμα και κοιμισμένος να το παίξω flawlessly])

- Robocop (βλ. παραπάνω)

- Target; Renegade (βλ. παραπάνω)

- Terramex

- Prohibition (μου κολλάει στο μυαλό η μουσική του αρκετές φορές, αν και έχω πολλά χρόνια να το αγγίξω, ακόμη και σε emulator)

- Pirates (Α-ΠΕΙ-ΡΕΣ ΩΡΕΣ!)

- Defender of the Crown (παρακατιανό σε σχέση με την Amiga και αρκετά πιο εύκολο αλλά δεν έπαυε να είναι διασκεδαστικό. Είχε και απίστευτα εύκολο tournament και μπορούσες έτσι παίζοντας συνέχεια για γη να έχεις τεράστια έκταση δική σου -> τεράστιο εισόδημα -> τεράστιο στρατό -> νικάς εύκολα)

- Power Tetris (αυτό το είχα ανακαλύψει προς το τέλος της ζωής του Amstrad και ήταν πολύ καλή έκδοση Tetris)

Πλάκα πλάκα θα πάρω μια μέρα τις δισκέτες του Amstrad που έχω να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη μου...

Πίσω
Μπλουζα