Ποια ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη σας άρεσε λιγότερο;

Ο Ερωτας στους αμμολοφους ειναι ο,τι χειροτερο εχω δει απο Αλικη, αλλα και γενικοτερα.

Κατωτερο ακομα κι απο τη Ζαβολιαρα.
 
Α τόσο καλά να μη το δω καλύτερα χιχι
 
Καταρχάς συγχαρητήρια για τις επιλογές στο γκάλοπ, γιατί πράγματι αυτές είναι όντως από τις χειρότερες ταινίες της Αλίκης-εάν μάλιστα ήταν μέσα και "Η αγάπη μας" και "Η κόρη του ήλιου" η λίστα θα ήταν υπερπλήρης. Νομίζω πως η χειρότερη από αυτές πάντως που είναι στη λίστα είναι το "Κατάσκοπος Νέλλη"...το καλό πάντως με αυτό την ταινία είναι ότι σε κάποιες στιγμές που προκαλεί και μειδίαμα εξαιτίας των διαλόγων της
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ψήφος μου είναι μεταξύ των ταινιών που έχω δει... δηλαδή : Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας, Το Ποντικάκι, Το Κορίτσι του Λουνα παρκ, Υπολοχαγός Νατάσσα, Το κορίτσι με τα παραμύθια, Το πιο λαμπρό αστέρι και Πονηρό θυληκό!

Η ψήφος μου πάει στην " Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας"!!! Δε με έπεισε στον ρόλο αυτό; δεν ταιριάζει η ταινία στο γούστο μου; ίσως το οτι ήταν ασπρόμαυρη και εγώ την είδα 6-7 χρονών πρώτη φορά να μου προξένησε άσχημη εντύπωση; δε ξέρω τον ακριβή λόγο.. απλά δε μου άρεσε..
 
miss x είπε:
Η ψήφος μου είναι μεταξύ των ταινιών που έχω δει... δηλαδή : Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας, Το Ποντικάκι, Το Κορίτσι του Λουνα παρκ, Υπολοχαγός Νατάσσα, Το κορίτσι με τα παραμύθια, Το πιο λαμπρό αστέρι και Πονηρό θυληκό!Η ψήφος μου πάει στην " Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας"!!! Δε με έπεισε στον ρόλο αυτό; δεν ταιριάζει η ταινία στο γούστο μου; ίσως το οτι ήταν ασπρόμαυρη και εγώ την είδα 6-7 χρονών πρώτη φορά να μου προξένησε άσχημη εντύπωση; δε ξέρω τον ακριβή λόγο.. απλά δε μου άρεσε..
Μη ξεχνάς όμως πως εκείνη τη χρονιά γυρίστηκαν 3 "Αγαπητικοί της βοσκοπούλας" , ο ένας μάλιστα έγχρωμος και ο άλλος της Φίνος Φιλμ! Και παρόλα αυτά , ο "Αγαπητικός" της Αλίκης ήρθε 1ος στα εισιτήρια σε σχέση με τους άλλους δύο και ήταν μόλις η 2η της ταινία και η Αλίκη άγνωστη και μελαχροινή ακόμα... :)
 
RIO είπε:
Εγώ θα πω το πιο λαμπρό αστέρι. Η ταινία είναι απαράδεκτη, λες και κάνουν πλάκα στους θεατές. Ποτέ δεν μπόρεσα να αντέξω, ως το τέλος...
Πραγματικα ανυποφορη ταινια, της δινω την ψηφο μου!
 
Η ζαβολιάρα... Χωρίς αιτία... Δεν μου αρέσει ντιπ...
 
Απαντώντας τώρα (πρόσφατα- αλλά μόλις το ανακάλυψα) καταρχήν δεν έχω δει τη ζαβολιάρα και δεν πρέπει να χάνω τίποτα.

Ψηφίζω ΜΑΚΡΑΝ την "Κατάσκοπο Νέλλη". Απλά ντρέπομαι που υπάρχει αυτή η ταινία. :p

Ύστερα, Πονηρό θηλυκό - Λαμπρό αστέρι- Κορίτσι λούνα παρκ.

Πολύ υποβιβαστικές ταινίες οι συγκεκριμένες και οι δύο του Καραγιάννη χαντακώνουν και τον Παπαμιχαήλ.

Αλλά δεν καταλαβαίνω την αντιπάθεια στην ''Αλίκη Δικτάτωρ''. Μου φάνηκε καλή προσπάθεια, συμπαθητική Βουγιουκλάκη και σαφώς διακρίνω απόσταση σε σχέση με τις προαναφερθείσες ταινίες!
 
Ας αφήσω κι εγώ το σχόλιο μου για τις ταινίες της εθνική μας σταρ...

Κατάσκοπο Νελη κ πονηρό θηλυκό δεν τις πιάνω, λόγω εποχής. Η ζαβολιαρα δε βλέπετε αλλά ούτε τις πρώτες τις πιάνω γιατί ίσως δεν ήταν επιλογές της. 

Ασυγχώρητο για μένα είναι το η αγάπη μας και το κορίτσι του λουνα παρκ. Εκεί είχε πια την εξουσία να πει όχι. Πολύ λάθος επιλογές. 

Από τις ταινίες της που θεωρούνται καλές δε μου αρέσει το κλωτσοσκουφι κι ήθελα κάπου να το πω. Αδύνατο σενάριο ( αλλά και τι τίτλος!). Δε μου αρέσει καθόλου η ταινία, όχι η Βουγιουκλάκη.

Για μένα η πιο δυνατή της παρουσία ήταν στο η Λίζα και η άλλη. Χειρίστηκε πολύ καλά την εναλλαγή των ρόλων κι ήταν κι ωραία ταινία. 

Καλή ταινία είναι και το αχ αυτή η γυναίκα μου. Καλή ερμηνεία και στις διπλοπενιες, με πολύ ωραία μουσική, καλή κι η σωφερινα αν και κάπου προς το τέλος κάνει κοιλιά η ταινία. 

Το ξύλο και το ναυτικό τις θεωρώ κλασικές ταινίες. 
 
Πίσω
Μπλουζα