Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
PlayStation 1,το παλιό με το πρώτο bios.Το είχα πάρει μόνο για το silent hill και δεν το έχω καν τσιπαρισμένο

phil_vr είπε:
Οχι ακριβως κονσολα, αλλα παιχνιδια για την αγαπημενη μου κονσολα! Φυσικα για το 2600! Οτι ειναι exposed και α-ντουλαπωτο (πρεπει να βγαλω μια μαζικη φωτο καμια μερα!! - και αν βαλω και τα διπλα και τριδιπλα, χαθηκα!)Και μερικα Odyssey 2 (τα ασορτι χρωματα των κουτιων και cartridges ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε κονσολα, παντος χρονολογιας - Οταν μιλαμε για το τελειο display παιχνιδιων για βιβλιοθηκη, χωρις ανακατεμενα χρωματα και αρωματα το εννοουμε - Ουτε εγκυκλοπαιδεια να ηταν!)

libraryatari.jpg

Μηπως πρεπει να βαλουμε και ενα thread, με το "Τι παιχνιδια εχετε υπο την κατοχη σας?!"

VCS rules bigtime!

..
Αν και δεν ειχα ποτέ μου atari ,ουτε είμαι αυτης της γενιάς(με nes άρχισα) μαγεύτηκα απο την ομορφιά της συλλογής σου,υπέροχος συνδιασμός χρωμάτων..αν τα είχα μπροστά μου θα τα χάζευα σαν παιδί σε παιχνιδάδικο - να τα προσέχεις! :)

Τα παλια cartridges (το λεω ετσι διοτι δεν συμπεριλαμβανω τις "γκουμουτσες" της Nintendo) ειναι πανεμορφα και χαιρεσαι να τα βλεπεις στο ραφι.

Δυστυχως δεν εχω boxed 2600 carts αλλα για τα χυμα που διαθετω,κατεβασα scans ωστε να ξαναφτιαξω τα φθαρμενα απο το χρονο και τη χρηση "εξωφυλλα"

Jumaru17: αν και μικρος εχεις πολυ καλες βασεις και πολυ καλο γουστο (ως προς τον θαυμασμο σου για τα Atari carts)! Αν και παραστρατημενος με το NES (ενταξει, απλα δεν τα συμπαθω πλεον τοσο) σε βλεπω να εξελισσεσαι σε φανατικο Atara σε λιγο καιρο! Πρεπει να εφοδιαστεις με κανενα 2600 για να αρχισεις εντατικη! Χωρις πλακα, ειναι απο τα τελειοτερα παλια συστηματα και αξιζει η ενασχοληση μαζι του (αν παλι παρεις παραδειγμα απο εμενα με την τρελα μου για τα 2600, φυγε μακρια απο αυτα οσο ειναι καιρος!!!!!!)

Συγκρινε την εικονα με τα 2600, με αυτη απο τα XBOX και μπορεις να βγαλεις τα συμπερασματα σου απο το ποσο διαφορετικα φαινονται η παλαια και νεα γενια στο θεμα συσκευασιας. Οι απλες και τοσο κοινες θηκες DVD μπορει να ειναι πρακτικες αλλα σε καμια σχεση δεν συγκρινονται με τα παλια καλα κουτακια η εστω με χυμα cartridges.

100_8405.jpg

Wally: Εχεις απολυτο δικιο. Τα cart του 2600 φαινονται παντα ομορφα το ενα πανω απο το αλλο (ακομα και αυτα των Coleco και Activision - οχι ομως τοσο της Imagic λογω σχηματος που κοβει αρκετα την πλαϊνη ετικεττα). Και αυτο για τα Boxed 2600 games, ολο και κατι θα κανουμε! :diablotin:

..

Αν και συνηθιζα να κανω ανταλλαγες στις κονσολες μου εχουν απομεινει ενα Mega Drive με 2 κασεττες, Ενα Dreamcast, και σε χρηση βρισκεται ενα X-BOX.

Εχετε Sega Nomad και θέλετε να παίξετε κανένα παιχνίδι του Master System;

Η λύση είναι μία, να χρησιμοποιήσετε το Power Base Converter, το Professional Universal Adaptor (όχι για καμία μετατροπή, αλλά για να μπαίνει το καλώδιο του ρεύματος), και έχετε αυτό το υπέροχο σύνολο, το οποίο δεν το χτυπάει και ο ήλιος. Με την προσθήκη του Battery pack της sega μετατρέπεται σε ένα κομψό φορητό συστηματάκι.

dsc00972th8.jpg

dsc00971of9.jpg

...Η πρώτη φορητή κονσόλα με ενσωματωμένη ομπρέλα! :P

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Σα τέτρις είναι.....

Καλη πατεντα!

Με μια θηκη για ποτηρακι (κλασσικη αυτοκινητου που κρεμιοταν απο την πορτα) και καμια 15αρια μετρα καλωδιο να παιρνει ρευμα απο το αυτοκινητο (για να βγαζει πανω απο καμια ωρα με τοση καταναλωση), ειναι οτι πρεπει για παραλια! Αν και βλεπω κανενα πιτσιρικα να ερχεται και να λεει "ε, φιλαρακι, η sega εβγαλε και το GameGear ξερεις!!"

Πολυ καλο concept παντως, αλλα φανταζομαι απο το βαρος δεν θα κρατιεται και πολυ ωρα στα χερια..

Ε όχι και βαρύ αυτό το πραγματάκι.

Μου έδωσες καλή ιδέα για την παραλία.

dsc00976qj9.jpg

Μετά ανακάλυψα άλλους 2 τρόπους για να παίξεις Master System

dsc00979hd3.jpg

maxouli: Αυτο ειναι beach-συστημα! Σπαστο καλαμακι, φραπε παγωμενο, Alex kidd.. και κανενα παγωτο απο περιπλανομενο παγωτατζη.. ο Αρχοντας της Παραλιας! Tρεμε Ben Heck!!

maxouli: Αυτο ειναι beach-συστημα! Σπαστο καλαμακι, φραπε παγωμενο, Alex kidd.. και κανενα παγωτο απο περιπλανομενο παγωτατζη.. ο Αρχοντας της Παραλιας! Tρεμε Ben Heck!!

maxouli είπε:
Μετά ανακάλυψα άλλους 2 τρόπους για να παίξεις Master System
Nice. Αλλα παλι πολυ ογκωδη για μενα.

phil_vr style για Master System κλπ, αν και πρεπει να ξεθαψω το micro. Ακομα και το GBA SP μεγαλο μου φαινεται πια..

[edit] Dead photobucket pic [edit]

Χεχεχε

Το micro, ε;

dsc00985yb4.jpg

Φτάσαμε στην άλλη άκρη.

Το Lynx το έβαλα για να φαίνεται το ΜΕΓΑλείο της Γatari

Ετσι μαλιστα! Aψογος maxoyli!

Πλακα πλακα το lynx, πιανει ολο το πληκτρολογιο απο το laptop! Και μας τα πλασαρανε τοτε για φορητα!!

dreamcastdivers2000cx1_dc_03.jpg

Σε λίγες μέρες κοντά μου!! :D

Αχ πάει το μισό μηνιάτικο... :banghead:

Το τελευταιο commercial DC...χαλαλι του

Πολυ ομορφο. Εισαι πολυ τυχαιρος που βρηκες καποιον προθυμο να το στειλει Ελλαδα.

Υγ. Στοιχημα πως τα μεταφορικα κοστιζουν περισοτερα απο οτι το ιδιο :P

εγω εχω απλα τιs δυο πιο essential consoles που υπαρχουν ps1 και ps2.α! εχω και ενα atari jaguar και ενα game and watch donkey kong 2.για ολα τα αλλα ζητω οι emulators.ευελπιστω σε λιγο καιρο να ειμαι κατοχοs και ps3.

Πίσω
Μπλουζα