Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν και δεν ειχα ποτέ μου atari ,ουτε είμαι αυτης της γενιάς(με nes άρχισα) μαγεύτηκα απο την ομορφιά της συλλογής σου,υπέροχος συνδιασμός χρωμάτων..αν τα είχα μπροστά μου θα τα χάζευα σαν παιδί σε παιχνιδάδικο - να τα προσέχεις!phil_vr είπε:Οχι ακριβως κονσολα, αλλα παιχνιδια για την αγαπημενη μου κονσολα! Φυσικα για το 2600! Οτι ειναι exposed και α-ντουλαπωτο (πρεπει να βγαλω μια μαζικη φωτο καμια μερα!! - και αν βαλω και τα διπλα και τριδιπλα, χαθηκα!)Και μερικα Odyssey 2 (τα ασορτι χρωματα των κουτιων και cartridges ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε κονσολα, παντος χρονολογιας - Οταν μιλαμε για το τελειο display παιχνιδιων για βιβλιοθηκη, χωρις ανακατεμενα χρωματα και αρωματα το εννοουμε - Ουτε εγκυκλοπαιδεια να ηταν!)
![]()
Μηπως πρεπει να βαλουμε και ενα thread, με το "Τι παιχνιδια εχετε υπο την κατοχη σας?!"
VCS rules bigtime!
..
Nice. Αλλα παλι πολυ ογκωδη για μενα.maxouli είπε:Μετά ανακάλυψα άλλους 2 τρόπους για να παίξεις Master System