Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πόσο και από που;;; Έχω δει και γαλάζια έκδοση Hello Kitty

Γύρω στα 120ευρω shipped από japan! Σιγά σιγα θα τα μαζέψω όλα! :D

Αν δεν την θέλεις την αηδία, προσφέρομαι να σε απαλλάξω άμεσα! :D

Εγώ προσφέρομαι να σε απαλάξω στο μισό χρόνο από ότι ο Maddog :xm:

Με το τελωνίο πως τα πήγες; Πέρασε χωρίς το πάρουν χαμπάρι ή πλήρωσες. Πάντως σε καλή τιμή σου βγήκε, και πρέπει να είναι και ολοκαίνουργιο αν δεν κάνω λάθος

:D :D Δεν μπορώ να αφήσω τα άλλα dc χωρίς ροζάκι! Στέλνωντας μόνο express mail δεν κολλάει τίποτα στα τελωνία!

Πραγματικα αναρωτιεμαι αν αξιζει να κανει κανεις τις μικρες του συλογες post....Καθησα και διαβασα ολα τα ποστ σας (σχεδον 25 sσελιδες 8) ) κ ειδα συλογες χιλιαδων ευρω...κ παθαινω εγκεφαλικα. Μουσιακες συλογες πραγματικα. Ειναι να μενει κανεις αφωνος. Τεσπα, παρτε και τη δικη μου συλογη για ενα ευχαριστο διαλλειμα :P

1 megadrive

1 saturn

3 dreamcast

1 Nintendo 64

1 xbox

1 Nintendo DS

:points:

Και παλυ μπραβο και respect για αυτες τις επικες και πολυδαπανες (φανταζομαι) συλογες

Pressure καλώς ήλθες!!!!

3 Dreamcast βλέπω θηρίο! ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΑΣ!!!!! Αυτά είναι τα ωραία. Πάντα τέτοια!!!!!!

Long Live Dreamcast!!!!!!!

H συλλογή σου είναι μια χαρά. Μη ψαρώνεις μάγκα μου!!!

Παιδάκια δεν άντεξα και το έκανα το έγκλημα....

ασόψεται το CD unit και η αμερικάνική CD system hu card (που είναι σπάνια) και η βάση για το CD unit που δεν τα είχα και βρίσκονται δύσκολα. Την κονσόλα μόνη της θα την πουλήσω αργότερα γι'αυτό όποιος ενδιαφέρεται ας έχει το νού του.

Dracula X Rondo of blood σούρχομαι :D

pssss...φοβερό πακετάκι!!!

καλορίζικος....

πήγε πολύ το μαλί αν επιτρέπεται??

148 ευρώ με τα μεταφορικά από Dallas USA. Tώρα που το δολλάριο έχει πάρει την κατρακύλα και το ευρώ την ανιούσα συμφέρει να αγοραζεις από εκεί.

230$ = 148 E

Ωραια αποκτηματα gts αν και δεν ειμαι λατρης αυτων των μηχανηματων. Θυμισου και την κουβεντα που καναμε για τα zx81 kit μηπως και σε συμφερει και χτυπησεις κανενα απο αυτα!

phil_vr είπε:
Ωραια αποκτηματα gts αν και δεν ειμαι λατρης αυτων των μηχανηματων. Θυμισου και την κουβεντα που καναμε για τα zx81 kit μηπως και σε συμφερει και χτυπησεις κανενα απο αυτα!
Ναι Phil έχεις δίκιο απλά με χαλάει το NTSC και το 110V που έχει το αμερικάνικο kit. Θα πάρω το Αγγλικό kit κάποια στιγμή.

Με την TG16 παρακάμπτω το πρόβλημα του NTSC με το RGB σήμα που έχω μάθει να βγάζω από την κονσόλα.

Οταν εγώ σου λέω ότι είσαι βιτσιόζος και επιμένω, μου κουνιέσαι "Μα τι λες, μα πώς, εγώ δεν..." :D

(λες κι εγώ είμαι καλύτερος)

Πολύ καλό φίλε και η τιμούλα μια χαρά...

Αυτά δεν έχουν θέμα με τελωνίο ρε παιδιά? Έχω μπερδευτεί τελικά τι παίζει με το Αμέρικα...

Εξαρτατε τον τροπο που στο στελνει, τον τυπο του πακεταρισματος, το βαρος του πακετου και την διαθεση του εκαστοτε τελωνειακου.

Ο νομος κανονικα λεει, οτι αν ειναι κατι πανω απο 30 περιπου ευρω, εχουν δικαιωμα για να βαλουν δασμους..

Έχει κανείς κανένα Αtari VCS heavy sixer πρώτη έκδοση;

Έχω ένα, αλλά είναι ασιατικό. Πάλι πολύ πρώιμο και αρκετά σπάνιο, αλλά δεν έχω δει αμερικάνικο...

Πάντως σε ένα άλλο boxed turbo grafx 16 που είχα πάρει από America, το είχαν ανοίξει, το είδαν αλλά δεν έβαλαν δασμούς. Ίσως επειδή είδαν κάτι μεταχειρισμένο που δεν καταλάβαιναν και τί ήταν. Είχε έρθει με κλασσίκό USPS.

Αν είμαι τόσο άτυχος άντε να χρειαστεί να πληρώσω κανένα 15 άρι ευρώ.

Gryzor είπε:
Έχω ένα, αλλά είναι ασιατικό. Πάλι πολύ πρώιμο και αρκετά σπάνιο, αλλά δεν έχω δει αμερικάνικο...
Νομίζω ο Phil_vr έχει heavy sixer. Εγώ έχω το αμέσως επόμενο... ΚΛΑΨ!!!

Gryzor είπε:
Νομίζω ο Phil_vr έχει heavy sixer. Εγώ έχω το αμέσως επόμενο... ΚΛΑΨ!!!

Πίσω
Μπλουζα