Maddog είπε:
*
Sega Dreamcast: 2 κονσόλες με μια καλή συλλογή από περιφερειακά. Πέρα από τα συνήθη και προφανή (pads/vmus) έχω ένα official Ferrari/Logitech steering wheel, 2 lightguns, 2 arcade sticks, keyboard/mouse, VGA box και το πολύ σπάνιο DreamEye. Αλήθεια, πόσοι ξέρατε ότι το DC είχε κάμερα χρόνια πριν εμφανιστεί το EyeToy? Επίσης 305 original games σήμερα με τελικό στόχο να τα μαζέψω όλα. Φαίνεται άραγε ότι είναι το πιό αγαπημένο μου μηχάνημα ever; :lotsofolove:
*
Sega Saturn: 1 modded και με το Action Replay 4-in-1 plus cart. Περίπου 100 originals.
*
Sega MegaCD: Περίπου 25 originals.
*
Sega MegaDrive: 2 model 2 PAL και ένα model 1 Japanese. Ένα Multitap adapter και περίπου 30 originals.
*
Sega Nomad: το σπάνιο φορητό Genesis.
*
Sega GameGear: περίπου 20 originals.
*
Sega Master System: 6-7 originals.
*
Nintendo GBA: ένα απλό και ένα SP με περίπου 15 originals και flash cart.
*
Nintendo GameCube: σφραγισμένο στο κουτί του
με 7-8 originals και ένα Gameboy Player.
*
Microsoft Xbox: Unmodded. Γύρω στα 25 originals.
Μια και ζωντανέψατε το thread απόψε, βρήκα το post που είχα κάνει πριν από δυόμισι χρόνια. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, οπότε πάμε πάλι...
Ότι αναφέρεται στο παλιό post παραπάνω συνεχίζει να υπάρχει.
Sega Dreamcast: +2 κονσόλες (1 Αμερικάνικο και ένα Hello Kitty Limited Edition Γιαπωνέζικο) καθώς και ένα Treamcast. Από περιφερειακά, ένα Broadband Adapter και ένα official fishing rod. Σε software φτάσαμε αισίως τα 500 κάτι παιχνίδια, με σχεδόν κομπλέ PAL συλλογή (λείπει μόνο το Samba de Amigo)
Sega Saturn: +2 επιπλέον Γιαπωνέζικα (1 silver unboxed και ένα white boxed). Σε software δεν έχω κάνει λίστα και έχασα το μέτρημα...φτάσαμε τα 160; 180;
Sega MegaCD/Megadrive: +1 Αμερικάνικο Genesis Model 1 και αρκετά επιπλέον παιχνίδια και cd και cartridges.
Nintendo GBA: διπλασιάστηκαν περίπου τα originals.
Nintendo Gamecube: παραμένει σφραγισμένο, δεν μου έκανε καμμία αίσθηση να το δοκιμάσω μετά που είδα ένα να λειτουργεί. Μπορεί και να παραμείνει το τελευταίο σφραγισμένο Cube του πλανήτη.
Για κάποιον μυστήριο λόγο όμως, πήρα DK Bongos x2 και αρκετά ακόμα original games. Ναι, χρειάζομαι γιατρό...
Microsoft XBox: προστέθηκε το Sniper Scope lightgun, στο πακέτο με το Silent Scope Complete. Και υπερδιπλασιάστηκαν τα original games.
Αυτά για τις μεταβολές των (τότε) υπαρχόντων.
Εντελώς νέες συμμετοχές τώρα:
Panasonic 3DO: boxed FZ-1 Γιαπωνέζικο, περίπου 20 originals.
SNK NeoGeo CD: Γιαπωνέζικο, περίπου 40 originals.
Atari Lynx: με 3 παιχνίδια (thanks
Geoanas, όλα δώρο μου τα έκανε ο άνθρωπος!)
MB Vectrex: μόνο ένα παιχνίδι προς το παρόν, αλλά αυτό σκοπεύω να το κυνηγήσω καλύτερα μελλοντικά. Έχω ένα κακό συνήθειο να τα θέλω όλα boxed και complete, κάτι που στο Vectrex συνήθως μεταφράζεται σε σημαντικά αυξημένο κόστος παιχνιδιών δυστυχώς...
Είδομεν.
Sony PS2: PAL slim model με 15 originals περίπου. Σφραγισμένο είναι και αυτό, αλλά πιθανότατα θα το ανοίξω κάποια στιγμή. Έχει μερικά καλά exclusives το άτιμο...και δεν μιλάω για μπούρδες τύπου Tekken και Gran Turismo αλλά για κάτι Gunbird Special Edition, Samurai Shodown V, Metal Slug Anthology κλπ ρετρο. Για μόντα δεν σκοπεύω όμως...
Nintendo DS: Lite μοντέλο, το Guitar Hero Limited Edition. Ειρωνεία ότι το πούλαγαν φτηνότερα από το κοινό μοντέλο στο Saturn τα Χριστούγεννα. Δώρο του κουμπάρου
Whacker. Γύρω στα 20 originals. Συνειδητά δεν έχω αγοράσει flash cart, έχει πλάκα να προσπαθείς να βρεις καλά original games σε χαμηλή τιμή. Βολεύει πάντως απείρως όταν βάζω για ύπνο τον πιτσιρικά. Μέχρι να κοιμηθεί παίζεις λίγο Advance Wars ή Civilization Revolution και περνάει καλύτερα η ώρα.
Για περίπτωση που απορεί κανείς: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ZELDA KAI MARIO!
Αν δεν ξεχνάω τίποτα, πρέπει να είμαστε κομπλέ. Σε άλλα 2.5 χρόνια θα ξανακοιτάξω το thread για να δω τι θα έχω καταφέρει πάλι. Αρκεί να μην δει η γυναίκα μου το παρόν post νωρίτερα... :flower: