Καλά βρε μεγάλε, χαλάρωσε λίγο...telios_s είπε:ια την KΟΡΥΦΑΙΑ ίσως ελληνική συλλογή retro games....
Φίλε μου αυτό είναι πολύ σχετικό. Όλο κάτι Γιαπωνέζικα βλέπω, που ούτε τα ξέρω ούτε και με ενδιαφέρουν. Το αν είναι "καρασπάνια" ή πανάκριβα δεν μου λέει τίποτα. Μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή με τα καλύτερα παιχνίδια του C64 θα μου έλεγε πολλά περισσότερα και ας μην ήταν καθόλου σπάνια. Γούστα είναι αυτά. Πχ. η συλλογή PC games ενός άλλου χρήστη με παιχνίδια προσεκτικά διαλεγμένα παιχνίδια που είναι τα αγαπημένα του, είναι για μένα πολύ καλύτερη από τη δική σου.telios_s είπε:Το δυνατό που σας έλεγα παιδιά είναι εδώ... επισκεφτείτε το αλμπουμ μου στο προφίλ μου για την KΟΡΥΦΑΙΑ ίσως ελληνική συλλογή retro games....
H σπανιότητα δεν λέει τίποτα για την ποιότητα ενός game. Ή αν λέει κάτι, είναι πιθανόν αρνητικό, αφού ίσως να ήταν κακό παιχνίδι και να πήγε άπατο. Άρα ποιος ο λόγος να το αποκτήσεις αφού δεν λέει να το παίξεις;telios_s είπε:Hi.Οποιος ξερει απο σπανια και συλλεκτικα games ξερει τι ειναι το καθενα απο αυτα που εχω..Δεν μιλαμε για γουστο ουτε για ιστορια!!Μιλαμε για σπανιοτητα..Ο καθενας εχει την γνωμη του παντως..
H καθε συλλογη εχει διαφορετικη σημασια και αξια για τον καθενα. Αν εχεις τρελα με την λεξη "σπανιο" και οτι κανενας αλλος στον κοσμο δεν το εχει, και αυτο ειναι το κριτηριο αγορων σου, χαλαλι σου και μαγκια σου. Οπως σου ειπα, εχεις μια καλη συλλογη, αλλα αν μου ελεγες παρε οτι θελεις απο οτι εχω, ισως θα εβγαινα απο το σπιτι σου μονο με οτι εχεις απο VCS, και ας ειχες και 10 κοπιες του Combat, ΕΤ και Asteroids. Αυτο ειναι το δικο μου κουμπι και το δικο μου κολημα και κριτηριο αγορων. Οτιδηποτε εχει παραπανω απο ενα κουμπι στο joystick μου ειναι παγερα αδιαφορο οσο και αν μπορει να φανει παραξενο σε καποιον. Αν θελεις να ακουσεις θετικα επιφωνηματα του στυλ "Ααααααα" εδω μεσα, ισως τα ακουσεις απο μερικους, ισως παλι οχι. Το τι θεωρει ο καθενας αξιολογο ειναι εντελως υποκειμενικο. Πχ ο Plink εδω στο φορουμ, εχει το πληρες σετ του Vectrex απο οτι γνωριζω οτι εχει κυκλοφορησει. Ειναι η λατρεια του και ας του πει κανενας κουβεντα! Εγω παλι πηρα δυο φορες vectrex, και τις δυο φορες παλι το εδωσα. Ο pitsunami παλι εχει εξαιρετικα extreme εξωτικα μηχανηματα.. αλλα και παλι για εμενα ειναι terra incognita που δεν θελω καθολου να εξερευνησω!!telios_s είπε:Διαβαστε κ κανενα rarest games list!(δεν ειναι κακο)Δεν τα βγαζω απτην ξερη μου την κεφαλα!
telios_s είπε:Ok, λοιπον..Gryzor..Χαλαρος ειμαι,εσεις δεν ξερω.Leon..Για 20η φορα..Μιλαμε για ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!(Kαι βεβαια οι αποτυχιες εχουν το ζουμι,τι θα ταν σπανιο κ συλλεκτικο?Το gameboy advance?To playstation?).
ελα ρε θεμη. ποσα τμ ειναι το τραπεζι με τις κασετες;CokaColaKid είπε:Ειμαι ο κατοχος της παρακατω συλλογης,αμφιβαλλω οτι υπαρχει καποιος που να χει παραπανω game gear stuff
χαχαχαχα καλοEthaniel είπε:ελα ρε θεμη. ποσα τμ ειναι το τραπεζι με τις κασετες;
τι λες τώρα;;; seeing is believing!!!!CokaColaKid είπε:Ειμαι ο κατοχος της παρακατω συλλογης,αμφιβαλλω οτι υπαρχει καποιος που να χει παραπανω game gear stuff
backupper είπε:Πω πω, κάποιοι εδώ έχουν καταπληκτικά τεράστιες συλλογές.
PlayStation (έχει χαλάσει προ πολλού και δεν δουλεύει το ηλίθιο, και ήθελα να παίξω λίγο το παλιό καλό Castlevania Symphony of the Night)
Thanks! Αλλά θα ήθελα πάντα να τα ξαναδώ αυτά σε τηλεόραση με το κλασικό old school χειριστήριο του PSX. Πρόσφατα "ξεθάψαμε" λίγο τα δεκαεξάμπιτα και είχε πλάκα να παίζεις Sonic με το ίδιο MegaDrive που έπαιζες τα Χριστούγεννα του 1993.TallMan είπε:ePSXe στο pc και καλό παιχνίδι...