Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

Ωραια κομματια και σπανιουμπες αλλα δεν βλεπω τιποτα στη πριζα!! :)
 
Σε ευχαριστω φιλε wally.Αν τα ειχα στην πριζα..Τα καλοδια τους θα με ειχαν πνηξει..Οτι θελω να παιξω,το συνδεω..
 
Ας βάλω κι εγώ τα περήφανα κομμάτια μου...όχι ιδιαιτέρως σπάνια.

1 x Sega MegaDrive 2

1 x Sega Dreamcast

1 x Playstation 2

1 x Nintendo Gamecube

1 x Playstation 3

1 x Philips CD-I

1 x Commodore CDTV

1 x Playstation 3

Ειδικά για το CD-i είμαι πολύ υπερήφανος γιατί έχω "κτενίσει" το νετ για να μαζέψω originals και sealed!!

Σας επισυνάπτω μια γεύση, από τότε που τραβήχθηκε η φωτογραφία, έχει εμπλουτισθεί η συλλογή!
 
telios_s είπε:
Το δυνατό που σας έλεγα παιδιά είναι εδώ... επισκεφτείτε το αλμπουμ μου στο προφίλ μου για την KΟΡΥΦΑΙΑ ίσως ελληνική συλλογή retro games....
Φίλε μου αυτό είναι πολύ σχετικό. Όλο κάτι Γιαπωνέζικα βλέπω, που ούτε τα ξέρω ούτε και με ενδιαφέρουν. Το αν είναι "καρασπάνια" ή πανάκριβα δεν μου λέει τίποτα. Μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή με τα καλύτερα παιχνίδια του C64 θα μου έλεγε πολλά περισσότερα και ας μην ήταν καθόλου σπάνια. Γούστα είναι αυτά. Πχ. η συλλογή PC games ενός άλλου χρήστη με παιχνίδια προσεκτικά διαλεγμένα παιχνίδια που είναι τα αγαπημένα του, είναι για μένα πολύ καλύτερη από τη δική σου.
 
Hi.Οποιος ξερει απο σπανια και συλλεκτικα games ξερει τι ειναι το καθενα απο αυτα που εχω..Δεν μιλαμε για γουστο ουτε για ιστορια!!Μιλαμε για σπανιοτητα..Ο καθενας εχει την γνωμη του παντως..

Διαβαστε κ κανενα rarest games list!(δεν ειναι κακο)Δεν τα βγαζω απτην ξερη μου την κεφαλα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
telios_s είπε:
Hi.Οποιος ξερει απο σπανια και συλλεκτικα games ξερει τι ειναι το καθενα απο αυτα που εχω..Δεν μιλαμε για γουστο ουτε για ιστορια!!Μιλαμε για σπανιοτητα..Ο καθενας εχει την γνωμη του παντως..
H σπανιότητα δεν λέει τίποτα για την ποιότητα ενός game. Ή αν λέει κάτι, είναι πιθανόν αρνητικό, αφού ίσως να ήταν κακό παιχνίδι και να πήγε άπατο. Άρα ποιος ο λόγος να το αποκτήσεις αφού δεν λέει να το παίξεις; :cool:
 
telios_s είπε:
Διαβαστε κ κανενα rarest games list!(δεν ειναι κακο)Δεν τα βγαζω απτην ξερη μου την κεφαλα!
H καθε συλλογη εχει διαφορετικη σημασια και αξια για τον καθενα. Αν εχεις τρελα με την λεξη "σπανιο" και οτι κανενας αλλος στον κοσμο δεν το εχει, και αυτο ειναι το κριτηριο αγορων σου, χαλαλι σου και μαγκια σου. Οπως σου ειπα, εχεις μια καλη συλλογη, αλλα αν μου ελεγες παρε οτι θελεις απο οτι εχω, ισως θα εβγαινα απο το σπιτι σου μονο με οτι εχεις απο VCS, και ας ειχες και 10 κοπιες του Combat, ΕΤ και Asteroids. Αυτο ειναι το δικο μου κουμπι και το δικο μου κολημα και κριτηριο αγορων. Οτιδηποτε εχει παραπανω απο ενα κουμπι στο joystick μου ειναι παγερα αδιαφορο οσο και αν μπορει να φανει παραξενο σε καποιον. Αν θελεις να ακουσεις θετικα επιφωνηματα του στυλ "Ααααααα" εδω μεσα, ισως τα ακουσεις απο μερικους, ισως παλι οχι. Το τι θεωρει ο καθενας αξιολογο ειναι εντελως υποκειμενικο. Πχ ο Plink εδω στο φορουμ, εχει το πληρες σετ του Vectrex απο οτι γνωριζω οτι εχει κυκλοφορησει. Ειναι η λατρεια του και ας του πει κανενας κουβεντα! Εγω παλι πηρα δυο φορες vectrex, και τις δυο φορες παλι το εδωσα. Ο pitsunami παλι εχει εξαιρετικα extreme εξωτικα μηχανηματα.. αλλα και παλι για εμενα ειναι terra incognita που δεν θελω καθολου να εξερευνησω!! :)

Προσωπικα δεν πιστευω στα σπανια και συλλεκτικα παιχνιδια. Its a freakin' game στο κατω κατω και για μενα τα τεραστια ποσα που κοστιζουν τα βρισκω παντελως ηλιθια. Για αυτο αλωστε υπαρχει και το emulation αν καποιος σωνει και καλα πρεπει να παιξει κατι. Σπανιο και αξιολογο μπορω να θεωρησω μονο κατι στο στυλ Atari 2700 και 2000. Και παλι μιλαμε για μηχανηματα που κουβαλανε επανω τους οχι την ιστορια της εταιρειας (μιας και για καποιον μπορει να μην παιζει καν ρολο) αλλα τεχνολογικα επιτευγματα που κατορθωσαν δεκαετιες πριν να υλοποιησουν οτι θεωρουμε πλεον ως καθημερινη ρουτινα (wireless gaming, online features κλπ). Τωρα, για ιαπωνεζικα.. θα συμβιβαστω να λατρευω τα επιτευγματα τους στο θεμα ηχου και φορητου ηχοσυστηματος (των 80's παντα) και οσο για τα gaming system τους.. ασε, ευχαριστω δεν θα παρω!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ok, λοιπον..Gryzor..Χαλαρος ειμαι,εσεις δεν ξερω.Leon..Για 20η φορα..Μιλαμε για ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!(Kαι βεβαια οι αποτυχιες εχουν το ζουμι,τι θα ταν σπανιο κ συλλεκτικο?Το gameboy advance?To playstation?).Phil_vr..Τωρα μιλας σωστα λεγοντας πως κατα την ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ τα σπανια,συλλεκτικα,ιαπωνεζικα δεν τα γουσταρεις.Ναι οντως ειναι υποκειμενικο για το αν ενα παιχνιδι η συστημα ειναι καλο η οχι,δεν ειναι ομως υποκειμενικο αν ειναι σπανιο η οχι(για οποιον ξερει.Εγω για παραδειγμα δεν ξερω καθολου απο πινακες,αν λοιπον πχ ενας ανθρωπος μου φερνε εναν πινακα κ μου λεγε οτι ειναι πανακριβος και συλλεκτικος..Θα τον κοιταγα σαν χανος στα ματια και θα λεγα...Ναι,ε?.ΔΕΝ θα του λεγα..Τι ειναι αυτο ρε φιλε,χαλια μαυρα,ο μπαρμπας μου ο Μπαμπης εχει ενα φοβερο καδρακι στην κουζινα του με μια στανη).Ο plink αν εξαιρεσουμε το light pen και το 3d imager,τα αλλα που εχει δεν λενε κατι(που ειναι το mail plane,dark tower,bandai vectrex?).Ο pitsunami παντως εχει καποια καλα πραγματακια..Τωρα για ιαπωνεζικα vs αμερικανικα..Ειναι μεγαλη κουβεντα..
 
telios_s είπε:
Ok, λοιπον..Gryzor..Χαλαρος ειμαι,εσεις δεν ξερω.Leon..Για 20η φορα..Μιλαμε για ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!(Kαι βεβαια οι αποτυχιες εχουν το ζουμι,τι θα ταν σπανιο κ συλλεκτικο?Το gameboy advance?To playstation?).

Έχεις δίκιο τέλειε...προσκυνάμε την αυθεντία σου και χαλαρώνουμε λοιπόν .,...:shtup:

Είμαστε πολύ μικροί για να συγκριθούμε μαζί σου...νομίζω ότι πρέπει να σε βγάλουμε επίτιμο admin του site...απλά και μόνο γιατί έχεις την ΚΑΛΥΤΕΡΗ συλλογή στην Ελλάδα......

ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ...ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ....είναι τιμή μας να σε έχουμε εδώ!!!!

Πάλι καλά ρε μαν που ήρθες εσύ να μας μάθεις τι σημαίνει συλλογή....

Απορώ όμως ρε φίλε τι κάνεις εδώ με εμάς τους ποταπούς ...που δεν έχουμε ιδέα τι πάει να πει σωστή συλλογή;

Οι περισσότεροι εδώ συλλέγουμε με κριτήριο το τι μας αρέσει, όχι με κριτήριο τι είναι πιο ακριβό και συνεπώς τι θα πουληθεί ακριβότερα στο μέλλον...απλώς και μόνο για να λέμε ότι έχουμε την πιο ακριβή και καλύτερη συλλογή...με τα πιο σπάνια (άσχετα του ότι είναι αποτυχίες) παιχνίδια και κονσόλες.

Μπράβο σου εσένα που ότι λεφτά έχεις τα έχεις χώσει σε πράγματα απλώς και μόνο επειδή είναι ακριβό. Η αλήθεια είναι ότι είναι καλή επένδυση αυτό που κάνεις...αλλά μάλλον στο χρηματιστήριο πρέπει να απευθυνθείς...

προς admins...συγνώμη παιδιά ...αλλά δεν άντεξα άλλο.....αν θέλετε να σβήσετε το μήνυμα τι να πω...κάντε το.... :p
 
θα κανω κατι αλλο - θα το κλειδωσω για λιγο να ηρεμησετε και το συζηταμε παλι.
 
game gear

Ειμαι ο κατοχος της παρακατω συλλογης,αμφιβαλλω οτι υπαρχει καποιος που να χει παραπανω game gear stuff

 
CokaColaKid είπε:
Ειμαι ο κατοχος της παρακατω συλλογης,αμφιβαλλω οτι υπαρχει καποιος που να χει παραπανω game gear stuff

ελα ρε θεμη. ποσα τμ ειναι το τραπεζι με τις κασετες; ;)
 
Τι να γραψω εγω για dreamcast, segaCD και τις αλλες 25 κονσολες που εχω, οταν μελη σαν τον telios_s, τον cocacolakid και τον Maddog, πραγματικα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ. Δεν μπορω να φανταστω που τα βρηκατε ολα αυτα, για να τα παρω τωρα, πρεπει να πουλησω την ψυχη μου και να βαλω και επιπλεον δοσεις!
 
Ethaniel είπε:
ελα ρε θεμη. ποσα τμ ειναι το τραπεζι με τις κασετες; ;)
χαχαχαχα καλο

το τραπεζι δεν ειναι μεγαλο,οι κασσετες ειναι μικρες και 120+

πραγματικα αποφασισα πως μονο το game gear αξιζει

θα πρεπει να ειμαι ο μεγαλυτερος φαν του

Αγαθά κόποις κτώνται
 
CokaColaKid είπε:
Ειμαι ο κατοχος της παρακατω συλλογης,αμφιβαλλω οτι υπαρχει καποιος που να χει παραπανω game gear stuff

τι λες τώρα;;; seeing is believing!!!!
 
1.Sega Game Gear (με καμμια 10αρια cartidges)+TV Module+Master System Converter.

2.Game Boy Color (του αδερφού μου) +5 Cartidges (Pokemon...ΗΜΑΡΤΟΝ)

3.Sega Dreamcast (με το modem)+1 cartidge (μου τα έδωσε όλα πλούσιος φίλος που αγόραζε τα πάντα)+homebrew software.

4.Playstation 1 (PSX) το γκρί+αντιγραμμένα CD (δωρεά απο φίλο, χαλασμένο)
 
Πω πω, κάποιοι εδώ έχουν καταπληκτικά τεράστιες συλλογές.

Έχω ακόμα τα:

Mega Drive 1 (+20 παιχνίδια περίπου, με κουτιά)

Mega CD 2 (+7 παιχνίδια, με κουτιά)

SNES (+15 παιχνίδια, όλα με κουτιά)

Game Boy

Game Boy Advance (μόνο Super Mario World, σε καινουρια κατάσταση)

Game Gear (+Batman Returns/Forever, Jurassic Park)

PlayStation (έχει χαλάσει προ πολλού και δεν δουλεύει το ηλίθιο, και ήθελα να παίξω λίγο το παλιό καλό Castlevania Symphony of the Night)

ΙΒΜ Aptiva 486 SX 25 Mhz 8 MB RAM - ναι, έχω ακόμη το παλιό "κουτί" και το πληκτρολόγιο.
 
backupper είπε:
Πω πω, κάποιοι εδώ έχουν καταπληκτικά τεράστιες συλλογές.
PlayStation (έχει χαλάσει προ πολλού και δεν δουλεύει το ηλίθιο, και ήθελα να παίξω λίγο το παλιό καλό Castlevania Symphony of the Night)

ePSXe στο pc και καλό παιχνίδι... ;)
 
TallMan είπε:
ePSXe στο pc και καλό παιχνίδι... ;)
Thanks! Αλλά θα ήθελα πάντα να τα ξαναδώ αυτά σε τηλεόραση με το κλασικό old school χειριστήριο του PSX. Πρόσφατα "ξεθάψαμε" λίγο τα δεκαεξάμπιτα και είχε πλάκα να παίζεις Sonic με το ίδιο MegaDrive που έπαιζες τα Χριστούγεννα του 1993.
 
Πίσω
Μπλουζα