Δυστηχως οσο περισσοτερα εχουμε τοσα περισσοτερα θελουμε ... το ιδιο ισχυει και εδω.
Αποφασισα γενικα να κρατησω πολυ συγκεκριμενη την συλλογη μου. Απο nintendo μερια με ενδιαφερει μονο οτι εχει να κανει με το SNES/Super Famicom
Απο Sega μερια μονο Dreamcast, Saturn και συγκεκριμενα παιχνιδια του Mega Drive
Απο Sony ολα εκτος απο το psp.
Neo Geo οτι καταφερουμε με τα χρονια. Ειναι πολυ ακριβα τα games του και δεν με ενδιαφερουν ολα ... οπως σε ολες τις κονσολες, ετσι και εδω υπαρχουν πολλες πατατες!
Απο Microsoft μονο με το 360 θελω να κρατησω. Αλλωστε παιζει και τα games του xbox οποτε μια χαρα
Απο Αmiga μια κλασσικη 500αρα και μια τουμπανο 1200 μου φτανουν
Απο handheld μονο το Game Gear ... κανενα αλλο δεν με συγκινησε.
Οσο για τα sealed games ειμαι φανατικα εναντιον ... sealed αγοραζω μονο για να τα ανοιξω και να ξερω οτι ειναι σε καλη κατασταση. Αλλωστε i baby care my stuff και οσα εχω αγορασει καινουργια ειναι οπως την πρωτη μερα.
Φυσικα σεβομαι τις παραξενιες και τα χουγια του καθενα, απλα παραθετω τα δικα μου και πως σκεφτομαι
Προτιμω δηλαδη να εχω 10 συστηματα και πολυ original software για αυτα, παρα 20 συστηματα και ενα σωρο κοπιες. Οσο περνανε τα χρονια εκτιμω ολο και περισσοτερο τα original games/software
Boxed κονσολες και συστηματα ειναι οτι καλυτερο ΑΛΛΑ εαν ειναι να ανεβαινει 300-400% η αξια ενος μηχανηματος επειδη εχει μια χαρτινη κουτα και ενα βασικο manual ε οχι ... δεν θα παρω. Το ebay εχει γεμισει τα (τελευταια κυριως) χρονια με απατεωνες (κυριως Ιταλους) που επειδη κατι ειναι boxed και μυριζει πλαστικο θα το πληρωσω χρυσαφι. Ουτε τοσα λεφτα εχω για το hobby μου και ειναι και οι καιροι δυσκολοι
Τελος τιθεται και το θεμα χωρου για ολα αυτα που μαζευουμε. Κουτες στιβαμενες η μια πανω στην αλλη δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν αισθητικη χωρου. Στο κατω-κατω δεν ειναι μαγαζι, σπιτι ειναι. Φυσικα και δεν λεω οτι οσοι το κανουν αυτο (απο το φορουμ εδω και αλλου) δεν κανουν καλα, απλα εμενα με χαλαει
Τελος να μην ξεχναμε να παιζουμε τις συλλογες μας. Στο κατω-κατω δεν μαζευουμε γραμματοσημα αλλα video games niggaz!