Εξαιρετικη συλογη φιλε τασο.Και τοσες κονσολες που εχεις ετοιμες για δραση με το πατημα ενως κουμπιου μια χαρα εισαι.Imgema είπε:H φωτογραφία είναι παρόμοια με την παλιότερη που είχα κάνει post εδώ, απλώς υπάρχουν μερικές προσθήκες. Μεγεθύνετε την εικόνα για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες, τσάμπα κουβάλησα τον φίλο μου με την καλή φωτογραφική? Μόλις πατήσετε πάνω στην φωτό και την ανοίξει πατήστε δεξί κλικ και μετά "view image".
Προβολή συνημμένου 53518
Tα καινούρια μηχανήματα είναι το Mega Drive 1 (τόσο καιρό είχα μόνο το 2) και ένα Commodore 64 που μου χάρισε ένα παλικάρι από τις αγγελίες εδώ.
Στην φωτό υπάρχουν συνολικά 26 μηχανήματα (25 αν αφαιρέσουμε το δεύτερο ΧΒΟΧ1). Υπάρχουν επίσης 2 υπολογιστές και ένα μηχάνημα-αντάπτορας με πολλές θήρες composite για να συνδέω 5-6 μηχανήματα μαζί (έχει και ενισχυτή σήματος για να μην χαλάνε τα χρώματα και ο φωτισμός. Πραγματικά με έχει σώσει αυτό το μηχάνημα). Τέλος μπορείτε να διακρίνετε τον Μπομπ Σφουγγαράκη ντυμένο πειρατή και φυσικά τον Patrick!
Από όλα αυτά τα μηχανήματα δεν λειτουργεί καλά το PSone, το οποίο δεν διαβάζει δισκάκια και το Commodore 64 το οποίο δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει γιατί ο άνθρωπος που μου το έδωσε δεν είχε μετασχηματιστή και καλώδιο για τηλεόραση. To Game Gear δουλεύει αλλά η οθόνη είναι "εξασθενημένη". Επίσης δεν έχω καλό pad για το Jaguar, αυτό που έχω έχει πρόβλημα. Ολα τα υπολοιπα είναι 100% perfect.
Τα μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα και μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού είναι τα XBOX360, Wii, PS2, Gamecube, το ένα από τα 2 XBOX, τα Dreamcast, PSX, N64, Saturn και SNES. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να βγάζω-βάζω καλώδια αλλά γενικώς όλα είναι έτοιμα για δράση. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης "ξεσκέπασα" όλα τα μηχανήματα γιατί κανονικά τα έχω σκεπασμένα με πανάκια και πετσέτες για την σκόνη, όταν δεν λειτουργούν.
Φυσικά υπάρχουν και μερικά games για κάθε μηχάνημα, στοιβαγμένα όλα σε 3 ράφια:
Προβολή συνημμένου 53517
Δυστυχώς δεν έχω χώρο να τα απλώσω και να είναι όμορφα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι και πολλά.
Ωραια Συλλογη φιλε imgema!! μια χαρα σε βρισκω!!Imgema είπε:H φωτογραφία είναι παρόμοια με την παλιότερη που είχα κάνει post εδώ, απλώς υπάρχουν μερικές προσθήκες. Μεγεθύνετε την εικόνα για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες, τσάμπα κουβάλησα τον φίλο μου με την καλή φωτογραφική? Μόλις πατήσετε πάνω στην φωτό και την ανοίξει πατήστε δεξί κλικ και μετά "view image".
Προβολή συνημμένου 53518
Tα καινούρια μηχανήματα είναι το Mega Drive 1 (τόσο καιρό είχα μόνο το 2) και ένα Commodore 64 που μου χάρισε ένα παλικάρι από τις αγγελίες εδώ.
Στην φωτό υπάρχουν συνολικά 26 μηχανήματα (25 αν αφαιρέσουμε το δεύτερο ΧΒΟΧ1). Υπάρχουν επίσης 2 υπολογιστές και ένα μηχάνημα-αντάπτορας με πολλές θήρες composite για να συνδέω 5-6 μηχανήματα μαζί (έχει και ενισχυτή σήματος για να μην χαλάνε τα χρώματα και ο φωτισμός. Πραγματικά με έχει σώσει αυτό το μηχάνημα). Τέλος μπορείτε να διακρίνετε τον Μπομπ Σφουγγαράκη ντυμένο πειρατή και φυσικά τον Patrick!
Από όλα αυτά τα μηχανήματα δεν λειτουργεί καλά το PSone, το οποίο δεν διαβάζει δισκάκια και το Commodore 64 το οποίο δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει γιατί ο άνθρωπος που μου το έδωσε δεν είχε μετασχηματιστή και καλώδιο για τηλεόραση. To Game Gear δουλεύει αλλά η οθόνη είναι "εξασθενημένη". Επίσης δεν έχω καλό pad για το Jaguar, αυτό που έχω έχει πρόβλημα. Ολα τα υπολοιπα είναι 100% perfect.
Τα μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα και μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού είναι τα XBOX360, Wii, PS2, Gamecube, το ένα από τα 2 XBOX, τα Dreamcast, PSX, N64, Saturn και SNES. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να βγάζω-βάζω καλώδια αλλά γενικώς όλα είναι έτοιμα για δράση. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης "ξεσκέπασα" όλα τα μηχανήματα γιατί κανονικά τα έχω σκεπασμένα με πανάκια και πετσέτες για την σκόνη, όταν δεν λειτουργούν.
Φυσικά υπάρχουν και μερικά games για κάθε μηχάνημα, στοιβαγμένα όλα σε 3 ράφια:
Προβολή συνημμένου 53517
Δυστυχώς δεν έχω χώρο να τα απλώσω και να είναι όμορφα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι και πολλά.
Ναι, τα παιχνίδια στο Game Boy που ανέφερες είναι από αυτά που είχα όταν ήμουν μικρός. Το Metroid 2 έχει κανονικό βιβλιαράκι στα Ελληνικά (όχι σε φωτοτυπία ή το πίσω μέρος αφίσας) ενώ το Donkey Kong Land είναι στα Γερμανικά. Τα κουτάτα Ν64 games είναι και αυτά όλα αγορασμένα από μένα στην εποχή τους, εκτός από το World Driver Championship το οποίο το πήρα με ανταλλαγή από έναν φίλο εδώ, στο forum. Aυτά δεν θυμάμαι τι βιβλιαράκια έχουν αλλά αν θέλεις μπορώ να τους ρίξω μία ματιά και να σου πω.geo2004z είπε:Πολύ όμορφη συλλογή Imgema!! Ζηλεύω με όλα αυτά τα κουτάτα N64 με την ταινία της Νόρτεκ. Επίσης, μπόρεσα και διήκρινα ορισμένα παιγνίδια Gameboy, όπως Metroid II και Donkey Kong Land. Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά είναι από την εποχή που κυκλοφόηρησαν στην Ελλάδα, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να έχουν μέσα ελληνικές οδηγίες?
Παλιότερα τις είχα κι εγώ αποθηκευμένες στα κουτιά τους και είχα έξω μόνο αυτές που λειτουργούσα (PS2, GC, XBOX κλπ) αλλά καθώς μαζεύονταν πολλές σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο ωραίο να τις "στήσω" όπως τις έχω τώρα. Έτσι κι αλλιώς αποθηκευμένες δεν τις χαιρόμουν και αν ήθελα να λειτουργήσω μία έπρεπε να την ξεπακετάρω.pooky(1) είπε:Τάσο πολύ όμορφα! Μου αρέσει που τις έχεις έτοιμες για δράση!
Τις δικές μου τις μάζεψα όλες (και όταν λέμε όλες, όλες εκτός του 360) γιατί έτσι και αλλοιώς μόνο με το 360 έλιωνα. Ακόμα και το Wii και το PS3 έχουν πάει στο κουτί τους.