Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Εξαιρετική σύνθεση imgema !
Να γράψω και εγώ τα δικά μου,πώς τα έχω συνδέσει, και κάποια στιγμή θα τραβήξω φωτό να σας δείξω και το στήσιμο !
1)Amiga Cd32 (svideo)
2)3DO FZ-1(svideo)
3)Neo Geo AES (RGB Scart)
4)Snes (RGB Scart)
5)Megadrive (RGB Scart)
6)N64 (RGB Scart)
7)Gamecube (RGB Scart)
8)PS1 (RGB Scart)
9)PS2 (RGB Scart)
10)PS3 (HDMI)
11)Xbox (Original) (Component)
12)Dreamcast (VGA)
13) Amiga 4000T (όχι κονσόλα αλλα είναι στο setup παρεούλα !)
Φορητά
1)Gameboy classic
2)GBA
3)PSP
4)PSVita
Χρόνος και χρήμα ελάχιστα, αλλα τουλάχιστον έχω φτάσει στο σημείο που ότι μου την βαράει σε λίγα δευτερόλεπτα το παίζω ! Έχω στήσει σε άλλο δωμάτιο το PC μου με τα games του, κάτι που θέλω να αλλάξω, να τα βάλω δηλαδή όλα μα όλα μαζί ! Το PS3 πηγαινοέρχεται σαλόνι - gameroom όταν έχει πάμε πακέτο και λοιπές εκπομπές...Ευνόητοι οι λόγοι, αλλα και όταν υπάρχει παρέα για Rock band/Buzz που δέν χωράμε στο gameroom !!!
Να γράψω και εγώ τα δικά μου,πώς τα έχω συνδέσει, και κάποια στιγμή θα τραβήξω φωτό να σας δείξω και το στήσιμο !
1)Amiga Cd32 (svideo)
2)3DO FZ-1(svideo)
3)Neo Geo AES (RGB Scart)
4)Snes (RGB Scart)
5)Megadrive (RGB Scart)
6)N64 (RGB Scart)
7)Gamecube (RGB Scart)
8)PS1 (RGB Scart)
9)PS2 (RGB Scart)
10)PS3 (HDMI)
11)Xbox (Original) (Component)
12)Dreamcast (VGA)
13) Amiga 4000T (όχι κονσόλα αλλα είναι στο setup παρεούλα !)
Φορητά
1)Gameboy classic
2)GBA
3)PSP
4)PSVita
Χρόνος και χρήμα ελάχιστα, αλλα τουλάχιστον έχω φτάσει στο σημείο που ότι μου την βαράει σε λίγα δευτερόλεπτα το παίζω ! Έχω στήσει σε άλλο δωμάτιο το PC μου με τα games του, κάτι που θέλω να αλλάξω, να τα βάλω δηλαδή όλα μα όλα μαζί ! Το PS3 πηγαινοέρχεται σαλόνι - gameroom όταν έχει πάμε πακέτο και λοιπές εκπομπές...Ευνόητοι οι λόγοι, αλλα και όταν υπάρχει παρέα για Rock band/Buzz που δέν χωράμε στο gameroom !!!