Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

phil_vr είπε:
Σιγά σιγά θα έρθουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Sega.
Αντε και συντομα...καλος μπαμπας!Συγχαρητηρια παντως για την ομορφη και τακτοποιημενη συλλογη σου!

Η ιεροτελεστια που απαιτειτο απο το ανοιγμα της θηκης του cartridge μεχρι την ευλαβικη του τοποθετηση στην υποδοχη της κονσολας και η γλυκια αναμονη του bootαρισματος κρατωντας το χειριστηριο στο χερι ειναι απο τις εμπειριες που θα παραμεινουν αξεπεραστες!
 
keeper7k είπε:
Πλάκα πλάκα, δεν έχεις καθόλου άδικο. Ήταν εντελώς διαφορετικό συναίσθημα η αγορά παιχνιδιού σε cartridge, είδικά όταν το έβαζες

στην κονσόλα και πάταγες το ON :thumbup:
Ενώ τώρα η πρόοδος απαιτεί το gears of war να κάνει 5 μέρες να φορτώσει.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περιμένω 5 μέρεις για να κάνω κάτι που πριν το έκανα αμέσως :diablotin:

Επιστρέφω στο thread μου, κάντε δουλειά σας εσείς εδώ:biglaugh:
 
Maddog είπε:
Πράγματι, χάθηκε η απόλαυση του να είσαι αντιμέτωπος με μια μαύρη οθόνη μετά το ON και να περνάς το επόμενο μισάωρο τρίβοντας με μπατονέτες τις επαφές και φυσώντας μέσα στην υποδοχή...
LOL Maddog .... και τώρα είναι ακόμα χειρότερα που παίρνουμε μεταχειρισμένα cartridges γιατί θέλουν και οινοπνευμα πάνω οι μπατονέτες για να "ξεμπουκώσει" το εμπόρευμα :biglaugh: :biglaugh:

shock είπε:
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περιμένω 5 μέρεις για να κάνω κάτι που πριν το έκανα αμέσως
Και μετά την Sony, το επόμενο Όσκαρ πρωτοτυπίας πάει στον shock :tease: :biglaugh: :biglaugh:
 
Ηθελα να ξερα που βαδιζει αυτο το φορουμ...γεμισαμε Segaκηδες και M$ακηδες....νισαφι πια, να αυτοπροταθουν ολοι για εθελουσια εξοδο :rolleyes:

Καλως ηρθες phil και περιμενουμε και αλλες φωτο με Nintendo stuff συντομως :thumbup:
 
Ευχαριστώ πολύ τον Telonio για το Gameboy Advance που μου έδωσε.

Το μηχανηματάκι λειτουργεί άψογα. Φυσικά καταλαβαίνει κανείς τον λόγο που η Nintendo έσπευσε να βγάλει στην αγορά την έκδοση με την φωτιζόμενη οθόνη, μια και χάνει κανείς πάρα πολλά από την αίσθηση του παιχνιδιού που παίζει αν δεν έχει φωτιζόμενη οθόνη.

Χάρηκες Telamonie? Είπαμε και κάτι για την Nintendo (μέχρι να αποκτήσουμε Dreamcast φυσικά, μετά θα πάθουμε κι εμείς το Wallysega σύνδρομο!!! )
 
Με την ευκαιρία. Με είχες ρωτήσει παλιότερα αλλα δεν αξιώθηκα να το διαπιστώσω. Δοκίμασες αν παίζει τα παιχνίδια του πρώτου gameboy;

Το advance μου αρέσει αρκετά σαν κονσολίτσα. Είναι βολικό στα χέρια νομίζω. Να είχε και φωτισμό καλά θα ήταν.
 
Ναι, τα παίζει μια χαρά! Το Tetris, Revenge of the Gator έπαιξαν χωρίς κανένα πρόβλημα! Φυσικά το cartridge προεξέχει πάρα πολύ σε σχέση με το Advance cartridge αλλά δεν με πειράζει.

Αλλάζεις σε widescreen - normal Gameboy screen με τα συο πλήκτρα στη ράχη της κονσόλας. Η απόδοση της οθόνης είναι ακριβώς η ίδια με το Gameboy color, αποδεκτότατη αλλά χωρίς φωτισμό και αυτή.
 
ok4.jpg


ok3.jpg


ok2.jpg


ok.jpg


OK5.jpg


KAI ΆΛΛΑ.....
 
telonio είπε:
Με την ευκαιρία. Με είχες ρωτήσει παλιότερα αλλα δεν αξιώθηκα να το διαπιστώσω. Δοκίμασες αν παίζει τα παιχνίδια του πρώτου gameboy;
Παιχνίδια του Gameboy παίζει και το πρώτο GBA και το SP. Αυτό που δεν τα παίζει (προφανώς για λόγους οικονομίας και μείωσης μεγέθους του κυκλώματος) είναι το Micro καθώς επίσης δεν τα παίζει ούτε το DS.

Amigos: nice pics :thumbup:

telamonas: δεν γεμίσαμε Sega/M$ fans, απλώς οι Ninted-όβιοι ακολουθήσανε πρώτοι την πρόταση σου για εθελουσία έξοδο! :diablotin:

Βάλε τώρα καμμιά φωτό από εκείνο το CD-i, για το Gamecube σου ουδείς ενδιαφέρεται... :p
 
okmegadrive.jpg


okn64.jpg


oksaturn-1.jpg


oksnes.jpg


δεν είναι όλα όλα όσα έχω αλλά κουράστηκα ... :icon_cry: :icon_cry:
 
Φίλε Amigo φανταστική η συλλογή σου. Ελπίζω να έχεις (η να σκοπεύεις να αποκτήσεις..) κανένα πιτσιρικά ωστε να επωφεληθεί από όλα αυτά!

Αν και δεν είμαι οπαδός των CD consoles η ύπαρξη Megadrive, Snes και Game Boy και Game Gear κρατάνε καλό balance μεταξύ παλιού και καινούργιου στύλ gaming.

Πολύ ωραίες φωτό..

Μόνη παρατήρηση: Βάλε κανένα ATARI στο σπίτι σου!!! :diablotin:

Damn.. I miss my CPC!
 
hello phil_vr ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... atari εκτος του jaguar που έχω και είναι new ψάχνω για έναν ST αλλά και για ένα atari2600 είναι must νομίζω....
 
Amigos είπε:
hello phil_vr ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... atari εκτος του jaguar που έχω και είναι new ψάχνω για έναν ST αλλά και για ένα atari2600 είναι must νομίζω....
Yup! Ένα 2600 είναι definitelly must!

Sorry, δεν πρόσεξα το jaguar (η μάλλον το cartdidge-based radar μου δεν το εντόπισε!).. :)

Κάνω sort από μερικές φωτό που μόλις τράβηξα. Ερώτηση.. τα παλιά educational games της Texas Instruments "κολάνε" για δημοσίευση? Ξέρω ότι δεν είναι παιχνίδια και δεν κυκλοφορήσαν πολύ στην Ελλάδα, αλλα φαντάζομαι ότι ειναι retrο. Just checking, γιατι δεν θέλω να κάνω post με άσχετα πράγματα..
 
δώσε πράμα στον λαό.....
 
Xε,χε.. σύντομα φίλε Amigo.. περνάνε από shrinking!!
 
Wow..Έσκασαν τα Retro πράγματα του Amigos...Εντυπωσιακή συλλογή μπράβο!
 
Φρέσκες φίλε Amigo....

Τα Texas Instruments Educational Consoles

[edit] Dead photobucket pic [edit]



Μερικά handhelds..

[edit] Dead photobucket pic [edit]

Το πρώτο Gameboy

[edit] Dead photobucket pic [edit]

Η Advanced οικογένεια (με το flash2advance εννοείται!!)

[edit] Dead photobucket pic [edit]

Ποιός είπε ότι δεν κάνουν για πλακάκια?!!

[edit] Dead photobucket pic [edit]
 
Amigos, τα παιχνίδια που δείχνεις μαζί με το CD32 στην photo είναι originals;

Και το πρώτο επάνω αριστερά είναι το Disposable Hero ή κάνω λάθος;

phil_vr: επίσης ωραίες φωτό! Βάλε και άλλες αν έχεις. Τυχαία μάλιστα, το Speak & Spell το είδα εν δράσει πολύ πρόσφατα (από την συλλογή του geoanas) κατά την διάρκεια του Retro meeting Θεσσαλονίκης.
 
Πίσω
Μπλουζα