Ποιοι από εσάς έχετε Smartphone;

witch king είπε:
τωρα εχω το galaxy tab 7 το optimus 7 το οποιο εχει wp7 και ειναι πραγματικα γρηγορο λειτουργικο.
τώρα με την αναβάθμιση σε mango πραγματικά πετάει! Αρχίζουν και βγαίνουν αξιολογα .apps σιγα-σιγα.

Sent from my LG-E900 using Board Express
 
Αν κρινω απο τα ιερογλυφικα, ο Marioland εχει iPhone :)
 
Δε νομίζω πως πλέον έμεινε άνθρωπος χωρίς smartphone...
 
Λίγο ακραίο αυτό.

Πάντως το 2% του trafic στο retromaniax προέρχεται από smartphones+tablets
 
Μπααα...υπάρχουν μερικοί ακόμα με "απλά" τηλέφωνα... έχω και παράδειγμα εδώ στη δουλειά μου. Σε πολλούς είτε δεν χρειάζονται , είτε είναι δύσχρηστα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι θέλουν το "τηλέφωνό" τους να είναι τηλέφωνο, και να μην είναι παντοφλοειδές μηχάνημα που παίζει παιχνίδια, μπαίνει στο internet, τραβάει φωτογραφίες και ψήνει καφέ... Λες και όοοοολοι όσοι έχουν smartphone, εκμεταλεύονται και τις δυνατότητές του... πιο πολύ σαν μόδα το βλέπουν οι περισσότεροι παρά σαν εργαλείο...
 
Η μελλοντικη γεννια θα λεει τηλεφωνο και θα εννοει τα παντα εκτος απο το να μιλαει με καποιον.
 
Εγω το (παλιο) smartphone που εχω (Fujitsu-SIEMENS Pocket loox) το χρησιμοποιω πλεον μονο ως GPS..σε καθημερινη χρηση εχω το γνωστο κινεζοτηλεφωνο-Iphone clone απο το οποιο εκτος απο τηλεφωνο οι αλλες χρησεις του ειναι ως ραδιο και ως τηλεοραση (αφου εχει tv tuner)..αν θα το αλλαζα?ναι αλλα μονο για το μοντελλο με MPEG4 οταν καταργηθουν οι αναλογικοι σταθμοι τηλεορασης :D
 
Aardvark είπε:
Η μελλοντικη γεννια θα λεει τηλεφωνο και θα εννοει τα παντα εκτος απο το να μιλαει με καποιον.
That's me! :D

Παρεπιπτόντως, τα "κονγκολέζικα" που διαβάζετε έχει να κάνει μάλλον με το encoding που χρησιμοποιεί το εκάστοτε app.

Π.χ. όταν μπαίνω από Tapatalk, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ποστάρω, γιατί θα εμφανιστούν όπως και του Marioland....

Και ontopic πάλι: Ναι, είμαι κάτοχος smartphone! :)
 
Εγω παντως μια χαρα ποσταρω με iphone 4 και τα μισα μηνυματα μου απο το κινητο ειναι.
 
συγγνώμη παιδιά για τα αλαμπουρνέζικα. Το forum app που βρήκα στο Marketplace του WP7 έχει ακόμα δρόμο... Γενικά είμαι ευχαριστημένος απο το Wp7...
 
Πριν λίγες ημέρες αντικατέστησα το Xperia X10i (το έχει πια η κορούλα μου και παίζει παιχνίδια...) με το HTC Sensation XE with Beats audio... όχι οτι είχα παράπονο από το Xperia, αλλά το Sensation είναι καταπληκτικό... ταχύτατο τόσο στο Internet όσο και στις εφαρμογές,καταπληκτική ευκρίνεια οθόνης (όχι όσο του Galaxy SII,αλλά σίγουρα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής),και ποιότητα κατασκευής στα ύψη! Μειονεκτήματά του, η μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά και το πιο "αδύναμο" σήμα που βλέπω να έχει σε σχέση με το Xperia, το οποίο είχε σήμα σχεδόν παντού!
 
Έχει κανείς, δουλέψει το HTC windows phone;
 
Εμένα μόλις μου έκανε δώρο η αδερφή μου το Huawei U8650 (Android) το οποίο θα έιναι καταπληκτικό σε μέρη που δεν έχω PC με ίντερνετ (το σπίτι της αδερφής μου, χωριό) και είμαι ενθουσιασμένος. Αλλά δεν το βλέπω όλα-σε-ένα (έχω φωτογραφική μηχανή-εννοείται ψηφιακή, βιντεοκάμερα, mp3 και PC) αλλά πάλι είναι κάτι καταπληκτικό (κρίμα που η σύνδεση 3G είναι τόσο ακριβή, και σπίτι έχω μόνο ενσύρματο μόντεμ-η αδελφή μου δεν έχει καν σταθερό)
 
Μεγεια το καινουριο κινητο φιλε uskoke.Tωρα που το απεκτησες ομως χτυπα και ενα ασυρματο ρουτερ και εισαι αρχοντας.Γιατι σιγουρα θα θες να κατεβασεις εφαρμογες,παιχνιδια κτλ και με το 3G δεν λεει.
 
pooky(1) είπε:
Έχει κανείς, δουλέψει το HTC windows phone;
Το τσίμπησε ένας φίλος μου, τρελαμένος με HTC & android γενικά!.... Η δικαιολογία είναι ότι θέλει να του δώσει μια ευκαιρία!

Δεν τον ακούω ενθουσιασμένο, όπως όταν είχε πάρει το πρώτο του HTC με android, αλλά παραδόξως δεν γκρινιάζει κιόλας! (κι αν κάτι τον πείραζε, πίστεψέ με, θα το είχα "ακούσει" μέχρι τώρα! :D )

Το έχει νομίζω ένα δίμηνο τώρα!...

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θες να μάθεις?
 
Απλά feedback αλλά σε user level και όχι σε reviewer. Άκουσα, μάλλον διάβασα, πολλά ενθουσιώδη σχόλια από διάφορους που το παρουσίασαν και κάπου μου φάνηκε ύποπτο.

Για HTC και Android, πιστεύω ότι είναι απίστευτος συνδυασμός, η HTC έχει κάνει ωραία δουλειά, αλλά με χάλασε απίστευτα που στο Desire μου αποφάσισαν να μη διαθέσουν την 2.3 έκδοση, αν και το κινητό ήταν ούτε ενός χρόνου. Το θεώρησα απαράδεκτο. Οπότε έδωσα στο iOS μια ευκαιρία και κόλλησα. Απλά στις 10 του μηνός λήγει το συμβόλαιο που έχω και με φορητότητα έχω μια γενναία επιδότηση και σκέφτομαι windows phone. Το iPhone το έχω στο καρτοκινητό.

Τώρα για το Desire να μου πεις γιατί δεν το βάζεις εσύ "ανεπίσημα", αυτό δεν με καλύπτει σε επίπεδο εταιρείας και υποστήριξης όμως.
 
Και μενα το αγορασε ενας φιλος μου και δεν τον εχω ακουσει μεχρι τωρα να πει καποιον καλο λογο και σκεφτεται να το πουλησει για να παρει αλλο.Απο τα λεγομενα του το interface του κινητου δεν του αρεσε καθολου οπως και το zune market που το περιεγραψε ως απαραδεκτο και καμια σχεση με ios η android.Επισης καθολου καλα λογια δεν ειπε και για τον browser του κινητου.Το μονο σχετικα καλο που ειπε ειναι οτι η μπαταρια του ειναι καλητερη απο του iphone.Δηλαδη και με wi fi ανοιχτο του κρατησε δυομιση μερες.Και φυσικα το hardware που ειναι καλο οπως σχεδον σε ολα τα κινητα σημερα.
 
Ωραία, τέλεια, σας ευχαριστώ παιδιά. Βλέπω πως οι γνώμες της πραγματικής ζωής (real life yeah!!!! ) διαφέρουν πολύ από τους εκάστοτε reviewers. Έχω ακούσει πως η m$ είναι αποφασισμένη να τα σκάσει γερά σε επιδοτήσεις συσκευών για να πουλήσει το λειτουργικό της και να φτιάξει μερίδιο χρηστών, οπότε όλοι οι διθύραμβοι που διάβασα μου φάνηκαν.... κάπως!

Θα το δω σε demo, από επίπεδο hardware δεν έχω παράπονο, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές, βλέπουμε.
 
Πίσω
Μπλουζα