D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 601
Για μπαταρία και hardware, συμφωνούν και οι 2!metalcandyman είπε:Και μενα το αγορασε ενας φιλος μου και δεν τον εχω ακουσει μεχρι τωρα να πει καποιον καλο λογο και σκεφτεται να το πουλησει για να παρει αλλο.Απο τα λεγομενα του το interface του κινητου δεν του αρεσε καθολου οπως και το zune market που το περιεγραψε ως απαραδεκτο και καμια σχεση με ios η android.Επισης καθολου καλα λογια δεν ειπε και για τον browser του κινητου.Το μονο σχετικα καλο που ειπε ειναι οτι η μπαταρια του ειναι καλητερη απο του iphone.Δηλαδη και με wi fi ανοιχτο του κρατησε δυομιση μερες.Και φυσικα το hardware που ειναι καλο οπως σχεδον σε ολα τα κινητα σημερα.
Το interface το βρήκε απίστευτα απλό για M$ (credit for that!), αλλά ομοίως δεν ενθουσιάστηκε με το market λόγω (λογικών) ακόμα ελλείψεων. Επειδή ο φίλος μου είναι του συναφιού (τεχνικός η/υ + δικτύων), μπορεί να αντιμετώπισε κι άλλα μικροπροβλήματα & απλά να τα έλυσε ή να μην τον απασχόλησαν!
Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν είναι δυσαρεστημένος, αλλά δεν είναι και ενθουσιασμένος!
Το Desire ήταν το τηλέφωνο που θα έπαιρνα, αν δεν έπαιρνα το iPhone! Γενικά τα android phones της HTC τα θεωρώ κορυφαία και ικανά να κοιτάξουν στα μάτια τα iPhones χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν τίποτα από αυτά! Εντάξει, καλή η μαμά-Apple, αλλά όταν βλέπουμε κάτι καλό, πρέπει να το λέμε!pooky(1) είπε:Απλά feedback αλλά σε user level και όχι σε reviewer. Άκουσα, μάλλον διάβασα, πολλά ενθουσιώδη σχόλια από διάφορους που το παρουσίασαν και κάπου μου φάνηκε ύποπτο.
Για HTC και Android, πιστεύω ότι είναι απίστευτος συνδυασμός, η HTC έχει κάνει ωραία δουλειά, αλλά με χάλασε απίστευτα που στο Desire μου αποφάσισαν να μη διαθέσουν την 2.3 έκδοση, αν και το κινητό ήταν ούτε ενός χρόνου. Το θεώρησα απαράδεκτο. Οπότε έδωσα στο iOS μια ευκαιρία και κόλλησα. Απλά στις 10 του μηνός λήγει το συμβόλαιο που έχω και με φορητότητα έχω μια γενναία επιδότηση και σκέφτομαι windows phone. Το iPhone το έχω στο καρτοκινητό.
Τώρα για το Desire να μου πεις γιατί δεν το βάζεις εσύ "ανεπίσημα", αυτό δεν με καλύπτει σε επίπεδο εταιρείας και υποστήριξης όμως.
Τώρα γι' αυτό που λες για τα ενθουσιώδη σχόλια!..... Ξέρεις τι λένε στην πατρίδα μας: όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι! Αν ήταν τόσο καλό και εξαιρετικό το windows phone, θα είχε ήδη "πιάσει" στην αγορά. Αντίθετα, ένα χρόνο μετά και ακόμα παλεύει να εδραιωθεί στην αγορά με διάφορα τεχνάσματα, όπως αυτό....
Ίσως κάποια στιγμή να πάρει ένα μικρό μερίδιο της αγοράς, αλλά άργησε πάααααααρα πολύ να μπει στην κούρσα και ακόμα έχει σοβαρές ελλείψεις...
Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική γνώμη, μην το πάρεις - όχι τουλάχιστον ακόμα! Δεν αξίζει τα λεφτά του, καθαρά λόγω ελλείψεων & όχι γιατί δίνει κάτι λιγότερο σε σχέση με τα τρέχοντα mobile o/s...
Αν χρειαστείς κάτι άλλο, εδώ είμαστε!