Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Φυσικά και δεν είναι PC!!johnk10 είπε:Δεν ειναι pc?Ειναι και μαλιστα απο τα πρωτα.Για δες εδω.....Το σιτε περιεχει και ολα retromuseum PC και consoles,
ACORN COMPUTER Archimedes
http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?c=75
Το χαβά σου εσύkeropi είπε:kai gia na mh ksexniomaste, opoios thelei kamoia ISA/VLB karta gia na dosei zoh sto palio tou pc, o theios-keropi einai edo
telamonas.stokos είπε:Οχι, pc ονομαζουμε καθε μηχανημα που ακολουθει κατασκευαστικα την πλατφορμα Χ86 των Intel & M$. O Archimedes ηταν ενα home micro με RISC επεξεργαστη που (ευτυχως) δεν ειχε καμια σχεση με IBM συμβατο.
Φυσικα και η εκφραση personal computing εχει ευρεια εννοια - αλλα οταν αποκαλουμε ενα μηχανημα pc μιλαμε για IBM pc compatible δηλαδη Intel CPU (ή συμβατη) και DOS ή Windows. (η προσαρμογη αλλων λειτουργικων στην πλατφορμα Χ86 ειναι μια αλλη ιστορια που και παλι ομως δεν αναιρει τον χαρακτηρισμο τους ως pc)
Θείουυυυ!! Θα ήθελα εγώ μια Adlib sound card!keropi είπε:kai gia na mh ksexniomaste, opoios thelei kamoia ISA/VLB karta gia na dosei zoh sto palio tou pc, o theios-keropi einai edo
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:ΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!:sob::sob: :baby2:keropi είπε:adlib den exo distixos, exo omos kati ISA 16bit pou einai symbates me adlib/sb ...
Μήπως ρε παιδιά να RISC(αρουμε) να αυτοκτονήσουμε τον Johnk10, μπας και βάλουμε στο χέρι τον Archimedes?johnk10 είπε:Φιλε Wally αν τελικα παρω το Risc(ο) να τον πουλησω τοτε θα πρεπει να παρω και το Risc(ο) να αυτοκτονησω LOL.Τωρα το πως ηρθε στην κατοχη μου,τον ειχε φερει ο θειος μου στον πατερα μου τοτε απο UK(εξαλλου θυμαμαι οτι ηταν και πανακριβος εκεινη την εποχη στην Ελλαδα).Αυτες τις μερες που θα κατεβω Πελλοπονησο θα ψαξω στο παταρι να τον κατεβασω αλλα φοβαμαι μολις τον συνδεσω να τον βαλω σε λειτουργια.Rygar +1000