Αργησα να ασχοληθω με τα κομπιουτερς, γιατι ταξειδευα τοτε και δεν ειχαν εφευρεθει ακομα τα φορητα. Οποτε την εβγαζα με κονσολες. Στο πρωτο λημανι μια κονσολιτσα μια 14αρα καμια 10αρια παιχνιδακια και μια χαρουλα. Το πρωτο πι σι P-100 / 16 mb ram / vga trident, OK τιποτα σπουδαιο, αλλα ειχα μεγαλοοοοοοο δισκο, ε ναι 1,2gb. Aπο cd players ομως τοπ plextor και player και recorder, Πιο ακριβο ειταν το cd recorder, απο ολο το πισι. Κλασσικα m/s πληκτρολογιο ποντικι. Καρτα ηχου και ηχεια γιοκ. Ο επιστημονας που το αγορασα ειπε οτι δεν χρειαζοταν (μπορει ναχε δικαιο γτ για να γραφω cd του ειπα). εγω ομως αγορασα οτι παιχνιδι μου αρεσε απο playstation crash, lara, warcraft κ.α. Diablo απο πειρατικο. αργοτερα αγορασα collectors edition 1&2. στην συνεχεια πισατζιδικα παιχνιδια AoE και συνεχισα αγοραζοντας πρωτα για pc τα παιχνιδια που μου αρεσαν πολυ και ειχα παιξει στο playstation. Καποια στιγμη, φιλος καλη του ωρα, μου φερνει μια ISA ηχου αγοραζω και 2 ηχειακια, τι να λεμε τωρα, ολοκληρωση, αφου σκεφτηκα να καταργησω το στερεοφωνικο. Με ψεινει ο φιλαρακος βαζουμε περισσοτερη μνημη, κοπαναω και μια Riva πανω, τι λες τωρα, διαστημοπλοιο απεκτησα? φερτε μου πιστες να τις σκισω. Κι υστερα, υστερα ειρθε ο ερωτας baldur' gate και τα μυαλα στο μουλτι. Μεχρι που για παρτη του ζητησα διαζυγειο απο την γυναικα μου, αλλα δεν μου εδωσε. Δεν θυμαμαι τι απεγινε αυτο το κομπιουτερ, δυαλιθηκε σε εξαρτηματα και καπου χαθηκε σε μετακομισεις.
Το πιο παλαιο που εχω σε λειτουργεια τωρα ειναι ενα core2duo, 2x2gb.ddr2/800 ram, gt 630, LG dvd, του εβαλα προσφατα ενα 120αρη ssd για το λειτουργικο και μια χαρα . Μου χαλασε η μητρικη Asus P5KPL, αλλα ειχε ο φιλος μια παλαια ASRock και βολευτικα.
Εχω μαζεψει διαφορα πραγματακια και ψαχνω μια παλαια ITX μητρικη να υποβαθμισω σε ενα νεο πισακι. Εχω ενα παναρχαιο αλλα κουκλι κουτακι και θα γινει ρετρουλι μουρλια. και κατι,παλαιες κοσνολες για φτιαξιμο, θα τα σενιαρω ολα σιγα σιγα, περναω την ωρα μου με κατι που με ευχαριστει. Μεχρι να ψωφισω θα ταχω ολα τζι τζι. Μην πουν και οι κληρονομοι, οτι δεν μας αφησε τιποτα ο παπους