Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
Τα πραγματα δεν ειναι ετσι δυστηχως.Οτι δεν εχουν καθολου περιθωριο στης ακρες ειναι δεδομενο αλλα οχι και πως αυτο μπορει να κανει το G3 των 5,5 ιντσων να μοιαζη με 5 ιντσες.Τα εχω πιασει τα εχω δουλεψει και τα δυο τηλεφωνα οπως και το LG Optimus G των 4,7 ιντσων και ενοειται πως εχουν εμφανη διαφορα και αφου μιλαμε για τα G2 και G3 το G2 φυσικα και ειναι πιο σουλουπωμενο απο την αλλη την παντοφλα.Κατα τα αλλα του εβαλαν μια αχρηαστη για μενα οθονη με αναλυση 1440X2560 534ppi η οποια το μονο που καταφερνει ειναι να ζοριζει το κινητο και τον επεξεργαστη γιατι κανενας δεν προκειται να καταλαβει την διαφορα αν το βαλει διπλα διπλα με την full HD οθονη του LG G2 ισα ισα που υπαρχουν πολλες γκρινιες για την οθονη του G3 πως δεν ειναι τοσο φωτεινη οσο θα επρεπε ειναι πιο μουντη και το διαπιστωσα και γω ο ιδιος αυτο.Φυσικα δεν μιλαω καν για την διαφορα των δυο μοντελων του G3 με τα 2 η 3GB Ram γιατι η αυξηση στης επιδοσης ειναι ανυπαρκτη της ταξης του 5% αφου το κινητο ειναι φτιαγμενο να δουλευει με 2GB Ram.Οσο για το gorilla glass και τα δυο τηλεφωνα εχουν με παρα πολλους να αναφερουν πως το Gorilla glass 2 Που εχει το G2 ειναι πιο ανθεκτικο απο το Gorilla glass 3 του G3.Οσον αφορα τα specs και την καμερα οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες και για την εκδοση android και τα δυο θα παρουν το Lolipop.Για να τελειωνω τα γουστα ειναι γουστα οσον αφορα το μεγεθος της οθονης αλλα και η διαφορα τιμης των δυο αυτων τηλεφωνων δεν ειναι σε καμια περιπτωση μεγαλη οποτε το πιο λογικο ειναι καποιος να παρει το πιο συγχρονο που ειναι το G3 αλλα οτι ειναι παντοφλα με ολη την σημασια της λεξεως ειναι δεδομενο οπως δεδομενο ειναι πως δεν εχουν σχεδον καμια τεραστια και ουσιαστικη διαφορα οσον αφορα τα specs.
Φιλαρακι μεγια το κινητο αλλα εχω μια απορια.Η οθονη μπορει να ειναι 5,5 ιντσες αλλα πως γινετε να μη σε βγουν τα ματια με την πολυ μικρη αναλυση 540X960 Που εχει και με τα μολις 200ppi σε αυτη την τεραστια οθονη;Σχεδον ολοιδια αναλυση εχει το iphone 4 που ειναι κινητο του 2010 και οχι του 2014 οπως αυτο που πηρες.Karavasilator είπε:Τελικά κατέληξα και πήρα αυτό αντί του note που έλεγα, πρώτο smartphone με οθόνη άνω των 4.8 ιντσών (5.5) και τα σάλια δε λένε να σταματήσουν :augenrollen: χαχαχαχαχαχ
σαν μια πρώτη γεύση το μόνο μείον που το ήξερα βέβαια και πριν το πάρω είναι η μνήμη του (διαθέσιμη 1.5 γίγα μόνο), αν όμως κάποιος δε χρησιμοποιεί 500 προγράμματα όπως εγώ δεν υπάρχει κανένα θέμα..
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: