Γρηγορη για να μην κοροιδευω τον εαυτο μου η πρωτη μου επιλογη ηταν iphone αλλα τα λεφτα αυτα σημερα δυσκολα δεινονται ακομα και αν τα εχει καποιος γιαυτο και εβλεπα και αλλου.Απο την αλλη ημουνα ετοιμος να παρω το Lumia 930 που πραγματικα ειναι απιστευτο τηλεφωνο και μιλαω για τα παντα τεχνικα χαρακτηριστηκα,οθονη,καμερα και στα 350 ευρω ειναι μια χαρα γιατι η προσφορα που αναφερεις στα 300 ευρω νομιζω πως εχει λειξει.Ελα ομως που εχει καποια θεματα με μωβ χρωμα στην οθονη και στην καμερα σε καποιες παρτιδες που τα περισσοτερα μαγαζια δεν τα αναγνωριζουν με αποτελεσμα να με αποτρεψει να το παρω γιατι εχω και μια γκαντεμια σαυτα τα θεματα και δεν ρισκαρω ετσι απλα 350 ευρω.Samsung και lg δεν περνω για πολλους και διαφορους λογους και κυριως θελω υποστηριξη στο τηλεφωνο μου γιατι ακομα και το lg g3 θα παρει το Lolipop και αντε ακομα μια αναβαθμηση και με custom roms κλπ δεν γουσταρω να ασχοληθω.Τα iphone ειναι διαφορετικη περιπτωση γιατι για 5 χρονια θα ειμαι καλυμενος και επισημα οπως εισαι και συ με το iphone 4s που εχεις ios 8 και του χρονου με το ios 9 παλι καλυμενος θα εισαι γιατι θα υποστηριζεται ακομα απο ολες της εφαρμογες το Ios 8.Iphone 6 plus δεν υπαρχει περιπτωση να παρω δεν μπορω της παντοφλες και ακομα και στης καμερες που ειναι ολοιδιες η διαφορα ειναι μονο στο ois που στα δεικα μου ματια ειναι παρα πολυ μικρη οποτε θα παρω το κανονικο το 6 Που οπως ειπα το θεωρω το ιδανικο μεγεθος και ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομοις απο παλαιοτερα μοντελα και πραγματικα και χωρις πολλα λογια το appstore απλα ειναι απιστευτο και με ενα jailbreak απο την πρωτη μερα για να βαλω τα twekas που θελω θα κανω το τηλεφωνο μου τελειο οπως ειναι και το Iphone 4 Που εχω τωρα οσον αφορα σε ωσα θελω απο το κινητο και οχι φυσικα στα τεχνικα του χαρακτηριστηκαShock είπε:Βασίλη, Το 930 στα 300 ευρώ προσφορά εταιρίας κινητής τηλεφωνίας είναι καλή επιλογή αν ξέρεις τι αγοράζεις και έχεις ρίξει μια ματιά στο store προκαταβολικά ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει. Επειδή έρχεσαι από iOS ίσως στραβώσεις. Από την άλλη μιλάμε για λιγότερο από τα μισά χρήματα ενός iPhone 6!
Τώρα αν σε παίρνει οικονομικά για 6ρι και αντέχεις τις κουμούτσες θα σου πρότεινα το 6 plus λόγω μπαταρίας και καλύτερου συστήματος οπτικών. Aν δεν βγάζεις φωτογραφίες και δε χρειάζεσαι μεγάλη αυτονομία το "μικρό" είναι μια χαρά.
Προσωπικά είμαι ακόμα στο 4S και απόλυτα ευχαριστημένος, υποθέτω όμως ότι το iOS8 είναι το τελευταίο λειτουργικό που θα πάρει μιας και το 4S έχει μόνο 512ΜΒ Ram. Να δω τι θα κάνω όταν χρειαστεί να το αλλάξω που έχω βολευτεί τα μικρά τηλεφωνα και δεν αντέχω ούτε το 5ρι της γυναίκας μου με τις 4 ίντσες.
χαχαχαχαχαχα!!metalcandyman είπε:Γρηγορη δικειο εχεις φιλε μονο αν παρω κανενα android που κοστιζει 170,200 αντε 250 ευρω.Aν ομως καταπιω το θεμα με την καμερα και παρω τελικα το htc one M8 που ακομα και στα σκρουτζομαγαζα η τιμη του ξεκιναει απο τα 470 ευρω η αν παρω το Lumia 930 που ξεκιναει απο τα 345 αν βεβαια βρω καποιον που να με πει αν το windows λογισμικο αξιζει στα κινητα και δεν εχει προβληματα με απουσια εφαρμογων κλπ τοτε να εισαι σιγουρος οτι 4,5 χρονια θα το κρατησω.Ουτε λεφτα εχω για πεταμα αλλα ουτε μαρεσει να αλαζω κινητο καθε χρονο.Ισα ισα που δενομαι με της συσκευες και δεν της αποχωριζομαι ευκολα.
Kινηταρα πραγματικα το HTC ONE M8 δεν νομιζω να διαφωνει κανεις αλλα οτι σβηνει το iphone και ολα τα κινητα της κατηγοριας του ειναι απλα υπερβολη.Αφου ομως μιλαμε για το iphone 6 και τα δυο εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,πολυ καλο ηχο με το htc να υπερτερει λογο των δυο στερεοφωνικων ηχειων,πολυ καλη οθονη και τα δυο με αυτη του htc να ειναι full hd και του iphone 6 720p αλλα διφορες με γυμνο ματι δεν καταλαβαινεις και η οθονη του iphone ειναι περισσοτερο φωτεινη απο αυτη του htc.Οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστηκα στα χαρτια και μονο υπερισχυει το htc αλλα στην πραγματικοτητα το iphone 6 ειναι πιο ισχυρο και παρακατω βαζω δυο βιντεο με benchmark.Τελος το μειονεκτημα του htc ειναι στην μολις 4Μpixels καμερα που η htc την ονομαζει ultrapixel και για να χρυσωσουν το χαπι εβαλαν και δευτερη καμερα για καποιες λειτουργιες που στην ουσια τιποτα δεν προσφερουν.Επισης ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια η μπροστινη καμερα να εχει μεγαλητερη αναλυση απο την πισω εστω και αν η διαφορα ειναι ενα μολις Mpixel.H καμερα του iphone 6 απο την αλλη ειναι φανταστικη,ισαξια και πολλες φορες πολυ καλητερη απο της γνωστες 13αρες που φορανε καποιες αλλες ναυαρχιδες.Οταν βαλει μυαλο η htc,παρατησει αυτη την ultrapixel καμερα και βαλει μια της προκοπης τοτε θα μιλαμε ισως για το πιο πληρες smartphone μεχρι τοτε το iphone 6 υπερισχυει σε περισσοτερα πραγματα.Οσον αφορα της τιμες το iphone 6 μπορεις να το βρεις απο 630 ευρω και το HTC ONE M8 απο 420 ευρω.Shinobi είπε:Δε τίθεται θέμα, με τα λεφτά του iphone εγώ θα έπαιρνα το HTC ONE, το έχω δουλέψει και σβήνει όχι μόνο τα iphone αλλά και όλα τα άλλα κινητά της κατηγορίας του. Από την άλλη πάλι υπάρχουν άτομα που δε γουστάρουν το android οπότε περί ορέξεως που λένε.