Ποιο κινητό τηλέφωνο έχετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;

Αν τελικά το πάρεις και αφού το δουλέψεις λίγο, αν θες πες μας και τη γνώμη σου.
 
Φυσικα και θα γραψω της εντυπωσεις μου αν και ξερω τι περιμενω οπως και την εμπειρια του ios τοσα χρονια με iphone.Θα το αναλυσω ομως λιγο παραπανω μολις το παρω.
 
Και άλλη μια ερώτηση: σκέφτεσαι για το απλό ή το plus?
 
Βασίλη,

Το 930 στα 300 ευρώ προσφορά εταιρίας κινητής τηλεφωνίας είναι καλή επιλογή αν ξέρεις τι αγοράζεις και έχεις ρίξει μια ματιά στο store προκαταβολικά ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει. Επειδή έρχεσαι από iOS ίσως στραβώσεις. Από την άλλη μιλάμε για λιγότερο από τα μισά χρήματα ενός iPhone 6!

Τώρα αν σε παίρνει οικονομικά για 6ρι και αντέχεις τις κουμούτσες θα σου πρότεινα το 6 plus λόγω μπαταρίας και καλύτερου συστήματος οπτικών. Aν δεν βγάζεις φωτογραφίες και δε χρειάζεσαι μεγάλη αυτονομία το "μικρό" είναι μια χαρά.

Προσωπικά είμαι ακόμα στο 4S και απόλυτα ευχαριστημένος, υποθέτω όμως ότι το iOS8 είναι το τελευταίο λειτουργικό που θα πάρει μιας και το 4S έχει μόνο 512ΜΒ Ram. Να δω τι θα κάνω όταν χρειαστεί να το αλλάξω που έχω βολευτεί τα μικρά τηλεφωνα και δεν αντέχω ούτε το 5ρι της γυναίκας μου με τις 4 ίντσες.
 
Οχι το plus ειναι πολυ μεγαλο και στην ουσια περα απο την full hd οθονη δεν κερδιζεις τιποτα αλλο παρα μονο παραπανω χαμενα λεφτα.Το iphone 6 θα παρω που οι 4,7 ιντσες του που στην ουσια ειναι σαν 5 ειναι το ιδανικοτερο μεγεθος για μενα.Ενα ελατωμα ειχαν τα iphone και αυτο ηταν η μικρη οθονη οποτε το 6 αυτη την στιγμη ειναι το απολυτο iphone σε ολα του ios,τεχνικα χαρακτηριστηκα,απιστευτη καμερα.

Shock είπε:
Βασίλη, Το 930 στα 300 ευρώ προσφορά εταιρίας κινητής τηλεφωνίας είναι καλή επιλογή αν ξέρεις τι αγοράζεις και έχεις ρίξει μια ματιά στο store προκαταβολικά ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει. Επειδή έρχεσαι από iOS ίσως στραβώσεις. Από την άλλη μιλάμε για λιγότερο από τα μισά χρήματα ενός iPhone 6!

Τώρα αν σε παίρνει οικονομικά για 6ρι και αντέχεις τις κουμούτσες θα σου πρότεινα το 6 plus λόγω μπαταρίας και καλύτερου συστήματος οπτικών. Aν δεν βγάζεις φωτογραφίες και δε χρειάζεσαι μεγάλη αυτονομία το "μικρό" είναι μια χαρά.

Προσωπικά είμαι ακόμα στο 4S και απόλυτα ευχαριστημένος, υποθέτω όμως ότι το iOS8 είναι το τελευταίο λειτουργικό που θα πάρει μιας και το 4S έχει μόνο 512ΜΒ Ram. Να δω τι θα κάνω όταν χρειαστεί να το αλλάξω που έχω βολευτεί τα μικρά τηλεφωνα και δεν αντέχω ούτε το 5ρι της γυναίκας μου με τις 4 ίντσες.
Γρηγορη για να μην κοροιδευω τον εαυτο μου η πρωτη μου επιλογη ηταν iphone αλλα τα λεφτα αυτα σημερα δυσκολα δεινονται ακομα και αν τα εχει καποιος γιαυτο και εβλεπα και αλλου.Απο την αλλη ημουνα ετοιμος να παρω το Lumia 930 που πραγματικα ειναι απιστευτο τηλεφωνο και μιλαω για τα παντα τεχνικα χαρακτηριστηκα,οθονη,καμερα και στα 350 ευρω ειναι μια χαρα γιατι η προσφορα που αναφερεις στα 300 ευρω νομιζω πως εχει λειξει.Ελα ομως που εχει καποια θεματα με μωβ χρωμα στην οθονη και στην καμερα σε καποιες παρτιδες που τα περισσοτερα μαγαζια δεν τα αναγνωριζουν με αποτελεσμα να με αποτρεψει να το παρω γιατι εχω και μια γκαντεμια σαυτα τα θεματα και δεν ρισκαρω ετσι απλα 350 ευρω.Samsung και lg δεν περνω για πολλους και διαφορους λογους και κυριως θελω υποστηριξη στο τηλεφωνο μου γιατι ακομα και το lg g3 θα παρει το Lolipop και αντε ακομα μια αναβαθμηση και με custom roms κλπ δεν γουσταρω να ασχοληθω.Τα iphone ειναι διαφορετικη περιπτωση γιατι για 5 χρονια θα ειμαι καλυμενος και επισημα οπως εισαι και συ με το iphone 4s που εχεις ios 8 και του χρονου με το ios 9 παλι καλυμενος θα εισαι γιατι θα υποστηριζεται ακομα απο ολες της εφαρμογες το Ios 8.Iphone 6 plus δεν υπαρχει περιπτωση να παρω δεν μπορω της παντοφλες και ακομα και στης καμερες που ειναι ολοιδιες η διαφορα ειναι μονο στο ois που στα δεικα μου ματια ειναι παρα πολυ μικρη οποτε θα παρω το κανονικο το 6 Που οπως ειπα το θεωρω το ιδανικο μεγεθος και ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομοις απο παλαιοτερα μοντελα και πραγματικα και χωρις πολλα λογια το appstore απλα ειναι απιστευτο και με ενα jailbreak απο την πρωτη μερα για να βαλω τα twekas που θελω θα κανω το τηλεφωνο μου τελειο οπως ειναι και το Iphone 4 Που εχω τωρα οσον αφορα σε ωσα θελω απο το κινητο και οχι φυσικα στα τεχνικα του χαρακτηριστηκα :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Iphone 6 ε; Μάααστα...μάαστα. Εγκχμ...ναι...γκουχ...γκουχΓΚΟΥΧ! Σόρι πνίγηκα :D

metalcandyman είπε:
Γρηγορη δικειο εχεις φιλε μονο αν παρω κανενα android που κοστιζει 170,200 αντε 250 ευρω.Aν ομως καταπιω το θεμα με την καμερα και παρω τελικα το htc one M8 που ακομα και στα σκρουτζομαγαζα η τιμη του ξεκιναει απο τα 470 ευρω η αν παρω το Lumia 930 που ξεκιναει απο τα 345 αν βεβαια βρω καποιον που να με πει αν το windows λογισμικο αξιζει στα κινητα και δεν εχει προβληματα με απουσια εφαρμογων κλπ τοτε να εισαι σιγουρος οτι 4,5 χρονια θα το κρατησω.Ουτε λεφτα εχω για πεταμα αλλα ουτε μαρεσει να αλαζω κινητο καθε χρονο.Ισα ισα που δενομαι με της συσκευες και δεν της αποχωριζομαι ευκολα.
χαχαχαχαχαχα!!

Δε λεω, είναι καλή συσκευή, απλα θεωρώ πολλά τα 650+ για ενα γκατζετ που αν σου πέσει, θα κλαις τα λεφτά σου. :D :D

Παρ'όλ'αυτά, ας μην το κάνουμε το θρεντ τηλεφωνο1 vs τηλεφωνο2 όπως είπε και η Μαριανα. Η ένστασή μου δεν είναι στη συσκευή αλλά στα λεφτά που κάνει. Οχι μόνο αυτή αλλά και όσες ξεπερνούν τα 500 ευρώ. Το G3 που θελω να παρω κοστίζει 330 από παραεισαγωγέα. Το'χω ξανακάνει και δεν είχα αντιμετωπίσω πρόβλημα, γιατί να μην το ξαναπάρω. Η αντιπροσωπεία θελει 550, δε θα τους τα χαρίσω!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προτου βαλεις τα κοκκινα γραμματα διαβαζε τι γραφω στο post 40.Ειπα απο την αρχη πως ημουνα αντιθετος με την αγορα iphone πως δεν εχω λεφτα για πεταμα αλλα για πολλους και διαφορους λογους και θεματα με αλλα κινητα τελικα στο iphone 6 καταληγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Αν μου πεσει και αν κλαιω τα λεφτα μου ειναι δεικο μου θεμα αλλα τα 600 ευρω που εδωσα για να παρω το iphone 4 τα εχει βγαλει και με το παραπανω και δεν φτανει αυτο αλλα εχω ηδη ετοιμο τον αγοραστη για το τηλεφωνο αυτο στα 130 ευρω μολις παρω το Iphone 6.Tης αναγκες μου οπως εχουν γινει ολα αυτα τα χρονια με το iphone κανενα αλλο τηλεφωνο εκτος απο Iphone δεν θα με της καλυπτε στον απολυτο βαθμο.Αφου στραβωσε το θεμα με το Lumia 930 τοτε μονο Iphone ειναι η επιλογη LG και samsung μακρια απο μενα.
 
Κοίτα. Εγώ όταν πήρα το Galaxy άρχισα να σκέφτομαι ότι ηταν μεγάλη χαζομάρα να παρω τόσο ακριβή συσκευή (440 ευρώ τό 2011). Ομως, τελικά με τα χρόνια, δεν το μετάνιωσα γιατί περαν της μπαταρίας, δεν έχω ασχοληθεί ούτε με την ίδια τη συσκευή ούτε με άλλο τηλέφωνο από την ημέρα της αγοράς. Με απλά μαθηματικά, το τηλέφωνο που κόστισε 110 ευρώ το χρόνο (το μαρτη κλείνει 4 χρόνια). Καθότι το τελευταίο διάστημα το ψάχνω πολύ, αρχικά είπα να μη δώσω πανω από 200 ευρώ. Ομως δεν έβρισκα κάτι που να με καλύπτει όσον αφορά τη μπαταρία, την ισχύ της CPU και την προστασία οθόνης, συνδυαστικά όλα αυτά. Καποιο είχε 4πύρηνη CPU αλλα όχι gorilla glass, κάποιο άλλο είχε μπαταρία μεγαλη (βλέπε Lenovo με τα 4000mAh μπαταρία!!), αλλα διπύρηνη cpu. Κλπ κλπ. Αποφάσισα τελικά να παρω συσκευή για τα επόμενα 3-4 χρόνια και από μια στιγμή κι έπειτα που ο κατασκευαστής θα παρατήσει τις αναβαθμίσεις, θα βαζω custom firmware όπως έκανα με το galaxy. Αρα μιλάμε για ενα ποσό μεταξύ 300-400 ευρώ. Το G3 από παραεισαγωγέα με καλύπτει. Αν το iphone6 έκανε τόσα λίγα, δηλαδή 330?, μπορεί να το'παιρνα, όμως νομίζω ότι δε γίνονται παραεισαγωγές. Υπόψην πιο πανω δεν αναφέρομαι στη συσκευή αυτή καθ'εαυτή που είναι παρα πολύ καλή, αλλά στο κόστος απόκτησης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμφωνώ με το Ρήγανη, αλλά ως πρώην χρήστης iOS δε μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι ο Βασίλης έχει τα δίκια του. Εμένα προσωπικά με κάλυψες όσον αφορά την οθόνη. Επειδή σε θεωρώ έναν μέσο προς προχωρημένο χρήστη τηλεφώνου ήθελα να δω την άποψή σου για τη μεγαλύτερη οθόνη!
 
Tα τεχνικα χαρακτηριστηκα μην τα βαζεις καθολου γιατι τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα.Εχω διαβασει και εχω δει δεκαδες benchmarks για το iphone 6 και τα υπολοιπα android Κινητα και σε ολα σχεδον υπερισχυει το iphone 6 με τον διπυρηνο επεξεργαστη 1,4GHZ cyclone ARM 8 την GPU PowerVR GX6450 και το 1GB Ram που ακομα υπαρχουν ασχετοι που απορουν πως ειναι δθνατων να γινονται ολα αυτα με αυτα τα specs εναντι στους τετραπυρηνους επεξεργαστες των androids και στα 2,3GB Ram.Αυτα χρειαζεται το ios 8 για να λειτουργησει αυτα θα χρειαζεται και το 9 αλλα και το 10 οπως και το 11 και μαλιστα ειναι και υπερ αρκετα.Το ιδιο πραγμα συμβαινει και με την 8αρα καμερα που και παλι απορουν πολλοι πως γινετε οντως να ειναι καλητερη απο αλλες 13αρες.Μετα παμε στην ποιοτητα κατασκευης που τα μονα που την πλησιαζουν καπως ειναι τα Lumia 930 και htc one m8 αλλα και στο απιστευτο appstore.Τα iphone ειναι μια ολοκληρωμενη εμπειρια που κανενα android phone σε βαθος χρονου δεν μπορει να την προσφερει και κανενα android δεν μπορει μετα απο 5 χρονια να πουληθει πανω απο 100 ευρω ουτε τζαμπα δεν τα περνουν.Γιαυτο λοιπον τα λεφτα που κοστιζουν τα iphone ειναι οντως πολλα αλλα αν μπορει καποιος να τα διαθεσει για 5 και πλεον χρονια θα εχει το κεφαλι του ησυχο ειδικα τωρα που οντως τα iphone 6 και 6 plus ειναι πολυ μεγαλες αναβαθμησεις σε σχεση με τα παλαιοτερα μοντελα.
 
Φυσικά και γίνονται παραεισαγωγές σε όλα τα προϊόντα εννοείται ότι βρίσκεις και iphone χαμηλότερα από την προτινώμενη τιμή λιανικής.

Τώρα αν πιστεύετε ότι συσκευές σαν το G2 (για το G3 δεν έχω άποψη) αξίζουν τα χρήματα τους γελιέστε. Αξίζουν πολύ παραπάνω απλά δεν μπορεί η LG και η κάθε LG να τα πουλήσει παραπάνω. Όπως έχω πει πολλάκις ο τρελός οικονομικός ανταγωνισμός έχει καταστρέψει τις περισσότερες εταιρίες, ακόμα και η Samsung με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως αντιμετώπισε προβλήματα το 14.

@Rygar

Αναλόγως της εμπειρίας που ζητάς και της χρήσης που κάνεις και το iPhone είναι VFM.

Για κάποιους το iOS είναι αναντικατάστατο και για άλλους το Android. Η δική μου γνώμη για το Android είναι ανάλογη της δικής σου για το iPhone :) Μιλάω για το λειτουργικό, όχι τις συσκευές, δε θα με χάλαγε ένα M8 με iOS!

Από την άλλη τα iPhone τα τελευταία 2 χρόνια με ταυς 64bitους επεξεργαστές είναι πολύ μπροστά σε hardware, δεν υπάρχει καν σύγκριση. Αγοράζεις κάτι γνωρίζοντας ότι θα είναι futereproof. Και επειδή όλα τρέχουν native και οι developers είναι υποχρεωμένοι να δίνουν 64bit εκδόσεις των προγραμμάτων, αγοράζεις κάτι που θα κρατήσει χρόνια.

Αν υπάρχουν τα χρήματα και δεν αντέχεις το Android όπως εγώ για παράδειγμα, είναι μονόδρομος. Αν δεν κόβανε και τις 3.5" :(
 
Δε τίθεται θέμα, με τα λεφτά του iphone εγώ θα έπαιρνα το HTC ONE, το έχω δουλέψει και σβήνει όχι μόνο τα iphone αλλά και όλα τα άλλα κινητά της κατηγορίας του. Από την άλλη πάλι υπάρχουν άτομα που δε γουστάρουν το android οπότε περί ορέξεως που λένε.
 
Φαντάζομαι δεν εννοείς το παλιό ONE αλλά το M8.

Με την καμία ο 801 δε μπορεί να συγκριθεί με τον Α8 και ας έχει τους διπλάσιους πυρήνες και Mhz. Έχει ενδιαφέρον αν μπορεί να συγκριθεί με τον περσινό Α7. Όπως επίσης δεν μπορεί να κρατηθεί fully utilized πολύ ώρα, οπότε τι να το κάνεις; Για να τρέχεις Benchmarks?

Φυσικά όπως έχουμε ξαναπεί τα νούμερα δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια. Δες review του ken rockwell για την κάμερα του plus. Για όσους δεν γνωρίζουν κάνει ίσως τα καλύτερα reviews φωτογραφικών μηχανών/εξοπλισμού και όχι μόνο. Υπάρχουν και άλλα συγκριτικά αλλά πιστεύω τo δικό του είναι πιο πλήρες.

Από την άλλη η τεράστια μπαταρία του και η κατασκευή του με έχει κερδίσει.
 
Shinobi είπε:
Δε τίθεται θέμα, με τα λεφτά του iphone εγώ θα έπαιρνα το HTC ONE, το έχω δουλέψει και σβήνει όχι μόνο τα iphone αλλά και όλα τα άλλα κινητά της κατηγορίας του. Από την άλλη πάλι υπάρχουν άτομα που δε γουστάρουν το android οπότε περί ορέξεως που λένε.
Kινηταρα πραγματικα το HTC ONE M8 δεν νομιζω να διαφωνει κανεις αλλα οτι σβηνει το iphone και ολα τα κινητα της κατηγοριας του ειναι απλα υπερβολη.Αφου ομως μιλαμε για το iphone 6 και τα δυο εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,πολυ καλο ηχο με το htc να υπερτερει λογο των δυο στερεοφωνικων ηχειων,πολυ καλη οθονη και τα δυο με αυτη του htc να ειναι full hd και του iphone 6 720p αλλα διφορες με γυμνο ματι δεν καταλαβαινεις και η οθονη του iphone ειναι περισσοτερο φωτεινη απο αυτη του htc.Οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστηκα στα χαρτια και μονο υπερισχυει το htc αλλα στην πραγματικοτητα το iphone 6 ειναι πιο ισχυρο και παρακατω βαζω δυο βιντεο με benchmark.Τελος το μειονεκτημα του htc ειναι στην μολις 4Μpixels καμερα που η htc την ονομαζει ultrapixel και για να χρυσωσουν το χαπι εβαλαν και δευτερη καμερα για καποιες λειτουργιες που στην ουσια τιποτα δεν προσφερουν.Επισης ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια η μπροστινη καμερα να εχει μεγαλητερη αναλυση απο την πισω εστω και αν η διαφορα ειναι ενα μολις Mpixel.H καμερα του iphone 6 απο την αλλη ειναι φανταστικη,ισαξια και πολλες φορες πολυ καλητερη απο της γνωστες 13αρες που φορανε καποιες αλλες ναυαρχιδες.Οταν βαλει μυαλο η htc,παρατησει αυτη την ultrapixel καμερα και βαλει μια της προκοπης τοτε θα μιλαμε ισως για το πιο πληρες smartphone μεχρι τοτε το iphone 6 υπερισχυει σε περισσοτερα πραγματα.Οσον αφορα της τιμες το iphone 6 μπορεις να το βρεις απο 630 ευρω και το HTC ONE M8 απο 420 ευρω.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασίλη εχω δει αυτή τη λειτουργία με τις κάμερες και είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ! Δε μπορώ να στο εξηγήσω, πρέπει να το δεις. Αν το'χεις δει και δεν εντυπωσιάστηκες, οκ ειναι προσωπικά γούστα, απλά εγώ τη βρήκα εντυπωσιακή.

Πάντως ό,τι και να λέμε για κινητά, το σίγουρο είναι πώς πάνω από 5.5 ίντσες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κινητό πιά, αφου χάνει την έννοια της φορητότητας (να'το χεις μαζί σου και να μη ζορίζεσαι που το κουβαλάς).

Και 5.5" πολύ είπα. Ισως 5 να είναι ενα σωστό μέγεθος για να μπορείς να κάνεις ικανοποιητικό σερφάρισμα. Το LG G3 είναι μεν 5.5 αλλά ως φυσικό μέγεθος είναι μικρότερο από τις άλλες 5.5" συσκευές. Μοιάζει σαν 5 ίντσες.
 
To LG G3 ειναι μια σαγιοναρα απο κεινες της καφε που μας εδειναν στον στρατο και ειναι must have για καθε μπαρμπα στο χωριο οπως ηταν και must have για ολους εμας τους τοτε πιτσιρικαδες που παζαμε κρυφτοκυνηγητο με παντοφλιες γιατι ηταν πιο βαριες,εβρισκες στοχο καλητερα και πoνουσε περισσοτερο αυτος που την ετρωγε.Τετοιες σαγιοναρες ειναι και τα htc one m8 και το Iphone 6 plus και διαφορα αλλα κινητα που δεν ειναι κινητα αλλα ανοικουν στην κατηγορια των phablets.EΠισης το LG G3 ειναι ο καρβουνιαρης που κανει το δρομολογιο αθηνα-ορεστιαδα και κανει μια μερα για να φτασει γιατι εβαλαν Μια εντελως αχρειαστη οθονη 1440 x 2560 pixels 534Pppi που κανεις δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να καταλαβει διαφορα με μια full hd Οθονη και που το μονο που καταφερνει ειναι να ζοριζει τον 801 snapdragon με αποτελεσμα το κινητο να λαγκαρη.Για να μην μιλησω για την ανυπαρκτη διαφορα στα μοντελα των 2 και 3GB Ram.Δεν μπορω να λαγκαρη το κινητο τρελενομαι και με γυρναει το μυαλο και ναι το LG G3 εχει θεμα και επειδη εχω εναν φορητο υπολογιστη στην τσεπη μου θελω να το γεμισω πραμα και να μην εχω κανενα προβλημα και οχι να μην εχω σχεδον τιποτα για να μην λαγκαρη.Κατα τα αλλα ειναι ενα εξαιρετικο κινητο σε παρα πολυ καλη τιμη πολυ φθηνοτερο απο το iphone 6 αλλα τοσα χρονια με iphone συνηθισμενος και με το ios κανενα κινητο δεν θα με προσφερει την απροβληματιστη λειτουργια ενος Iphone που μπορω να το φορτωνω οσο γουσταρω μεχρι και το τελευταιο MB που λεει ο λογος.Οσο για της καμερες του M8 φυσικα και της εχω δει και ολες της λειτουργιες τους και τα παντα αλλα αυτο το τρικακι δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκαναν και δεν ειμαι μονο εγω που δεν το καταλαβαινω αλλα οι πλειοψηφια γιατι σε καθε review οπως και καθε ενας που εχει το τηλεφωνο το μονο μειονεκτημα που του προσαπτει ειναι η καμερα και ναι για καποιον που κοιταει της φωτογραφιες στην οθονη του κινητου δεν υπαρχει προβλημα αλλα αν καθησει και της δει καποιος στην οθονη του υπολογιστη θα καταλαβει την διαφορα στην ποιοτητα αυτης της καμερας με αλλες καμερες αλλων κινητων και κυριως με αυτη των iphones που γιαυτα μιλαμε.Ναι εχει στραβα το iphone δεν ειναι ολα καλα ουτε θα κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου αλλα την εμπειρια γενικοτερα και την απροβληματιστη λειτουργια ενος Iphone δεν την προσφερει κανενα αλλο τηλεφωνο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ομολογώ ότι δεν το ψάχνω τόσο πολύ :D :D. Εχει τις Χ/Ψ/Ζ ικανότητες που μου αρκούν και βρίσκω τα 330 είναι νορμάλ γι'αυτές. Μην ξεχνάς ότι το iphone 6 plus είναι κι αυτό 5.5 ίντσες, σαγιονάρα δηλαδή :D
 
Μα το εχω γραψει στο πιο πανω Post πως και το Plus μεσα στης σαγιοναρες ειναι γιαυτο και δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο πιθανοτητα να το παρω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμφωνώ με τον Βασίλη

Αυτό με τις τρελές αναλύσεις σε λίγες μόλις ίντσες με ξεπερνά. Θεωρώ ακόμα και το Full HD του Plus τρελή υπερβολή σε 5.5 ίντσες, πόσο μάλλον η 1440 x 2560 του G3. Ούτε στο 24ρι monitor μου δεν έχω τέτοια ανάλυση!

Προφανώς θα χρειάζεται περισσότερο ρεύμα και θα ζορίζει την GPU χωρίς κανέναν λόγο.
 
Τα ελαττώματα του G2 είναι...2:D. Πρώτον, απουσία θύρας κάρτας μνήμης (μεγάλο ελάττωμα) και αφαιρούμενης μπαταρία. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν πολλά άλλα κινητά της ίδιας ή και χαμηλότερης κατηγορίας και απορώ πώς το έκαναν αυτό οι της LG, ιδίως με την κάρτα μνήμης. Αν τουλάχιστον δεχόταν μνήμη, όπως είπα πιο πάνω, θα το αγόραζα. Οπως είπατε πιο πάνω, ούτε εμένα με ενδιαφέρει να τραβήξω βίντεο 10Κ, αλλά μ'ενδιαφέρει καποια στιγμή που θέλω να τραβήξω βίντεο, να έχω καλή ανάλυση και πιστεύω δεν είναι κακό να θέλω HD ανάλυση, είναι άλλωστε πολύ συνηθισμένη πλέον. Ομως αυτό με τις 2 καμερες του HTC mate M8 το βρίσκω υπερβολή, παρ'ολ'αυτά είναι εντυπωσιακό το πώς το κάνει. Ισως να είναι χρήσιμο για κάποιον χομπίστα που είναι τρελαμένος με τη φωτογραφία και θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή κάμερα ανα πάσα στιγμή στο χέρι του. Κάποιος που τραβάει σέλφι όλη την ώρα, δε θέλει πρόσθια κάμερα τουλάχιστον 2-3MP;; Θελει, κακά τα ψέματα με τη VGA καμερα δεν τραβας φωτογραφίες. Χιλια δυο άλλα μπορούμε να πούμε οσον αφορά το τί είναι τελικά πραγματικά χρήσιμο σε ένα κινητό περαν της ουσιαστικής λειτουργίας του που είναι να καλείς κάποιον από την έρημο. Το θέμα είναι πόσα μπορεί κανείς να δώσει για μια συσκευή. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό το χρονικό βάθος υποστήριξης θα έχει όχι μόνο από τον κατασκευαστή αλλά και από την κοινότητα (rooting και custom firmwares). Παράδειγμα, μετά από 5 χρόνια ακόμα βγαίνουν roms για το samsung galaxy που πιστεύω ότι είναι ίσως η πιο ξεζουμισμένη smartphone συσκευή που έχει κυκλοφορήσει.
 
Πίσω
Μπλουζα