Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
Η υποστηριξη για μενα παιζει τεραστιο ρολο και αυτος ειναι ενας απο απο τους λογους που κολησα με τα τηλεφωνα της apple.Το iphone 4 το αγορασα το 2010 και αυτη την στιγμη πρωτες μερες του 2015 τρεχω το ios 7 το οποιοι υποστηριζεται απο την πλειοψηφια των εφαρμογων την στιγμη που υπαρχει το ios 8 απο iphone 4s και πανω και θα βγαλω ολο το 2015 μαυτο και του χρονου το 2016 αν ελεγα να κρατησω το τηλεφωνο αυτο ακομα και με την ελευση του ios 9 οι περισσοτερες εφαρμογες θα υποστηριζοταν μια χαρα γιατι παντα η apple υποστηριζει σε πολυ μεγαλο βαθμο δυο ios πισω απο αυτο που υπαρχει σημερα.Δηλαδη 5-6 χρονια θα ειμαι μια χαρα και θα εχω ενα κινητο που θα παταει πολυ καλα γιατι ολα αυτα ειναι κατι επισημο απο την apple.Oπως γινετε δηλαδη με το iphone 4 Που εχω με Ios 7 που το κινητο ενταξει δεν πεταει οπως γινοταν μεχρι το ios 6 αλλα σε γενικες γραμμες παει παρα μα παρα πολυ καλα και δεν με καθστερει η δεν με λαγκαρη πουθενα και ας εχω βαλει πανω της παναγιας τα ματια.Αυτη την επισημη υποστηριξη απο την apple δεν θα την ειχα σε κανενα LG και γενικοτερα σε android κινητο γιατι το περσινο LG G2 λεγετε πως θα παρει την Lolipop αυτο το μηνα και μετα τελος οπως και το LG G3 μετα το lolipop θα παρει μια ακομα αναβαθμηση και μετα τελος και αυτο.Custom roms μπορει να υπαρχουν και να βγαινουν και τα μετεπειτα χρονια αλλα και δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος πως θα ανταποκρινεται το κινητο σαυτες και κυριως δεν εχω καμια ορεξη να μπλεκω με χιλιες δυο διαδηκασιες και να μπερδευομαι με custom roms για το μολις 2 χρονων κινητο μου που επισημα απο ενημερωσης παπαλα και ειδικα η LG που εχει τα θεματα της σαυτο τον τομεα.Δεν γινετε να δεινω 300 με 400 ευρω για ενα κινητο και σε δυο χρονια να σταματαει η υποστηριξη του δεν θα το δεχομουνα αυτο να σκασω 600 για το iphone και σε δυο χρονια να με πουν τελος οι ενημερωσεις οτι πηρες πηρες.
Αυτος ειναι ο μεγαλητερος λογος για μενα αγορας Iphone και φυσικα και υπαρχουν και αλλοι λογοι οπως ειναι το τελειο λογισμικο χωρις κανενα προβλημα στην λειτουργια του αλλα και του κινητου γενικοτερα χωρις να σε νοιαζη ποση μνημη εχεις ελευθερη να χρειαστη κατσεις να ελευθερωσεις και διαφορες τετοιες βαρετες για μενα διαδηκασιες.Φυσικα μπορει να βγει και να πει καποιος μα στα iphone δεν μπορεις να στειλεις κατι με bluetooth σε καποιο αλλο κινητο λες και υπαρχει κανενας σημερα εν ετη 2015 που στελνει φωτογραφιες και διαφορα αλλα με bluetooth.Επισης αν δεν υπηρχε jailbreak εγω προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να αγοραζα iphone γιατι με τα εκατονταδες tweks που υπαρχουν πραγματικα διαμορφωνεις οπως θελεις το κινητο σου και το κανεις πραγματικα τελειο αναλογα με της αναγκες σου.Για παραδειγμα δεν μπορω με τιποτα το multitasking πατωντας δυο φορες το home button οποτε με το αναλογο tweak απλα σερνω απο κατω της οθονης προς τα πανω και κανω κανονικα το multitasking η σβηνω της εφαρμογες στο παρασκηνιο.Τετοια tweaks υπαρχουν εκατονταδες που πραγματικα με λυνουν τα χερια και δουλευω το τηλεφωνο μου με κλειστα τα ματια.Σε γενικες γραμμες παντως υπαρχουν πολλοι λογοι που προτιμω το iphone απο καποιο android τηλεφωνο και δεν χρειαζεται ουτε υπαρχει λογος να τους αναλυσω τωρα.Καλο χρυσο το ελευθερο android που μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις κλπ αλλα τοση ελευθερια εγω δεν την μπορω οποτε καλητερα με το κλειστο ios του iphone και την τοσο smooth εμπειρια που απολαμβανω ακομα και 4-5 χρονια μετα την αγορα του κινητου.
Αυτος ειναι ο μεγαλητερος λογος για μενα αγορας Iphone και φυσικα και υπαρχουν και αλλοι λογοι οπως ειναι το τελειο λογισμικο χωρις κανενα προβλημα στην λειτουργια του αλλα και του κινητου γενικοτερα χωρις να σε νοιαζη ποση μνημη εχεις ελευθερη να χρειαστη κατσεις να ελευθερωσεις και διαφορες τετοιες βαρετες για μενα διαδηκασιες.Φυσικα μπορει να βγει και να πει καποιος μα στα iphone δεν μπορεις να στειλεις κατι με bluetooth σε καποιο αλλο κινητο λες και υπαρχει κανενας σημερα εν ετη 2015 που στελνει φωτογραφιες και διαφορα αλλα με bluetooth.Επισης αν δεν υπηρχε jailbreak εγω προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να αγοραζα iphone γιατι με τα εκατονταδες tweks που υπαρχουν πραγματικα διαμορφωνεις οπως θελεις το κινητο σου και το κανεις πραγματικα τελειο αναλογα με της αναγκες σου.Για παραδειγμα δεν μπορω με τιποτα το multitasking πατωντας δυο φορες το home button οποτε με το αναλογο tweak απλα σερνω απο κατω της οθονης προς τα πανω και κανω κανονικα το multitasking η σβηνω της εφαρμογες στο παρασκηνιο.Τετοια tweaks υπαρχουν εκατονταδες που πραγματικα με λυνουν τα χερια και δουλευω το τηλεφωνο μου με κλειστα τα ματια.Σε γενικες γραμμες παντως υπαρχουν πολλοι λογοι που προτιμω το iphone απο καποιο android τηλεφωνο και δεν χρειαζεται ουτε υπαρχει λογος να τους αναλυσω τωρα.Καλο χρυσο το ελευθερο android που μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις κλπ αλλα τοση ελευθερια εγω δεν την μπορω οποτε καλητερα με το κλειστο ios του iphone και την τοσο smooth εμπειρια που απολαμβανω ακομα και 4-5 χρονια μετα την αγορα του κινητου.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: