Φιλτατε metalcandyman, αν και παλαιο το θρεαντ σου, πρεπει να ομολογισω οτι με πληγωνει καθημερινα. και εξηγω γιατι.
Ειμαι καμαρωτος κατοχος ενος alcatel 1066D (22E) το οποιο διαθετει οθονη 1,8" ,500 entries, capacity 200 sms with predictive text, 3 ωρες ομηλια, ψεεεεεματα, 130 ωρες ST/BY ψεεεεματα, καμερα, φακο, music/video player, FM ραδιοφωνο.
Τωρα αν με ρωτησετε που ταχει ολα αυτα, δεν μπορω να σας απαντησω μετα βεβαιοτητος, γιατι εκτος της οθονης, ουτε που ταχω ψαξει.
Οι λογοι που με ωθουν, με καταπιεζουν το σωστο, να ζητησω ΒΟΗΘΕΙΑ, απο το ενταυθα κομουνιτι ειναι διοτι, οι γιοι μου (αμα ξανακανω εγω παιδια, τρυπιστε μου την μυτη), τα εγκονια (απ'αυτα μπορει να ξανακανω), φιλοι, συγκενεις, γειτωνες, ακομα και ο Βαλαντης ο Τζιπσυ Κινγκ, διπλα, σκανε ειρωνικο χαμογελο και βλεμα οικτου, οταν μοστραρω το κινητο μου.
Μη αντεχοντας ολη αυτη την κατασταση αποφασισα να αναβαθμισω σε κινητο και επιδει ειμαι εντελως σκραπας, ως προς τα κουνιστα, ζητω βοηθεια για την επιλογη του. Ενταξει παλαια που χρειαζομουν κινητο με δυνατο σταθμο ειχα ενα ΝΟΚΙΑ 1,9w. κι αργοτερα που ταξειδευα ευρωπη-Αμερικη ενα Siemens dual band με κιτρινοκοραλοκοκκινοπορτοκαλι οθονη. Εκτοτε κινητα τσι πλακας.
ΟΙ αναγκες μου: Να λεει την ωρα, δεν κουβαλαω πλεον ρολοι- Να βγαζει καμια φωτο, οχι τιποτα σπουδαιο, απλες φωτο- Ναχει μεγαλη οθονη/γραμματα, οσο το δυνατον, λογω γεροντογκαβομαρας- Να συνδεεται με το κομπιουτερ με usb καλωδιο-Να κρατα η μπαταρια του, οχι οτι κανω πολλα τηλεφωνιματα, αλλα ρε παιδι μου να μην αδειαζει και με 5 τηλεφωνηματα- Ναχει απλο μενου, οσο γινεται- Και μεχρι 150 Ε και πολλα λεω, γιατι με 150 περνω τρεις gtx 650 ti και περισευουν και για πιττογυρα.
Ξερω αρκετοι, εδω περα μεσα, το κατεχετε το αθλημα, αφιερωστε λοιπον 5-10 λεπτα να μου πειτε πιο κινητο να παρω, οσο ειμαι ακομα ζεστος και πριν ξοδεψω τα γκαφρα σε πισοκονσολοειδη εξαρτηματα. Σας μερσω πολυ για τον χρονο σας
Αδελφη ψυχη, οπως διαπιστωνω, ο Eagle 1