Mozilla ο βασικός μου browser, και Chrome ο δευτερεύοντας. Έχω καβάτζα τον IE και τον Opera, να βρίσκονται.
Στο κινητό Opera mini (σωτήρια λύση όταν μπαίνεις στο ίντερνετ με τα δεδομένα, και όχι μέσω Wifi), και στο τάμπλετ ο βασικός Chrome και ο δευτερεύοντας (on the go) Opera mini (πάλι λόγω δεδομένων, αλλά κακό display λόγω ανάλυσης).
Γενικά είχα συνηθίσει τον IE, μιας και σ΄αυτόν έμαθα το ίντερνετ. Αλλά ξεκίνησε να κάνει νερά... Ήταν βαρύς, δεν αναγνώριζε κάποιες σελίδες που μου ήταν απαραίτητες, οπότε και στράφηκα στον Firefox, όταν είχε βγει το μπανεράκι (που ήταν οδηγία της ΕΕ) για να κατεβάσεις και άλλους browsers. Οπότε και κατέβασα 3-4, αλλά έκανα βασικό τον Mozilla.
Ωραίος, βολικός, παραμετροποιήσιμος, αλλά βαραίνει κι ο Mozilla... Θα γύρναγα στον Chrome αποκλειστικά, αλλά έχω θέμα με τους λογαριασμούς Google. Επειδή δε θέλω να συνδέσω το λογαριασμό του youtube μου με το gmail μου (τον έχω σε διαφορετικό mail), στον Chrome πρέπει να κάνω διαρκή login-logout για να τσεκάρω πότε το mail μου, πότε το Youtube, γιατί δεν αναγνωρίζει διαφορετικούς λογαριασμούς, παρά μόνο αν τους συνδέσεις σε ένα mail... Οπότε κρατάω τον Chrome μόνο για το gmail, ή για να τσεκάρω σελίδες, μη και δε δουλεύουν στον Firefox.
Επίσης, σωτήρια λύση το Adblock, που ευτυχώς το έχει και ο Chrome, αλλά και ο Opera.