Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καλά τα λες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι υποχρεωτικοί λόγοι για να αλλάξει κανείς browser.Εγώ πάντα θα κρατάω ότι με βολεύει, όσο παλιό κι αν γίνει, κι ας κακοφαίνεται στους άλλους!
Πλέον το χουν αυτό και οι Mozilla και Opera. Ειδικά στον mini, για να μην κάθομαι να φτιάχνω τα βασικά bookmarks μου, έκανα λογαριασμό στο My Opera για τα συγχρονίζω αυτόματα. Απλά πρέπει να κάνεις επιπλέον λογαριασμό, οπότε αν έχεις gmail και τους έχεις περάσει στον Chrome, βολεύει. Επίσης, παίζει import των bookmarks και του ιστορικού από Mozilla σε Chrome, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται ανάποδα, από Chrome σε Mozilla.Uskoke είπε:Εγώ google chrome γιατί έχει το μεγάλο καλό να συνδέεται με τον γκουγκλ λογαριασμό σου και να σου αποθηκεύει τα bookmars σου. (Έχω πάρα πολλά, τουλάχιστον 50, γιατί βλέπω διάφορα κόμικς στο ιντερνέτ)
Προσωπικά χρησιμοποιώ ChromeShock είπε:Μπορώ να σας πω πάντως ότι στο forum σχεδόν οι μισοί μπαίνουν πλέον με Chrome (~42%), μετά FF (~34%) και ΙΕ (~13)Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα!
Και να (ΜΗΝ) μας γράφει!!stayros είπε:Στο καλο,και καλο ταξιδι..... :vbwave: :vbwave:
Τιτλοι τελους για τον Internet Explorer