Clemence
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 194
Espana'82 είναι το πρώτο Μουντιάλ που θυμάμαι, αν και το μόνο που μου έμεινε ήταν ο τελικός Ιταλία - Γερμανία, όπου όλοι οι δικοί μου ήταν με την Ιταλία ενώ εγώ συμπαθούσα Γερμανία. Εκείνο του '86 το παρακολούθησα στην Αθήνα μαζί με την αδερφή μου που τότε σπούδαζε εκεί, δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα, νομίζω δε βόλευε και σαν ώρες, αλλά όταν είδα τι έκανε ο Μαραντόνα και την έβγαλε καθαρή αηδίασα τελειωτικά. Στο επόμενο Μουντιάλ έζησα και την προετοιμασία της διοργάνωσης με τα ευτράπελά της γιατί ήμουν στην Ιταλία για σπουδές, από κει προετοιμάστηκα για τα δικά μας προβλήματα των Ολυμπιακών της Αθήνας, τα είχα ξαναδεί και ξανακούσει στο Italia'90. Θυμάμαι ότι τα εισιτήρια του τελικού έμειναν στα χέρια Ιταλών που απογοητευμένοι που η Ιταλία δεν πέρασε στον τελικό τα πούλαγαν όσο - όσο. Η Γερμανία τελικά κέρδισε την Αργεντινή του ακατανόμαστου)))
Το Αμερικάνικο Μουντιάλ το έζησα και αυτό στη Ρώμη, οι δρόμοι άδειαζαν όταν έπαιζε η Ιταλία και τα πάντα σώπασαν όταν έχασε το πέναλτι ο Ρομπέρτο Μπάτζιο! Τα επόμενα δε μπορώ να πω ότι τα παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, νομίζω περισσότερους αγώνες είδα εφέτος. Πάντως ότι θα έφθανε να παίζει η Ελλάδα σε τέτοια διοργάνωση με αξιώσεις ήταν κάτι που δε μου πέρασε ποτέ απ΄το μυαλό.
Το Αμερικάνικο Μουντιάλ το έζησα και αυτό στη Ρώμη, οι δρόμοι άδειαζαν όταν έπαιζε η Ιταλία και τα πάντα σώπασαν όταν έχασε το πέναλτι ο Ρομπέρτο Μπάτζιο! Τα επόμενα δε μπορώ να πω ότι τα παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, νομίζω περισσότερους αγώνες είδα εφέτος. Πάντως ότι θα έφθανε να παίζει η Ελλάδα σε τέτοια διοργάνωση με αξιώσεις ήταν κάτι που δε μου πέρασε ποτέ απ΄το μυαλό.