Σώτος Σώτος
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 287
Εγώ το πρώτο που θυμάμαι είναι το ESPANA '82 και μάλιστα πολύ έντονα καθώς τότε φιλοξενούμουν για ολόκληρο τον μήνα του Μουντιάλ στο σπίτι της θείας μου στη Θεσσαλονίκη και τα μεγαλύτερα ξαδέλφια μου ήταν φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι (στη θρυλική πλατεία Βάρνας
βλέπε http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?23781-Πλατεία-Βάρνας-στα-80-s-(Συκιές-Θεσσαλονίκης)
Ήμουν σχεδόν 8 χρονών και θυμάμαι τα βράδια που μαζευόταν όλο το σόι γύρω από την τηλεόραση, με "του Διακογιάννη τη φωνή", τον Σώκρατες, τον καραφλογεγέ Φαλκάο, τον Λιτμπάρσκι, τον Τιγκανά, τον Πλατινί, τον Χάραλντ Σουμάχερ
, τον Αρτομπέλι, τον Σιρέα, τον Ντίνο Τζοφ και τόσα άλλα αστέρια που μας έκαναν να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο...
Επίσης θυμάμαι και το λογότυπο του Μουντιάλ που έκοβες με ψαλίδι από το ΜΠΛΕΚ, τις σημαίες των χωρών που προσπαθούσαμε να ζωγραφίσουμε (ειδικά της Βραζιλίας
), τα χαρτάκια της Panini... και φυσικά το πως προσπαθούσαμε να μιμηθούμε τις ντρίπλες τους στην αλάνα...
Ωραίες αναμνήσεις... :
Προβολή συνημμένου 79251Προβολή συνημμένου 79252Προβολή συνημμένου 79253
Προβολή συνημμένου 79250

Ήμουν σχεδόν 8 χρονών και θυμάμαι τα βράδια που μαζευόταν όλο το σόι γύρω από την τηλεόραση, με "του Διακογιάννη τη φωνή", τον Σώκρατες, τον καραφλογεγέ Φαλκάο, τον Λιτμπάρσκι, τον Τιγκανά, τον Πλατινί, τον Χάραλντ Σουμάχερ

Επίσης θυμάμαι και το λογότυπο του Μουντιάλ που έκοβες με ψαλίδι από το ΜΠΛΕΚ, τις σημαίες των χωρών που προσπαθούσαμε να ζωγραφίσουμε (ειδικά της Βραζιλίας

Ωραίες αναμνήσεις... :

Προβολή συνημμένου 79251Προβολή συνημμένου 79252Προβολή συνημμένου 79253
Προβολή συνημμένου 79250
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: