Δυστυχως πολλοι καλλιτεχνες δεν εχουν αρχειο σε βιντεο...tsalk είπε:Μίλησε κανείς για "ψώνια"? Δηλώνω παρών.Πάντως δεν πιστεύω να μην υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ (ηθοποιός, συντελεστής) που να μην έχει κρατήσει στο άρχειο του κάτι από τις σειρές αυτές, όπως είχε κάνει η Παγκράτη για το Λούνα Πάρκ, ο Κωσταντίνου για τα καθημερινά και άλλοι θέλω να πιστεύω.
βλέμα έντονο -υποβλητική φωνή ναι αλλά μετά απο σχεδόν 20 χρόνια να παίζει τον αρμαγεδόνα στην λάμψη; σχεδόν ιεροσυλία - άσε που μια φίλη μου που σπούδαζε στην σχολή του την περίοδο του Αρμαγεδόνα μου είχε πει ότι έμπαινε στην αίθουσα για να τους διδάξει με μπότες .... ιπποκόμου λολ.malvina είπε:Νίκος Βασταρδής!Μεγάλος ηθοποιός και...Πειραιώτης.
Βλέμα έντονο, σχεδόν τρελό!
Nemo είπε:Αυτό που με συνάρπαζε ,όταν μπόμπιρας παρακολουθούσα μαζί με τους μεγαλύτερους την σειρά ,ήταν η υποβλητική μουσική των τίτλων.
Αργότερα διαπίστωσα ,ότι πρόκειται για το Roman March του Miklós Rózsa από
το soundtrack της ταινείας Ben-Hur .
Δεν μπορω να αποκλεισω εντελως την πιθανοτητα ,να θυμαμαι λαθος-και να μου δημιουργηθηκε λαθος εντυπωση ,μια και το σηριαλ το ειδα πολυ μικρος, οπως ανεφερα ποιο πανω ,το δε soundtrack του Ben-Hur το ακουσα αρκετα αργοτερα 5-6 χρονια .ChristosM είπε:Και κατι ακομα. Η μουσικη των τιτλων του Ρωμανου που θυμαμαι εγω δεν ηταν αυτη που εχει δωθει παραπανω.
Ακόμα πιό μελαγχολική ήταν η αληθινή ιστορία του αυτοκράτωρά μας, Ρωμανού Διογένη.ChristosM είπε:Δεν ξερω ποια ηταν, την εχω στο μυαλο μου ομως ακομα. Ηταν αρκετα μελαγχολικη.
ΒΙΚΤΩΡΙΑ είπε:ΤΟ ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 'Η οτι αλλο? Με ενδιαφερουν ιστορικεσ πατριωτικες σειρες που δυστιχώς λείπουν σήμερα απο την κουρελοτηλεόραση με τα κουτσομπολιά και τις άμμεσες αναφορές σε ομοφιλόφιλους και άλλα δημιουργικά πρότυπα !!!!
Δεν εχω καταλαβει με τι ακριβως ασχολειται αυτο το blog...NetWorkMan είπε: