BAG1968 είπε:βρε παιδιά τη μονη σίγουρη απάντηση την εχει η ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ-αν κάποιος μπορεί να τη βρει....
Eιναι στην Υδρα. Στο ιδιο σημειο που ειναι η ταβερνα του Καλογήρου,πατερα του Ψαλτη εχει γυρισθει και το "Γοργονες και μαγκες" .Rakeesh είπε:Ξέρουμε σε ποιο νησι ειναι γυρισμενο το Ελα ν'αγαπηθυμε ντάρλινγκ; Το επαιζε πριν λιγο, αλλα δεν ακουστηκε πουθενα καποιο ονμα.
hannele είπε:Το νησί στο οποίο πηγαίνει διακοπές ο Δημήτρης Χορν στην ταινία "Μια του κλέφτη" είναι η Πάρος. Προβολή συνημμένου 92073
(καμία σχέση οπως ήταν τότε με σήμερα..η διαφορά εμφανής )
Το ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε η Φλωρέτα Ζάννα στην ταινία "Αρχόντισσα και αλήτης" είναι η Φρόντζου Πολιτεία στα Ιωάννινα.
Προβολή συνημμένου 92074
Στο Λούνα Πάρκ <> που ήταν στη λεωφόρο Συγγρού (στο ύψος που είναι σήμερα το νοσοκομείο Ωνάσειο) γυρίστηκαν σκηνές απο τις ταινίες "Το κορίτσι του λούνα παρκ" και "Αρχόντισσα και αλήτης".
Ειδικά για την τελευταία ταινία, ουτέ καν πήγαινε το μυαλό μου μέχρι που πρόσεξα τα σκοπευτήρια του <> στη σκηνή οπου ο Ρίζος, η Βουγιουκλακη και ο Παπαμιχαήλ ειναι πλανόδιοι έμποροι σε πανηγύρι υποτίθεται καπου στα Ιωάννινα. Νόμιζα οτι όντως τα γυρίσματα είχαν γίνει σε καποιο υπαίθριο πανηγύρι επαρχίας
Προβολή συνημμένου 92075
Σχετικά με αυτό το περιβόητο σπίτι στην Κηφισιά....για το οποιο υπαρχει μεγάλο ενδιαφέρον......είχα την εντυπωση οτι είχε βρεθεί....αλλα απο οτι κατάλαβα τελικά το ψάχνουμε και αυτό.katerinak είπε:στην ταινια "ο αδεξιος εραστης" φαινεται το τζακι και αλλες γωνιες του σπιτιου αυτου που βρισκεται στην ΚηφισιαΠροβολή συνημμένου 136244 αυτο ειναι το "σπιτι" της Καιτης Πανου και του Ντινου Ηλιοπουλου
ενω βλεπουμε κι ενα αλλο γνωστο-απ τις βιντεοταινιες κυριως-σπιτι
Προβολή συνημμένου 136245
ευχαριστουμε antonovar!! δε φανταζομουν οτι ειναι βιλαantonovar είπε:Σχετικά με αυτό το περιβόητο σπίτι στην Κηφισιά....για το οποιο υπαρχει μεγάλο ενδιαφέρον......είχα την εντυπωση οτι είχε βρεθεί....αλλα απο οτι κατάλαβα τελικά το ψάχνουμε και αυτό.Λοιπον το σπιτι είναι η "βιλλα LINA" Κορυτσας 4 στην Κηφισια κοντα στο ΚΑΤ στο 38°04'09.41" B 23°48'25.99" E και εξωτερικά είναι ακόμα ετσι οπως φαινεται σε τόσες ταινίες που εχετε αναφέρει εδώΠροβολή συνημμένου 136541
hannele είπε:Παιδια (επειδη ειμαι εκτος Αθηνων και δεν εχω Η/Υ μαζί μου, μας διαβαζω απο κινητο) χθες η τηλεοραση ειχε την ταινία "Ο τρελός τα έχει 400". Η κλινική που νοσηλευοταν ο Λαμπρος Κωσταντάρας έχω την αισθηση οτι πρεπει να ήταν το σπιτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και του πεθερού του Λυκούργου Καλλέργη στην ταινία "Το κορίτσι του Λούνα παρκ". Αναγνωρισα τις σκαλες εξωπορτας....Αν μπορει καποιος να το ταυτοποιησει με φωτογραφίες... lease:
:thanx2: :thanx2: antonovarantonovar είπε:Το αγρυπνο μάτι της παρατητηρήτριας .....δεν ξεκουράζεται ποτέ........... Λοιπον σου ανεβάζω τις φωτογραφίες για να τα δεις αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τα ιδια σπιτια......Στον τρελλο η πορτα εχει ημικύκλιο και δεν υπαρχει περιστύλιο ενω στο κορίτσι του λουνα παρκ η πορτα ειναι τετραγωνη και νομίζω οτι υπαρχει περιστύλιο αλλα μην το δενεις κιολας δεν ειμαι σιγουρος μπορεί να ειμαι και λάθος δες τα οποτε μπορεσεις και εσύ και βγαζεις με σιγουριά τα συμπεράσματα σου.Προβολή συνημμένου 136557Προβολή συνημμένου 136556Προβολή συνημμένου 136555Προβολή συνημμένου 136558
hannele είπε::thanx2: :thanx2: antonovarΚαπου το εχουμε δει το σπιτι αυτο oμως, ειμαι σιγουρη!!! Ειχα την αισθηση οτι ειναι αυτο στο Κοριτσι του Λουνα παρκ...ομως οι σκαλες κατι μου θυμιζουν!!! καπου το εχουμε ξαναδει!!!
Gligorios είπε:Κλεφτρόνι και Τζέντλεμαν
Σε ευχαριστώ που βρήκες την Πλατεία makism. Όπως πάντα είσαι φοβερός! Όσο για το σπίτι του Στάθη είναι το ίδιο με το σπίτι στο οποίο τραυματίστηκε ο Τσάκωνας στην "Κλασσική Περίπτωση Βλάβης"..makism είπε:Κλεφτρόνι και Τζέντλεμαν-Πλατείαωραία δουλειά Gligorios
Η πλατεία είναι εκεί που μετά τα μαθήματα για δίπλωμα οδήγησης (και εγώ) κάνουν το διάλειμμα για καφέ στην οδό Εθ. Αμύνης και Πάφου (μάλλον Πλ. Ελευθερίας) Παπάγου.
Στο σπίτι έχει γίνει υπερπαραγωγή και αξίζει να το βρούμε.
Έχεις δίκιο για το μαγαζί του Φρέσκου fatboyaudio. Λάθος μου η φωτογραφία που έχω. Δε ξέρω πώς μπερδεύτηκα.. Να με συγχωρεί η ομάδα.. Αν χρειάζεται να διαγραφεί από κάποιον admin, ας διαγραφεί..fatboyaudio είπε:Το μαγαζι του Φρεσκου στην Αμφιθεας ειναι το μαγαζι του Φωτη Λεκκα με τις μοτοσυκλετες και υπαρχει μεχρι και σημερα,με το ιδιο αντικειμενο,αρκετα αλλαγμενο,στην διασταυρωση Αμφιθεας και Πανδροσου,απενατι απο την ΔΕΗ....
https://www.instantstreetview.com/@37.93171,23.702056,116.7h,-8.64p,0z