Η λήψη είναι στη γωνία Κρήτης και Χίου. Η τετράριχτη στέγη με τα κεραμίδια στο επόμενο τετράγωνο αριστερά ανήκει στο κτήριο της FF.Houhou είπε:Καλησπερα! Ειμαι καινουριος στο site και δεν τα παω καλα με τεχνολογιες, δηλαδη, δεν μπορω να ανεβασω τιποτα!!..Δεν μου 'κοβει' σ'αυτα..Μονο καποιες πληροφοριες μπορω να δωσω. Λοιπον, η εκκλησια στο κατι κουρασμενα παλληκαρια ειναι ο αγιος Παυλος στην οδο ψαρων, παραλληλη με την οδο χιου που ειναι τα γραφεια της Φινος.
δε θυμαμαι να εχει αναφερθει κατι σχετικα με το σπιτι της ταινιας,περιμενουμε τις φωτογραφιες που θα ανεβασειςThe_Kopanos είπε:Επειδή δεν έχω το κουράγιο και την υπομονή να δω 40 σελίδες,μπορεί να μου πει κάποιος αν εχει αναφερει την κόμισα της κέρκυρας και εκείνο το σπίτι?Μην ανεβάζω άδικα φωτο και μου φωνάζετε
ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες!!The_Kopanos είπε:Αφιερωμένο στην katerinak.Η πρώτη ειναι απο την ταινία 1972.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ πιο μακρινή φωτο.
Η δεύτερη είναι απο εμένα το 2009.
Ναι,Μια εταιρεία το έχει και αν δεν κάνω λάθος μπορείς να μπείς και μέσα.drspiros είπε:Στο κτίριο αυτό στεγάζεται η Αναγνωστική Εταιρεία της Κέρκυρας.
καλησπερα! Με καθε επιφυλαξη πρεπει να ειναι η περιοχη Νεα Μαδυτος, απεναντι απο το αλσος της Νεας Φιλαδελφειας, η΄ τα Μυκονιατιακα στους αγιους Αναργυρους. Περιοχες που απο τοτε δεν εχουν αλλαξει απο τοτε σχεδον καθολου και ''βολευε'' επειδη τα τοτε στουντιο του Φινου ηταν στις αρχες των αγιων Αναργυρων απεναντι απο τα Μυκονιατικα.makism είπε:γνωριζετε που γυριστηκε το σπιτι τησ παριζιανα;