prisma
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 690
Στην Ύδρα γυρίστηκεthanl είπε:H ταινια Γοργονες και Μαγκες, που γυριστηκε;;;;
screenshots με αυτα που βλεπει ο Κωνσταντινου απ το παραθυρο του ξενοδοχειου,ισως καποιος που ξερει να τον βοηθησουν αυτες οι φωτογραφιες ωστε να λυθει η απορια :lolota είπε:Bλεπω τωρα το "Η δε γυνη να φοβειται τον ανδρα" κι προσπαθω να διακρινω σε ποιο ξενοδοχειο μενει ο "Αντωνακης" μετα το διαζυγιο στην αρχη της ταινιας...Απο το παραθυρο φαινονται δυο δρομοι και στο βαθος η Ακροπολη
ΟΧΙ ΑΥΤΟ! Οχι το "Ατενέ" απο το οποιο αλλωστε ΔΕΝ εχει θεα στην Ακροπολη!! Αυτο που λες ειναι 2 κτιρια αριστερα απο την επιγραφη "ΦΑΦΦ"... Αυτος ο δρομος που παει απο αριστερα προς τα δεξια της 2ης φωτο ΕΙΝΑΙ η Κολοκοτρωνη κι ο καθετος δρομος που ξεκιναει απο το κτιριο "ΦΑΦΦ" ειναι η Βουλης...panp είπε:Δεν ξέρω αν λεγόταν Εσπέρια, πάντως ήταν ένα ξενοδοχείο στη γωνία Σταδίου και Κολοκοτρώνη (από τη μεριά της Παλιάς Βουλής, όχι απέναντι που ο δρόμος λέγεται έτσι κι αλλιώς Αμερικής). Το κτήριο υπάρχει και σήμερα, όχι σαν ξενοδοχείο, και στο ισόγειο πρέπει να είναι το κετρικό της ROLEX. Γυρίσματα σε αυτό το ξενοδοχείο έγιναν και για την ταινία "Μιά ζωή την έχουμε".
Λοιπόν αναγνώρισα το σημείο της παραλίας που φαίνεται ο Κομνηνός με τη Ναθαναήλ. Είναι το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαιμό Βουλιαγμένης, που έχει γίνει σκηνικό και για άλλες ταινίες ("Θυμήσου αγάπη μου", "Με πόνο και με δάκρυα").katerinak είπε:Μερικα screenshots της ταινιας μηπως καποιος αναγνωρισει τα μερη που γυριστηκε : Προβολή συνημμένου 48726 Προβολή συνημμένου 48727 Προβολή συνημμένου 48728 Προβολή συνημμένου 48729 Προβολή συνημμένου 48730
ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου ΠανουληςΠανούλης είπε:Λοιπόν αναγνώρισα το σημείο της παραλίας που φαίνεται ο Κομνηνός με τη Ναθαναήλ. Είναι το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαιμό Βουλιαγμένης, που έχει γίνει σκηνικό και για άλλες ταινίες ("Θυμήσου αγάπη μου", "Με πόνο και με δάκρυα")