kyrbill
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 39
Hannele μου το κοίταξα πολλές φορές και πολύ προσεκτικά αλλά νομίζω ότι δεν είναι αυτό το σημείο.. τουλάχιστον το σπίτι που υποδεικνύεις.. έχει πολλές διαφορές με κυριότερη ότι το σπίτι συνεχίζει δεξιά ενώ το τωρινό σταματάει στην πόρτα.. ακόμα και η απόσταση από το μπαλκόνι (που κι αυτό δεν νομίζω να γίνεται να αφαιρεθούν οι κολώνες) μέχρι το τοιχάκι στο πεζοδρόμιο, είναι πολύ μεγαλύτερη. Ετσι το βλέπω εγώ.. δεν ξέρω τι λένε κι οι υπόλοιποι!hannele είπε:Βρήκα ενα σπιτι σε οδο Πλαταιών, το οποιο δεν ειναι βεβαια ακριβως ίδιο με αυτο της ταινιας...μου εκανε ομως εντυπωση οτι εχει τα ίδια πεζούλια στα παραθυρα και σχηματίζει γωνία...και επιπλεον ο δρόμος ειναι διπλος οπως και στην ταινία....τι λετε?????? λες να ειναι αυτη η γειτονιά τελικά???????? :wait2: :wait2: :wait2: :wait2: λετε να γυριστηκε εκεί η σκηνή της ταινίας?????????
Επίσης, αν μπορείς εσύ ή κι ο makism που το έχει ξανακάνει, να μεγενθύνετε λίγο την ταμπέλα του δρόμου.. εγώ δεν την βλέπω πολύ καθαρά.. υπάρχει περίπτωση να μην γράφει Πλαταιών ή εσείς το διακρίνετε κανονικά? Το λέω σε περίπτωση που δεν είναι αυτό το σημείο, μήπως μας βοηθήσει περισσότερο..