και εγώ τα έχω εντοπίσει όλα "
Η Αγάπη μας" & "
Σπίτι Καραγιάννη - Καρατζόπουλου" ( σχεδόν τα πάντα). Να δούμε ποιός θα τα βγάλει πρώτος
Απλά θέλω να εντοπίσω και κάποιες λεπτομέρειες (όπως ας πούμε η ταβέρνα που φαίνεται σε δύο ταινίες)
Επίσης δεν έχω και δεν μπορώ να βρω τον Θαυματοποιό και τον Νάνο με τις Χιονάτες
και έτσι μου λείπουν κάποια σημαντικά σημεία.
Όμως οι φωτογραφίες που έβγαλες ήταν ομολογώ πολύ καλές !!!
Αν έχεις κάποιο link ή μπορείς να τις φορτώσεις κάπου.... (ή να βάλεις μερικές ακόμα φωτος)
99.9% έχω καταλήξει. Πιστεύω ότι τα βρήκα όλα όσα πρέπει για το σπίτι του Καραγιάννη-Καρατζόπουλου αλλά κατά τη γνώμη μου το σπίτι δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον.
Θα προσπαθήσω να κάνω το φωτομοντάζ, αλλά είναι πολλές φωτος.
Αν προλάβεις makism απλά θα συμπληρώσω αν έχω κάτι άλλο
Πάντως νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο αυτό (δεν είχα Θαυματοποιό και Νάνο και Χιονάτες - Αλήθεια πώς εξαφανίστηκαν από το δίκτυο ???)
Ας συμπληρώσω ολίγα
Αγάπησα μια πολυθρόνα (Έπαυλη Κούβελου)
Έπαυλη Κούβελου
Αγάπησα μια πολυθρόνα (στο γνωστό σπίτι)
Ο Βουτσάς μπαίνει από τη
δεύτερη πόρτα (απέναντι από την Έπαυλη - Οδός Διονυσίου) - Το σπίτι είχε δύο εισόδους. Ήταν γωνία
Αγάπησα μια πολυθρόνα (studios ALFA) - Αρχή ταινίας
Να τα ναι το 13άρι να πεφτε σε μας (στο γνωστό σπίτι)
σύμφωνα με τα παραπάνω η γειτονιά απέναντι μάλλον είναι :
Πίσω από τα δένδρα κρύβεται και ακόμη ένα πλάγιο σπίτι το οποίο φαίνεται στην πρώτη
φωτό του "Να τα ναι το 13άρι να πεφτε σε μας". Επίσης μια πλάγια φωτο από τη Διονυσίου 63 όπου φαίνεται καλύτερα
Πιστεύω ότι το "
Σπίτι Καραγιάννη - Καρατζόπουλου" ήταν Δημ. Μόσχα 26 και Διονυσίου 60 γωνία (τώρα υπάρχει ψηλή πολυκατοικία)
Απέναντι από τις φωτο που έχω πιο πάνω.
και τέλος πιστεύω ότι τα παρακάτω είναι το ίδιο σημείο (Διονυσίου 60 - σταυροδρόμι) (προσέξτε το κυπαρίσι στο τέλος του δρόμου στο google maps)
Η περιοχή που τραβούσαν τις ταινίες (
σημειώνω και το πιθανό σπίτι Βουγιουκλάκη στο "Η αγάπη μας" - Ήβης 16)
Δεξιά φαίνεται και το studio ALFA (Στουντίου 10 στο Μαρούσι)
αυτά τα ολίγα !!