kyrbill
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 39
Κι εγώ θέλω πολύ να το βρούμε makism.. ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ακόμα την περιοχή.. απ' όσο μπορώ να παρατηρήσω το σπίτι είναι μπροστά σε πλατεία.. μπορεί να υπάρχει κι εκκλησία η οποία δεν φαίνεται στο πλάνο.. ο δρόμος ακριβώς πίσω από τις πλάτες των ηθοποιών, βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο.. παρατήρησε τους περαστικούς που ανεβαίνουν/κατεβαίνουν σκαλιά.makism είπε:teacher, kyrbill Το νέο σπίτι Μπειζάνη τελικά που είναι; Εξάρχεια η Κυψέλη.
ομολογώ ότι πριν περίπου 2-3 χρόνια κάπου είχα διαβάσει το που γυρίστηκε η συγκεκριμένη σκηνή λίγο πριν το τέλος της ταινίας που μετακομίζει στο νέο σπίτι και το τσέκαρα, αλλά δεν το συγκράτησα και έχει φύγει τελείως από το μυαλό μου.
Επίσης διακρίνω στο βάθος (πάνω στην πλάτεια/ύψωμα) ένα μαγαζί με τέντα (μάλλον καφετέρια) και κάποια τραπεζάκια μπροστά του στο άνοιγμα της πλατείας. Δεξιά, δίπλα απ' τα σκαλιά υπάρχει κι ένα περίπτερο. Εδώ ακριβώς είναι και το ιδιαίτερο αυτής της τοποθεσίας.. στο σημείο που εμφανίζεται ο Κωνσταντάρας, φαίνεται δρόμος με κυκλική πορεία προς το σπίτι του Βέγγου.. κάπου εκεί λογικά σταματάει γιατί μετά ακριβώς είναι το σημείο που θεωρώ ότι υπάρχουν σκαλάκια.. παρόλα αυτά, σπίτια, μαγαζιά συνεχίζουν και μετά την πολυκατοικία του Βέγγου. Ίσως να συνεχίζει αριστερά προς την πλατεία ακριβώς μετά το τελείωμα του πέτρινου τοιχώματος. Το λέω γιατί εκεί ακριβώς τελειώνει και το πεζοδρόμιο.
Παρατηρείτε εσείς κάτι διαφορετικό?.. κάτι που να σας θυμίζει αυτό το μέρος? δεν μπορεί.. θα το βρούμε κι αυτό!